Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çöpüyle aparat yapanlar varmıs acaba o daha mı kolay olur? daha esnek ya obakımdan birde onunla deneyeceğim.

Sey ben yanlis mi anladim kizlar korkuyu yenmek icin aparatlarlami deneme yapiyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Umarim gelmez ama biraz bilgilendirirmisiniz nedir bu rahatsuzlik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana tavsiyem sakın okumaaa hiç okuma daa başına gelmesin ... Feci bir illetttt okudunmu beyninin kenarında kalırrr seni yer bitirir musallat olur bırakmaz ... Bu bir hastalıktır vajinusmus hastalığı bu kadarını bil yeter

ah ahh keşke yenmiş olsaydım sana da yardımcı olsaydım. ama parmak egzersizi inankı insanı rahatlatıyor. başla egzersize bak ben iki parmğımı sokabiliyorum artık. bunun başak çözümü yok sanırım. birde ben altta daha rahat gibiyim popoyu hafif yukarı kaldırınca okadar rahat giriyor ki parmak denemelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…