- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.861
yani benim anlamadııım şimdi sen vajinismus musun yoksa değil misin???ona göre yardımcı olalım sana da
sen vajinismus degilsin cinsel isteksizlik var sende psikolog halledebilir bunu canim jinekologunada soyle bendede isteksizlik var uzulmeya tam bilmiyorumda biz ilşkiye giriyoruz ama çok zor olarak ben istemeyerek giriyorum ayda 1 yada 2 girerken bazen p.... girmiyo vajinama çok zor oluyo işte ne yapcamı bilmiyorum hiç istek yok bende 1 senelik evliyiz bi gün bile istemedim vajismusmuyum acaba dedim ama burdan okuduğum kadarıyla vajinismus hiç girememekmiş galibaama çok kötü bişey bu yaa
Canim dun emlayla yaptim iki parmak küs isareti yapip alabildim hatta iceridr makas hareketi bile yaptim:) sonra gaza geldim ve 3 parmak denedim o da oldu ama bir bogum:) ama ben dunyalari basarmis kadar mutlu oldum:) bgn emlasiz yaptim cok vaktim yoktu aceleye geldi biraz egzersiz ama küs isareti yapabildim yine 3ü de bir miktar basardim:) umarim rahatlarim hizlica ve yendimmmm derim ben de:) destekleriniz icin cok sagolunnncnmmmmm ne durumdasın merak ediyorum seni..
canim ikindigin an afedersin penisi vajinanin tam girisine yerlesdir bol kayganlasdiriciyi unutma iliskiden once yerlesdir girisine esine sen iceriye it veya biraz dur ole saniye saniye itin iceriye sana yemib ediyorum 5 dakikalik is korkulacak hicbisey yok buarada parmak egzersizI kizlik zarini esnete biliyo meselea bende kan bile gelmedi korkma esini de motive et ona seni yataga insallah yapcaz diye girin 5 dakika sadece acimiyo bakdinki kasildin esine sole ama penisi cikartma kasilma geciyo zaten beynini rahatlat sonra devam oldugu yerden yine ikin azcik daha iceri it bi bakcaksin ki insallah olmus bitmis
seni tebrik ediyorum arkadaşım 1.5 yıl bende bu sıkıntıyı çektim 6 ay önece yendim ama 3 parmak hiç yapamadım hatta parmaktan ziyade mum daha yardımcı olacak ben dr gittim bana bu mumlara benzer bir apart verdi onu kullandım ama tabi önce en incesinden başlıyosun birkaç egzersizden sonra daha kalınını veriyo aşama aşama gidince daha kolay oluyo bence önce parmak kalınlığında bir mumu sar streçfilme sonra kalınlığını arttırarak dene penise yakın boya gelincede eş denemesine geçersin krem olarakta bepantol ve bi merhem daha vardı adını şuan hatırlayamadım o ikisinden sürüyordum denemeye başlamadan aparatlar üzerine her vajinusmusu yenen gibi bende aynı şeyi söylicem çok büyütmüşüm kafamda çok abartmışım asla acıyok çok küçük bir acı bile yok önce buna inanman lazım umarım en kısa zamanda yenersin...
YAptirma bende yaptimak istiyodum zararli o bolgeye zararsiz diyolar ama benim doktor sakın demisdi
ya tam bilmiyorumda biz ilşkiye giriyoruz ama çok zor olarak ben istemeyerek giriyorum ayda 1 yada 2 girerken bazen p.... girmiyo vajinama çok zor oluyo işte ne yapcamı bilmiyorum hiç istek yok bende 1 senelik evliyiz bi gün bile istemedim vajismusmuyum acaba dedim ama burdan okuduğum kadarıyla vajinismus hiç girememekmiş galibaama çok kötü bişey bu yaa
Canım senin sorunun cinsel isteksizlik. Bunun için doktorların önerdiği takvıyeler falan vardır mutlaka. İnternetten de bakabilirsin bayanlara özel istek artırıcı spreyler,jeller falan oluyo. Hatta burda bir arkadaştan duymuştum oda vajınısmus hastasıydı isteğim gelirse belki yapabilirim korkuyla istek falan kalmıyo demişti istek artırıcı damla almış kocası ona ve öyle yenmişti o arkadaşımız. Belki yardımı dokunur dıye soyliyim dedim..
sen vajinismus degilsin cinsel isteksizlik var sende psikolog halledebilir bunu canim jinekologunada soyle bendede isteksizlik var uzulme
Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz
canim cocuk icin degil vulvalara zarari olabilirmis ondan cekiniyorumBen komple vucut gidiyorum vajına bolgem de dahı. Bi Sorun yaşamadım cok sukur. Lazere gidip cocuk sahıbı olan bı suru ınsan var eğer bundan dolayı cekınıyosanız. Büyük rahatlık kızlar ağdadan kat be kat daha iyi tavsiye ederim.
inşş. cnm insanda nasıl söyler bilmiyorum ki yaa
Mrhb arkadaşlar 2 haziranda mahkemem var bu hastalık yüzünden yuvam yıkılıyor boşanıyoruz ve ben hiç birşey yapamıyorum kendime çok kızıyorum ama olmuyor işte birde 9 yaşında kızım var çok kötüyüm
kızın varmış ya nasıl vajinusmus sorunun var senin anlamadım ki ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?