Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani benim anlamadııım şimdi sen vajinismus musun yoksa değil misin???ona göre yardımcı olalım sana da

ya tam bilmiyorumda biz ilşkiye giriyoruz ama çok zor olarak ben istemeyerek giriyorum ayda 1 yada 2 girerken bazen p.... girmiyo vajinama çok zor oluyo işte ne yapcamı bilmiyorum hiç istek yok bende 1 senelik evliyiz bi gün bile istemedim vajismusmuyum acaba dedim ama burdan okuduğum kadarıyla vajinismus hiç girememekmiş galiba ama çok kötü bişey bu yaa

Merhaba 3 yıl önce bu topikte 3 yıl çektiğim vajinismusu yendim ve 13 aylık bi oğlum var eskiye dair hiçbir sorunum kalmadı çok şükür sabredin isteyin burada söylenen herseyi yapın istemek basarmanin yarısıdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen vajinismus degilsin cinsel isteksizlik var sende psikolog halledebilir bunu canim jinekologunada soyle bendede isteksizlik var uzulme

merhaba arkadaşlar 5 yıl vajılı olup buraşı şayeşınde yendım
cok kışa şurede egşerşiz ıle kurtuldum şureklı burda yazışıyorduk ozamanlar

şimdi 1 yaşında normal dogumla anne olmuş biriyim doguma gule oynuya gıttım
darışı canı gonulden başınıza kızlar
zealea arkadaşımız bana aparat gonderdı rabbim ondan razı olşun burdan işteyenlere vermem için
2 adet elımde var yenmek işteyen kullanıcak olanlara gondereyım yenınce onlarda başkalarına yollaşınlar
zealea için bayagı maşraflı oldu ama vajılının halınden vajılı anlar her yenende şevıncımız bır başka

Son düzenleme:
7 aylık evliyim ve eşimle hala birlikte olamıyoruz. bütün egzersizleri sorunsuz yapabiliyorum ancak iş birleşmeye gelince olmuyo bi türlü. artık doktora gitmekten sıkıldım. bunu yaşayan birileri lütfen bana yardımcı olsun. bilen biriyle konuşmaya ihtiyacım var .

cnmmmmm ne durumdasın merak ediyorum seni..
Canim dun emlayla yaptim iki parmak küs isareti yapip alabildim hatta iceridr makas hareketi bile yaptim:) sonra gaza geldim ve 3 parmak denedim o da oldu ama bir bogum:) ama ben dunyalari basarmis kadar mutlu oldum:) bgn emlasiz yaptim cok vaktim yoktu aceleye geldi biraz egzersiz ama küs isareti yapabildim yine 3ü de bir miktar basardim:) umarim rahatlarim hizlica ve yendimmmm derim ben de:) destekleriniz icin cok sagolunnn

Canimmm cok sagol cok iyi motive ediyorsunuz hepiniz:) insallah dedigin gibi kolay bir sekilde olur .. Bizim icin dua edin biz de yenelim en kisa zamanda insallah

Sagol canim ben en buyuk sorunum bu iste mumla bir turlu yapamiyorum 3-4 cm anca alabiliyorum parmak kalinligindaki bir mumu. Cok sert hissediyorum ve yonunu ayarlayamiyorum bir turlu ama parmaklar kolay geliyo yonunu bulduktan sonra nefesle cok kolay ittiriyorum

Gunaydiinn canlar.. ne durumdasiniz yenen oldumu yoklugumda?? Adetim 5 gun gecikti dun test yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti.. heralde olmadi dedim ama hala tik yok, hamile belirtiside yok, bi kac gun bekleyip tekrar yapicam yine negatif olursa doktor yoku gorundu bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

YAptirma bende yaptimak istiyodum zararli o bolgeye zararsiz diyolar ama benim doktor sakın demisdi

Ben komple vucut gidiyorum vajına bolgem de dahı. Bi Sorun yaşamadım cok sukur. Lazere gidip cocuk sahıbı olan bı suru ınsan var eğer bundan dolayı cekınıyosanız. Büyük rahatlık kızlar ağdadan kat be kat daha iyi tavsiye ederim.

Canım senin sorunun cinsel isteksizlik. Bunun için doktorların önerdiği takvıyeler falan vardır mutlaka. İnternetten de bakabilirsin bayanlara özel istek artırıcı spreyler,jeller falan oluyo. Hatta burda bir arkadaştan duymuştum oda vajınısmus hastasıydı isteğim gelirse belki yapabilirim korkuyla istek falan kalmıyo demişti istek artırıcı damla almış kocası ona ve öyle yenmişti o arkadaşımız. Belki yardımı dokunur dıye soyliyim dedim..

saol cnm inşallah bi çare bulurum yaa çok kötüyüm

Mrhb arkadaşlar 2 haziranda mahkemem var bu hastalık yüzünden yuvam yıkılıyor boşanıyoruz ve ben hiç birşey yapamıyorum kendime çok kızıyorum ama olmuyor işte birde 9 yaşında kızım var çok kötüyüm

Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz

teşekkürler canım öncelikle ! canım hiç kasma kendini ben yaptıysam diyorum herkes yapar. sadece erteleme gerçekten. emlayı ben nohut tanesinden fazla sürdüm. ilk etapta biraz dışına sürdüm uyuşunca parmağımın gittiği yere kadar yine sürdüm yarım saat sonra epey uyuşuyo sıcak su püskürttükten sonra tekrar içine doğru sürdüm ve 2 dk da oldu bitti.. inan bana anlamıyosun bana güven hiç korkulacak bişey yokmuş. ben o an tüm gücümle sıkmama rağmen p.. girdi ve anlamadım acısını.. kan bulaşmıştı çarşafa ve p..e bi kaç gün kanadı ama ne acıma ne bişey.. yok bir hafta oturamazsın yok şöyle yok böle laflara bakmayın inanın acımıyo..

canim cocuk icin degil vulvalara zarari olabilirmis ondan cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…