Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

isin puf noktalari sunlar mudahale etmemek ese mudahale ettin mi anlaki yapamicaksin bacaklari iyice ayirip bacaklarini beline dolayip disari dogru kuvvetlice nefes vermek nefes tutmamak nefes tutunca vajinayida sikiyosun ister istemez,nefesi verceksin kuvvetlice kayganlastirici kullanmak cok onemli ve sen nefesi verirken o icine ittircek emin olun ozman ne dilador ne doktor ne bisey bunlari basaran olayi bitirdi demektir

saol cnm inşallah bi çare bulurum yaa çok kötüyüm

Ne demek canım olur mu öyle şey. Git bi uzmana veya cinsel istek artırıcı ürünler kullan ama emın oldugun iyi markalardan kullan zararı olmasın. Bunda utanılıcak bi şey yok hormonlarınla alakalı bı durum soınucta ne dıye cekınıcekmışşin dua et böyle bı soreunun var ya hiç yapamasadın canım daha kötusunu getır aklına sukret halıne bence. İnşallah aşıcaksın sende bu sorununu. Kocanla severek evlendın heralde hani isteksizlikk neden kaynaklanıyo ondan sordum?

Bacakları ıyıce ayırmak mı ben bunu hıc bı zaman yapamadım vajınusmusken arkadaşlarımın da yapıcagını sanmıyorum canım.. Ben üst pozisyonda yenmiştim bunu. Eşimin üstüne cıkmıştım popom eşime dogruydu yuzum dıger tarafa oyle alabılmıstım ıcıme. Ikınma falan yapmadım ama tabı yaparsanız daha ıyı olur tam acılıyo vajına. Sadece zevk almaya odaklanın sankı gırıcekmıs gıbı degılde zrvk alıcakmış gibi başlayın o işe gerisi yavasca gelır. Aklınızda yırtılma parcalanıcak off acıycak falan olursa hiç bi şekşlde girmez otomatıkmen vajen kasları kasılıcak ve oraya isteseniz de hiç bı sey gıremez o an. Çok kuvvetlı kaslara sahıp vajına bolgesı. Benım gıbı ustte yenemezsenız eger bacaklarınızı hafıf acın oyle deneyın ama usttekı pozisyonlar daha kolay gelıyo bence. hakımıyet sızde olsun..

zor bi sınav bu hastalık maalesef.bende 2 ay oldu yeneliama bu ara sıkıntılıyım..eşim olmadığı için aparatla denemek istedim tekrarlamasın diye aparat girmedi(((

zor bi sınav bu hastalık maalesef.bende 2 ay oldu yeneliama bu ara sıkıntılıyım..eşim olmadığı için aparatla denemek istedim tekrarlamasın diye aparat girmedi(((

Canım benım esımın seyı de arada gırmıyo kaygan olması lazım sakın umıtsızlıge kapılma ara da olur öyle seyler. Eşininkiyle aparat bır mı soncta zevk ıcın degl sırf deneemk ıcn yapıyosun oda kasılıyo vajına yanı sen esın gelınce dene bak nasıl da gırıcek gor.

inşallah canım ya ne güzel demişsin inşallah dediğin gibi olur

Bir kere mantıklı düşünün ... Süleyman eserdağ , murat ulusoy,haydar dümen gibi doktorlar bu tedaviyee 3000-4000 tl para alıorlar 3günlük bi tedavi için ... Bu tedavi nedir .. Ameliyat mı oluyorsun , estetik mi , yaptırıyorsun , anestazimi veriliyor , hayır hiç bir tıbbi ürün almıyorsunuz ama 2-3 günlük için paralar döküyorsunuz ne yapıorlar mucizemi yaratıyorlar haşaaaa, yaptıkları aparat tedavisi senin ceaaret edemediğin aparatı o hızlandırılmış şekilde sana yapıor sende okadar para bayılmışsın oralara kadar gelmişsin mecbur yaptrıyorsun yapıorsun yoksa bi mucize yok senin aparatla yapamadını sen parayla başkasına yaptrıyorsun yüklü bi parayla hemide .... Evet çoğu kişi yaptı o sayende ama yapamayanlarda var benim bi arkadaşım defalarca gitmesine rağmen yapamadı artık doktor bizim yapacağımız birşey yok gerisi sana kalmış dedi gönderdi kızı.... Ben aklınıza gelebilecek her yöntemi yaptım eve anestezici bile çağırdım beni bayıltsında anlamıyayım die ki bana tıbbi ilaçlar bile verdi ona rağmen buuuuu kadarrd para ödemedim ... Aklınızı kullanın heeee çok çok zenginseniz bu yöntemide deneyin derim ... Ama ben 5 sene çektim bunsıkıntıyı 5 dk bile bu vajınusmus hastalağını kullanıp tonlarca para almak isteyen adamlaraaa gitmeyi düşünmedimm

sana kesinlikle katılıyorum. doktora gitmesinler demiyorum deme hakkımda yok zaten. bence her şey kafada bitiyor. ben 2yıl 11 aylık:) evliyim hala ilişkiye giremedim amaçabalıyorum. çabalayalı da daha bir ay oldu ve bayağı da yol aldım. ilk sene çocuk istemiyorum diye üstüne düşmedim. ikinci senem kursa gittim sınava hazırlanıyorum çocuk yapamam gibi bahanelrim vradı. artık bahanelerim bitince silklendim ve kendime geldim. bu siteyi okuya okuya bişeyler yaptım. ilk zamanlar parmagımı sokamıordum girmiyor diyordum şimdiii iki parmağımı sokabiliyorum. herşey kafada yapmak zorundayım dedim yavaş yavaş eş denemesi inşallah....3 yıla 1 ay herşey kafa kafa o küçücük beynimiz bizi yönetiyorrr

2 parmağı rahatlıklıkla yapıyosan digerinide rahatlıkla yaparsın,beynine hükmetme acımıyo acısa kimse birlikte olmaz

Kizlar...biraz destek verin noolur. Bugun cok karliyim bugun bitcek insllhh.. Ya yazarkende korkmuyo degilim..ne zaman tamam hazirim desem bi aksilik cikiyodu..en son iki hafta once iki parmak sonrada p.birazini alabilmisken bi misafirler falan filan kaldi oyle..dun denedim yine..esimin iki parmagini rahat alabildim sonra birazda p. İle denedim ama kasildim galiba. Hangi pozisyon ust mu altmi yastik olsun mu olmasinmi derken yorulduk ya.a. Bu is bu kadar strateji istiyomuydu bilmiyom:)) neyse bugun kararliyim. Yarin haftasonu hem de misafirde yok.. Tek sikintim suan p nin birazini alinca napcam bilmiyom..ikininca cikacakk gibi oluyo..nefesle daha rahat gibi ama bilemedim bi yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…