- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.941
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630108&page=343burcuuuu arada buraya da gelcnmmm merhaba daha yok gibi cnm ya.. bakalımm haziran sonunda belli olacak.. o dediğin topik nerde ben anlamıorum da pek
Tabiki olurum. Ne sormak ıstıyosan sor canım cekınmeden bende yasadım bu duyguyu ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum[/
kafamda bitirdim ve şükür oldu artık :) çok sürekliliği yok ama olsun buna bile şükür :)
bende 20 nisanda evlendim bir ayı gecti. anlattıklarının aynısını yasadım. eşim anlayıslı davrandı zorlamadı tatilden dönünce krem alırız dedi. balayını öyle atlattık. tatilden dönünce hasta oldum ve stressten hastalıgım 10 gunden fazla surdu. o surecte kendime cok telkinde bulundum bu sefer olucak dedim. kas gevsetici ictim ılık dus aldım emla krem surdum vs. bu defa esim daha yanıma yanasmadan titremeye basladımm kasılmaya basladım daha hiç bir temas olmadan. balayındayken en azından cabalamıstık canım yandıgı için kendimi geri cekiyodum ama simdi o da yok.. ne yapacagımı bılmıyorum lütfen yardım edin ve dua edin....
kızlar parmak egzersizlerini yaptıktan sonra inanın ACI yokCanımm tamamen kafanda biten bi olay bu. 2 ay bekledim bende daha yeni denedim ve oldu.. egzersiz yapamadım ama kendimi tanımaya çalıştım.. ne olur umutsuzluğa düşme.. tekrar tekrar düşün.. bunu herkes yapıyor acımayacak.. dularımız seninle..
kızlar parmak egzersizlerini yaptıktan sonra inanın ACI yok
Canımm tamamen kafanda biten bi olay bu. 2 ay bekledim bende daha yeni denedim ve oldu.. egzersiz yapamadım ama kendimi tanımaya çalıştım.. ne olur umutsuzluğa düşme.. tekrar tekrar düşün.. bunu herkes yapıyor acımayacak.. dularımız seninle..
nasıl aparatlar hazırladığını öğrenebilirmiyim.çünkü 2 parmaktan ve eş denemesinden sonra yine başarısız oldum . ilişki denemesinden önce kendim başarmayı istiyorum. çünkü eş denemesinde başarısız olunca gözümde daha da büyümeye başladı.
2 parmak denedim 3 parmak bir iki kez denedim,artık bi ise yaramadigini düşünüp doktora gitcektim ki neyse gerek kalmadı çok şükürsadece parmak egzersizi mi yaptın anlatırmısın? kaç parmak denedin
2 parmak denedim 3 parmak bir iki kez denedim,artık bi ise yaramadigini düşünüp doktora gitcektim ki neyse gerek kalmadı çok şükür
bende 20 nisanda evlendim bir ayı gecti. anlattıklarının aynısını yasadım. eşim anlayıslı davrandı zorlamadı tatilden dönünce krem alırız dedi. balayını öyle atlattık. tatilden dönünce hasta oldum ve stressten hastalıgım 10 gunden fazla surdu. o surecte kendime cok telkinde bulundum bu sefer olucak dedim. kas gevsetici ictim ılık dus aldım emla krem surdum vs. bu defa esim daha yanıma yanasmadan titremeye basladımm kasılmaya basladım daha hiç bir temas olmadan. balayındayken en azından cabalamıstık canım yandıgı için kendimi geri cekiyodum ama simdi o da yok.. ne yapacagımı bılmıyorum lütfen yardım edin ve dua edin....
