Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayganlastırıcıyı cok kullanmanı tavsıye etmem erkeklerın erken boşalmalarına da neden olabılıyor. Sen kendı vajınana hafiften sur kayganlaşsın eşininkine çok sğrme sadece baş kısmına sursen yeterlı. Sonra hafiften sürtünme hareketlerı yaparak eşinin organıyla vajınana dogru gotur. Ama mutlaka acıytı unut kafan da hıc bısey olmasın sadece zevk almaya odaklan ınan o zaman vajınan kendılıgınden gevseyıp acılıcak. kasarak da acarsın vajınanı ama o zaman cok zorlanırsın kastıgın zaman otomatıkman korku devreye gırecektır.. Rahat ol zevk alıyo gibi vajınana eşinin penisini sürttür ve içine almaya calış canım.

günaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor

Canım senın mesajını alıntı yapıyorum gorursun dıye. Maalesef özelden mesaj atamıyorum henuz 25 mesajı geçememişim o yzden ozelden kımseye yazamıyorum 10 mesaj atmışım doldurmaya calısıyorum. cok uzgunum yazamıyorum ama burdan yanıtlarım gorursem eger mesajını sorunu flan 25 i doldurayım sana yazıcam canım.

yendn mi canım sen.

yendn mi canım sen.

Çok şükür yendim canım 2
ay kadar yapamadık biz çalışıyodum egzersizlerimi falan doğru duzgun yapmadım1 hafta falan bile yapmamışımdır. İşten ayrıldım evde kafa dınlemek ıstedım pskolojm cok bozulmustu sonra dualarla kendıme ınanarak cesaretımı topladım ve oldu hemde hiç kanamadı kız olmama ragmen. Ne bı acı ne bı sızı hıc bısey hıssetmedım bosuna 2 ayım gecmıs dedım.. O yuzden bu acıyı ceken herkese elımden gelenı yapmak ıstıyorum.

Son düzenleme:
Cerrahpaşa hast. bir pskyatrıye gttm erkektı hıc memnun kalmadım oylesıne gıdıyorduk sırf eşim bak senin yuzunden yenemıyoruz pes ettin çabalamıyosun da demesın dıye gidiyodum. Ne sorsam adam ters cevap verıyodu anlatamıyodum derdımı. Eve gıdın egzersz yapın demesı kolaydı ama korkan bı ınsan ıcın bu ne kadar zor ve korkutucu cok ıyı bılıyorum. Eve gidin serce parmagınızla bı parmak bı bogum başlayın dedı ben zaten bu sıteyı okuyarak ve Allahın yardımıyla yendıgıme ınanıyorum. Burda yenen arkadaslarımın yazılarını okurdum sesszce ağlayarak o kadar zor gectı kı o 2 ay. Eşim de o anlamda cok ısteklı bırı hep kendımı eksk hıssedıyodum kadın degılım dıyodum. En sonunda dedım eşimi kaybetmemek ıcın yapıcam basarıcam dedım denedım deflarca ama olmadı. En acısı da evli bir arkadaşımıza mısafırlıge gtmstk onlara bakınca dıyodum acaba bunlar da bzm gbı yapamıyomu yksa yapıyolar mı herkese supheyle bakıyodum. kücücük kızlar yaparken benm neyım eksık dıyodum. Ama sonunda dedım kı zevk almaya bak bosver gırerse gırer gırmezse gırmez dedım surtunerek basladık alıcam dedım ve inanın hc bsey surmeden kendı ıslaklıgı ıle aldım zerre acı hıssetmedım eşimle ALLAHtan dha oncesınde bi doktora gorunmustuk kızlıgım kalın mı yda bska sorun mu var nıye olmuyo dıye gıtmıstık kızlıgımda herhangı bı sorun yok tamamen pskolojk oldugunu esımde duymustu o yzden korkum da yoktu kan gelmedı esıme bnu nasl anltırım dıye. Bazı kızlarda kan gelmeyebılırmıs bunu da ogrenms oldum..

Kızlaarr dün emla kremle yaptım egzersizleri, iki parmağı küs işareti yapıp aldım ve içerde epey hareket ettirebildim, makas işareti filan..hatta sonra gaza geldim üç parmak denedim o da oldu:) ama sadece ilk boğuma kadar..mumu da 3-4 cm kadar yapabildim, mum da çok zorlanıyorum hiç hissedemiyorum nereye doğru gittiğini..

Canm emla ıle alıstırma ama kendını bak sonra pskolojk olarak emla olmadan yapamazsn etkılemeyın kendınızı. Bebe yağları ıle veya en basıtınden saf z.yağı kullanın çunku emla uyusturuyo sızde kendnızı kandırmıs oluyosunuz..

Ayrıca şöyle bisey soyliyim vajınanın ıçı kocaman bı oda sankı buyuk bır bosluk var orda bı kere gırınce sağı da solu da boşluga duşuyo o yuzden bı kere ıcıne alınca anlıycaksın canım hıc emla ıle falan ugrasma bence. Kafanda bıtırmeye calıs. Bebe yağı ıle dene. Eğer emla ıle denersen eşli denemeyi de emla ıle denemek zornda kalırsn o yzden erkeğin organına da zararı olabılır emlanın uyusturma etkısı oldugu ıcın bunları da bılmende yarar var..

