Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sadece kegel egzersizi yaparak geçiyor mu yani? doktorlar bir günde çzöüyormuş falan nasıl oluyor bilgisi olan?

Canim benim bildigim kadariyla doktorlarin bazilari kegel ve parmak egzersizi veriyorlar zaten asamali oldugu icin uzun surebiliyo bu..bazilarida aparati seninle birlikte yapiyo..onlar da bir iki gunde bitiyo..hem muayene ortami doktor falan daha bi yapmak zorunda hissediyosun onun etkisi oluyo mutlaka yoksa yontem ayni aparati alabildiginde zaten penisi de alabiliyosun. Mantik boyle

kızlar iki parmağınızıda dibine kadar mı sokuyosunuz bende bu sorunla uğaşanlardanım 3 yıllık evliyim ve daha birlikte olamadım artık bende kurtulmak istiyorum bana da yardım edinnn. bir de eskişehirde nerede tedavi olabilirim? TEŞEKKÜRLER

Merhaba,
Yazılanları okuyunca yalnız olmadığımi hissedip biraz da olsa rahatladim. Buna sevinmeli mi yoksa uzulmeli mi muamma elbette.. bugun evliligimin 1. Ayi henuz. Birlikte olamadik. Tabi aranizda bu durumla seneler gecirmis olan arkadaslari gorunce benim durumum icin cok erken mi acaba diyorum.. Fakat giderek hicbir asama kaydedemezsek diye de korkuyorum.
Iliskiye girmeyi denemeyi birakin, artik dokunmasina bile izin vermiyorum. Bahanelerle uzaklaşıyorum. Hepinizin soz ettigi kasilmalar, itmeler vs.. neden boyle oluyor diye uzuluyorum cok.
Bankaciyim, iyi bir egitimim var, severek evlendim. Ozel hayatimda yada sosyal yasantimda beni psikolojik olarak bu duruma iten hicbir sey olmadi. Okuduklarimdan yola cikarak sebep ne olabilir diye dusunuyorum. bugune degin bu durum hakkinda cokca sey duydum fakat onemsemedim. Cunku karsilasacagim aklima gelmezdi.
hepinize tesekkur ederim ki ortak dertlerin sahibi insanlar olarak en paylasarak bir seyleri asabilmemiz icin moral oluyorsunuz. En azindan bende boyle oldu. Yoksa benim icin icimi bu denli dokebilmek zor is :) Dilerim bu durum sona erer.
Onerilerinizi, yaptiklarinizi takip edecegim, tavsiyeleriniz benim icin altin degerinde.
Sevgiler

Canlarr gunaydinnn sizlere guzel haberlerim varrr dun gece oldu sonunda 9 aylik ewliym hic yapamamistim ama bir iki ay once emla kremle olmustu bir kez ama sadece icime almistm git gel yoktu yendim dedim sewindim ama o gnden sonra bidaha yapamadik ama dun gece degisik bi pozisyon denedim ve oldu hep soyluyorlardi ama bana tuaf geliyodu yapmiyodum iyiki yapmisim inanin hic hiseetmedim nasil girdi ve inanmicaksiniz ama git gel bile yaptim ama kan leke falan gelmedi hala olsun onemli degil..anlatayim nasil oldu on sewisme once sonra herzamanki gibi ustte bndim ıkınmama ragmen girmedi sonra pozisyon degistirdim yine ustteyken sirtim esime donuk pozisyonda oturdum ve hic ikinmadan girdi acida ypktu inanamadim ve hic bsy surmedim yavas yavas hareket ettim uzernde git gel yaptim oldu kizlar olduuuuu cok sukur allahim herkese yardim etsn ama lutfen bu pozsyonu deneyin

Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak

hoşgeldin. bak daha yenisin. bende senin gibi yaptım bahaneler vss diyerek ertele ertele 3 yıl oldu. zaman çooook hızlı geçiyor. erteleme bişeyler yap. ben vajinama dokunamıyordum. bir parmağımı sokamıyorumdum. şimdi bir parmağmı dibine kadar sokabiliyorum iki parmaktayım. o tek parmak kadar kolay olmasa o da giriyor. bir ay kadar zamanda bu kadar ilerledim. hemde egzersizi öle hergün yapmıyrum. hergün ypsam daha iyi ilerlerim. önce ayna karşısında vajinanı incele. tuvalet yapar gibi ıkın. ıkınınca orasııın açıldığını göreceksin. sonra yavaş yavaş parmak egzersizine geç. ben işaret parmağımla başladım direk ama sen serçe parmağınla da başlayabilirsin sonra orta parmak ve şimdi iki parmakla devam ediyorum. inan hiçbir şey yapmamaktan iyidir. insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. oraya birşeyler girdiğini anlıyorsun. kapalı değil orası. hep beraber en kısa zamanda başarmak umidiyle. sana tavsiyem sakın ERTELEME!