Ben sadece parmak egzersizleriyle yendim ne krem ne mum hic bisey denemedim okadar üzülüyorum ki 2 yılımı zehir etmisim bosu boşuna ağladım.sen benim gibi yapma Cnm inan yaparsınböyle mum gibi bişeylerden aparat hazırlamadın yani sadece parmak öylemiii. bende yenmek istiyorum artıkk
Ben sadece parmak egzersizleriyle yendim ne krem ne mum hic bisey denemedim okadar üzülüyorum ki 2 yılımı zehir etmisim bosu boşuna ağladım.sen benim gibi yapma Cnm inan yaparsın
ah ahh sen iki yılını yemişsin ben senden daha kötüyüm haziranda 3 yıl olacak kendimi yedim bitirdim resmen.. bana bende krem kullanmıyorum çünkü acı duymuyorum ben egzersiz falan yaparken. benim kendi korkum sadece. tam girince çok acıyacak ertesi günü hiç birşey yapamıyacakmışım gibi geliyorrr. birde ilişkiye girerken kayganlaştırıcı falan kullandın mı
Olsun sende geç kalmış sayılmazsın,inan bu günlerin geçsin ne kadar basitmis diceksin.Kayganlastirici aldim ama kullanmadim gerek kalmadı.Bu arada ben evlendiğinde ilk birlikte oldgmda cok az kan geldi çok hafiften sızı oldu,sonra bende senin gibi acicak korkusu oluyordu,ama 19 mayista demedim inan bana aci hic olmadi nede baskı oldu,yani hic bisey olmuyor ertesi günde normal hayatına devam ediyosunn
merhaba arkadasar gecen haziranda falandi sanirim buraya uye oldum vajinismustum bir turlu yenemedim ozman 10 aydir evliydim simdi yendim tabiiki doktor yardimiyla burdan parmak egzersizleri mumu strecle sarmalar ve daha bir cok sey denedim ama bi turlu olmadi is oraya gelince asiyodum busra 55 vardi bir ayda yenmisti benim hala olmadi olmadi diye depresyona girmekten saclarim dokulmustuyeniden cikti cok sukur kisa surede suleyman eserdag diye bi doktora gittim doktorun kendisi seminerdeydi yardimci asistanlari vardi onlar sayesinde bitti cok sukur allahima ruh sagligim cok bozulmustu sunu dicem egerki maddi imkaniniz varsa hayati zehir etmeyin kendinize iki gunde bitti iki gun sonra ben esimle iliskiye girdim suanda acisiz agrisiz iliski yasiyorum ve bebek istiyorum bi gun bu sayfalara bunlari yazcami dusunemezdim bile biraz pahali evet ama gercekten sonucu gorunce ruh saliginizida dikkate alarak umrunuzda bile olmuyo[/QUO
bu dediğin doktorun nerde olduğunu öğrenebilirmiyim. çünkü bende her egzersizi uygulamayı yapabiliyorum ama iş oraya gelince olmuyo bi türlü. 7 ay oldu artık psikolojik olarak çok yıprandım. sanki hiç yapamıcakmışım gibi geliyo.burdan başaranların yorumlarını okurken bile gözlerim doluyo.
merhaba arkadasar gecen haziranda falandi sanirim buraya uye oldum vajinismustum bir turlu yenemedim ozman 10 aydir evliydim simdi yendim tabiiki doktor yardimiyla burdan parmak egzersizleri mumu strecle sarmalar ve daha bir cok sey denedim ama bi turlu olmadi is oraya gelince asiyodum busra 55 vardi bir ayda yenmisti benim hala olmadi olmadi diye depresyona girmekten saclarim dokulmustuyeniden cikti cok sukur kisa surede suleyman eserdag diye bi doktora gittim doktorun kendisi seminerdeydi yardimci asistanlari vardi onlar sayesinde bitti cok sukur allahima ruh sagligim cok bozulmustu sunu dicem egerki maddi imkaniniz varsa hayati zehir etmeyin kendinize iki gunde bitti iki gun sonra ben esimle iliskiye girdim suanda acisiz agrisiz iliski yasiyorum ve bebek istiyorum bi gun bu sayfalara bunlari yazcami dusunemezdim bile biraz pahali evet ama gercekten sonucu gorunce ruh saliginizida dikkate alarak umrunuzda bile olmuyo[/QUO
bu dediğin doktorun nerde olduğunu öğrenebilirmiyim. çünkü bende her egzersizi uygulamayı yapabiliyorum ama iş oraya gelince olmuyo bi türlü. 7 ay oldu artık psikolojik olarak çok yıprandım. sanki hiç yapamıcakmışım gibi geliyo.burdan başaranların yorumlarını okurken bile gözlerim doluyo.