Canim sen cinseli iliskiye hazirsin vajinismusu resmen yenmisin 100de 80 is bitmis cinsel iliski zamani kayganlasdirici kullan her hangi baska madde kullanma vajina ic tabakasina zarar sadece kayganlasdirici tebrik ediyorummmm

Canim sen cinseli iliskiye hazirsin vajinismusu resmen yenmisin 100de 80 is bitmis cinsel iliski zamani kayganlasdirici kullan her hangi baska madde kullanma vajina ic tabakasina zarar sadece kayganlasdirici tebrik ediyorummmm

canım bilmiyorum neden olmuyo bir türlü. penisi yerleştiriyorum nefes alıyorum ıkınıyorum bana mısın demiyo.. doğru zamanı bekliyorum artık, bu arada egzersize devam belki biraz daha rahatlarım

Vajinismusu RABBIMIN IZNILE yenmis biriyim ama ben bile 3 parmak yapamam sana helal olsun cesaret budur iste isi bitirmisin suan cesaret +kayganlasdirici=cinsel iliski sen suan bu etapdasinnnnn hazirsinn yani canimm

canım bilmiyorum neden olmuyo bir türlü. penisi yerleştiriyorum nefes alıyorum ıkınıyorum bana mısın demiyo.. doğru zamanı bekliyorum artık, bu arada egzersize devam belki biraz daha rahatlarım
canim ikindigin an afedersin penisi vajinanin tam girisine yerlesdir bol kayganlasdiriciyi unutma iliskiden once yerlesdir girisine esine sen iceriye it veya biraz dur ole saniye saniye itin iceriye sana yemib ediyorum 5 dakikalik is korkulacak hicbisey yok buarada parmak egzersizI kizlik zarini esnete biliyo meselea bende kan bile gelmedi korkma esini de motive et ona seni yataga insallah yapcaz diye girin 5 dakika sadece acimiyo bakdinki kasildin esine sole ama penisi cikartma kasilma geciyo zaten beynini rahatlat sonra devam oldugu yerden yine ikin azcik daha iceri it bi bakcaksin ki insallah olmus bitmis

Kızlar bende daha düne kadar vajinusmustum parmak egzersizleriyle bunuyendim inanın hic acımadı 2 yılımı bos yere harap etmisim boşuna ağlayıp kendimi üzmüsüm.hepiniz yapabilirsiniz allah yardımcınız olsun.bol bol dua edin ve parmak egzersizi yapin sonrada hic acı yok gerçekten bana inanın...

seni tebrik ediyorum arkadaşım 1.5 yıl bende bu sıkıntıyı çektim 6 ay önece yendim ama 3 parmak hiç yapamadım hatta parmaktan ziyade mum daha yardımcı olacak ben dr gittim bana bu mumlara benzer bir apart verdi onu kullandım ama tabi önce en incesinden başlıyosun birkaç egzersizden sonra daha kalınını veriyo aşama aşama gidince daha kolay oluyo bence önce parmak kalınlığında bir mumu sar streçfilme sonra kalınlığını arttırarak dene penise yakın boya gelincede eş denemesine geçersin krem olarakta bepantol ve bi merhem daha vardı adını şuan hatırlayamadım o ikisinden sürüyordum denemeye başlamadan aparatlar üzerine her vajinusmusu yenen gibi bende aynı şeyi söylicem çok büyütmüşüm kafamda çok abartmışım asla acı yok çok küçük bir acı bile yok önce buna inanman lazım umarım en kısa zamanda yenersin...

canım erteledikçe bu durumdayım zaten..zaman bulamamak bahane bir nevii,katılıyorum..egzersizler hakkında bilgi verirsen sevinirim..
Bu arada sen yendin mi?
Şimdiden tşk ederim.

canım erteledikçe bu durumdayım zaten..zaman bulamamak bahane bir nevii,katılıyorum..egzersizler hakkında bilgi verirsen sevinirim..
Bu arada sen yendin mi?
Şimdiden tşk ederim.
cnm benim evet ben yendim çok şükür ve gerçekten kafamızda büyüttüğümüz gibi değilmiş... boşuna kendimi onca zaman sıkıntıya sokmuşum.. bak cnm ben nasıl yendiğimi anlatayım sana.. ben egzersizlere başladım 4. gün eş denemesine geçtim ve yendim. benim kısa sürdü ama ben egzersizlerimi ihmal etmedim hergün yaptım.. ilk olarak kulak pamuğuyla başladım. ve 1 taneyle. kulak pamuğunun pamuk kısmına emla sürdüm iyice yedirdim emlayı.. ve içime aldım. daha sonra artırdım onu. egzersize başladııım gün 10 tane kulak pamuğunu içime alabildimm. 2.gün yine en baştan başladım. ve bu sefer kulak pamuuunu 20ye çıkardım. 3 gün de mumdan aparat yaptım. ilk başta çok zorlandım ama bırakmadım. yapcam ve olcak dedim. ve olduda.. 4 gündede tüm egzersizleri baştan yaptım orası açılınca ve kendime güvenim iyice gelince eş denemesine geçtik.. bak cnm ben egzersizlerin başında hep emla kullandım.. egzersiz anında ıkındımm derin derin nefes alıp verdim. çok şükür oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…