- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.901
Oha ben mi yanlis anliyorum ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kulak çöpüyle aparat yapanlar varmıs acaba o daha mı kolay olur? daha esnek ya obakımdan birde onunla deneyeceğim.
kulak çöpüyle aparat yapanlar varmıs acaba o daha mı kolay olur? daha esnek ya obakımdan birde onunla deneyeceğim.
Sey ben yanlis mi anladim kizlar korkuyu yenmek icin aparatlarlami deneme yapiyorsunuz
Sen vajinusmuslu değilsin sanırım
Ve sanırsam bekarsındaaa
Umarım ohaaa die şaşırdın hastalık başına gelmezzz
Iliskiye girme korkusu mu bu
sen vajinismuslu musun arkadaşım?? eğer öyleysen hiç bir sayfayı okumadın galiba, eğer değilsen bu topic sana uygun değil
Hayir degilim ama dogru mu anladim tam olarak iliskiye girme korkusumu bu
Umarim gelmez ama biraz bilgilendirirmisiniz nedir bu rahatsuzlik
Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?