ankarada yerini tam olarak bilmiyorum esimle birlikte gittik tunustaydi ama sen suleyman eserdag yaz orda hersey yaziyo bide istersen numarasi var ozelden bana msj at sana yazayim numarasini ara konus ben yurt disindayim mrvizmr kalkip geldik cunku artik gercekten hayati hem kendime hem esime zehir etmeye baslamistim herseye aliniyodum herseyi onu yapamadigim icin olduguna bagliyodum surekli agliyodum artik oda en son gidelim hayatim dedi bu subatta gittik suanda coookk mutluyum sana ayrintili anlatabilirim
canım mumu önce kondoma geçirdim o oldu. sonra havlu kağıda sarıp streçleyip kalınlaştırıp kondoma geçirdim. şimdilik bunlarla uğraşıyorum bugün denemeye devam edecem..
ankarada yerini tam olarak bilmiyorum esimle birlikte gittik tunustaydi ama sen suleyman eserdag yaz orda hersey yaziyo bide istersen numarasi var ozelden bana msj at sana yazayim numarasini ara konus ben yurt disindayim mrvizmr kalkip geldik cunku artik gercekten hayati hem kendime hem esime zehir etmeye baslamistim herseye aliniyodum herseyi onu yapamadigim icin olduguna bagliyodum surekli agliyodum artik oda en son gidelim hayatim dedi bu subatta gittik suanda coookk mutluyum sana ayrintili anlatabilirim
canım özelden sana msj atamıyorum henüz msj sayım yeterli değilmiş.gittiğin yer terapi şeklindemiydi. eğer hemen hallolduysa bende gitmeyi düşünebilirim. ankadara da değilim ama neresi olursa artık umrumda değil.
canım özelden sana msj atamıyorum henüz msj sayım yeterli değilmiş.gittiğin yer terapi şeklindemiydi. eğer hemen hallolduysa bende gitmeyi düşünebilirim. ankadara da değilim ama neresi olursa artık umrumda değil.
iki gunde halloldu telefonda 2 ve 5 gun arasinda derecesine gore olur dediler ben yurt disindan gitcemi ve vaktimin kisitli oldugunu soledim seansim 2 gun surdu benim ve inanirmisin ben bukadar cabuk olcani hic dusunmedim acisiz hicbisey anlamadim ve sonraki 1 ayda hala ben yendigime inanamiyodum halbuki artik pozisyonla yapmaya baslamistik cok acik soluyorum ama ruh halini biliyorum kucaginda yaptim sonra iki gun gercekten yapiyoruz dimi diyodum hala arkadaslar ozur dilerim cok acik yaziyorum ama inanki cok cektim bu konuda cok ankarada terapi derken kiz vardi adini unuttum ama asistanin cok cok ustume dusmedi acikcasi sadece guven verdi soz verdi ve sozunu tuttu kaldiki en son derecesindesin dedi
cunku kendime dokundurtmadim cok ugrastirdim onlari
iki gunde halloldu telefonda 2 ve 5 gun arasinda derecesine gore olur dediler ben yurt disindan gitcemi ve vaktimin kisitli oldugunu soledim seansim 2 gun surdu benim ve inanirmisin ben bukadar cabuk olcani hic dusunmedim acisiz hicbisey anlamadim ve sonraki 1 ayda hala ben yendigime inanamiyodum halbuki artik pozisyonla yapmaya baslamistik cok acik soluyorum ama ruh halini biliyorum kucaginda yaptim sonra iki gun gercekten yapiyoruz dimi diyodum hala arkadaslar ozur dilerim cok acik yaziyorum ama inanki cok cektim bu konuda cok ankarada terapi derken kiz vardi adini unuttum ama asistanin cok cok ustume dusmedi acikcasi sadece guven verdi soz verdi ve sozunu tuttu kaldiki en son derecesindesin dedi
cunku kendime dokundurtmadim cok ugrastirdim onlari
muhtemelen bende en son seviyedeyimdir diye düşünüyorum. peki oraya gittiğinde ne yapıyolar sadece telkinle mi hallediyolar iğne falan mı kullanıyolar kasları rahatlatmak için. bide fiyatları yüksek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?