Kızlar hepinize söylüyorum parmak egzersizini yapinca basarmis oluyosunuz.P. girince hic bisey hissetmiyosunuz parmagin girmesi daha zor ama ötekisi daha kolay.sürekli yaziyorum çünkü sizinde kurtulmanizi istiyorum artik....bak bi kez yapsaniz göreceksiniz ne kadar kolay olduğunu....acı yok hem de bir gr yokk

Cok tesekkur ederim dumurdumur, cok.
Evet soyledigin gibi ertelememek lazim.
Vajinama ben de dokunamiyorum ama Bi sekilde ustesinden gelmeliyim. Denemem gerek

dediğin doğrudur. fakat bu aralar eşimi bekliyoruz çok yoğun çalışıyor eve yorgun geliyor bu yüzden bizde denemyemiyoruz. bir kez deneyelim dedim kayganlaştırıcı sürünce elimden kayıp durdu vajinama yerleştirmeyle uğraşırken sertleşme sorunu yaşadık. oyüzden bende parmak egzersizi yapıyorum motive oluyorum en azından. yalnız şöyle bir sorum olacak ben parmak egzersizini çok kolay yapıyorum da aparatlarla yapamıyorum. mumdan aparat hazırladım hiçç girmiyor girmeyince de moralim azcık bozuluyuor. sen sadece parmak egzesizi mi yaptın?

Cok tesekkur ederim dumurdumur, cok.
Evet soyledigin gibi ertelememek lazim.
Vajinama ben de dokunamiyorum ama Bi sekilde ustesinden gelmeliyim. Denemem gerek

ben durex in kayganlaştırıcısıyla çalıyorum çıplak elle deneme. geçir eline beyaz eldivenleri dök kayganlaştırııcyı başla vajinanı tanımaya.

Cnm ben mum falan hic bisey denemedim.ilk önce parmak egzersizi yaptim sonrada iyice ıslak olunca p. denedim baktım girdi ve hic hissetmedim bile.

Canim o hesaplama herkese ait degil mesela benim bi arkadasim adetliyken iliskiye girmis hamile kalmisdi kI doktoru demisdi demekki ozaman yumurtlamis amin cani. Bizde istiyoruz insallah rabbim kucuk kelebeklerimizi esirgemez bizede nasip eder amin

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim benimde mesela cok guzel bi egitimim var ama ne yazikki bende bunu yasadim sen simdiden kendini bukadar kasarsan esini dokundurtmazsan falan daha baska sorunlar pesinden gelir ip senin elinde ya cozersin insallah yada o dugumlerin arasinda kalirsin canim uzme kendini ama anla bende kasimda yenenlerdenim dusunki ben bu siteye uye bile degildim sadece kim neyazmissa internetden okuyodum parmak egzersizi ile tanisdim daha vajinanin yerini bile bilmezken ama elastik oldugunu biliyodum kucuk parmakla basladim isaret orta parmak derken isaretle orta birlikte yapmaya calisiyodum ama sadece ilk bogum giriyodu toplam bu egzersiz olayim 5 gun falan surdu ama onemli olan zaman degil anlayarak korkunu yenmen canin iki parmagimin ucu girdiyi gun esim hadi deneyelim dedi bende tamam dedim bol kayganlasdirici ile ALLAHIN IZNILE YENDIM.kan bile gelmedi canim parmak egzersizi kizlik zarinida bazen esnetiyormus bende boyle oldu simdi sen kendini bu olaya kilitlersen kimse yardim edemez sen anlamaya calisirsan egzersize baslarsan yenersin insallah

geçen aylarda da arkadaşım adetine yakın ilişkiye girmişler. adetim yakın bişey olmaz diye düşünmüşler. sınava hazırlandığı için bebek de istemiyorlardı. eşi iş dolayısıyla başka şehirde yaşıyor. düşün yani hafta sonu bir gecede gerçekleşiyor bu olay. demek istediğim kısa şu olacak olan olurrr. nasipse olurr. kısmetse olurr..

Kızlar merhaba nasıl gidiyor çalışmalar? Ben muma devam ediyorum eşim ne de olsa iki ay yok diye haftada iki kez falan calistim. Yalnız iltihap sorunum var iki gündür vajinal akintim olduğundan mi ne, cok açıyor egzersiz yaparken. Normal de bu bakkal mumları dediğimiz mumları almaya başlamıştım. Sizce iyi bir seviye mi bu esim gelince eş denemesi basarili olur mu ? Parmağı yapamıyorum hala itici geliyor :s

bireysel ayrılıklar söz konusu valla. mumu kalınlaştırıyor musun bilmiyorum ama bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak yapıyorum bu aralar. mumu azıcık kalınlaştırayım dedim olmadı. nasıl yapıyorsun mumla egzersizi daha açık yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…