- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.021
bireysel ayrılıklar söz konusu valla. mumu kalınlaştırıyor musun bilmiyorum ama bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak yapıyorum bu aralar. mumu azıcık kalınlaştırayım dedim olmadı. nasıl yapıyorsun mumla egzersizi daaçık yazabilir misin?[/QU]
Ben önce cok küçük doğum günü mumunun etrafını streç folyo ile kaplayarak başladım sonra bi boy büyüğünü aynı yöntemle yaptım sonra beyaz bakkal mumlarindan alıp etrafını peceteyle kaplayip streç filmle kapladim onu yapıyorum suan. Gittikce peceteyle kalinlastirmayi düşünüyorum ama gerçek penise ne kadar yakın olur bilmiyorum.
Aklima oyun hamuruyla mumun etrafını kaplayip gerçek penise yakın hale getirmek geldi, ben bunu bi deniyim :)
Ayka 777 cok tesekkur ederim. Burada benimle es sorunlar yaşayan ve cok anlayisli olan kadinlarla karsilasmak cok hos.. dilerim atlatiriz
Kızlar merhaba nasıl gidiyor çalışmalar? Ben muma devam ediyorum eşim ne de olsa iki ay yok diye haftada iki kez falan calistim. Yalnız iltihap sorunum var iki gündür vajinal akintim olduğundan mi ne, cok açıyor egzersiz yaparken. Normal de bu bakkal mumları dediğimiz mumları almaya başlamıştım. Sizce iyi bir seviye mi bu esim gelince eş denemesi basarili olur mu ? Parmağı yapamıyorum hala itici geliyor :s
Ayka 777 cok tesekkur ederim. Burada benimle es sorunlar yaşayan ve cok anlayisli olan kadinlarla karsilasmak cok hos.. dilerim atlatiriz
inşallah canım ya ne güzel demişsin inşallah dediğin gibi olur
Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun
Prezervatif kullanmıyorum da streç film sarıp her defasında değiştiriyorum streç filmi ama bi prezervatif de alayım doğru söylüyorsunuz. Bi internet sitesi keşfettim renkli renkli dilatorler var onlardan da alabiliriz kızlar :)
Kızlar herkezın Mirac kandili mübarek olsun öncelıkle. Eşli ve parmak egzersızlerıne devam edıyor. Dün nerdeyse hepsı oluyordu ama tam oturamadım. Agrı ve acı hıssettım. Sanki bır lastık veya duvarı ıttırıp gerıyormus gıbı. Bırde aklıma gelıyor yaşayanlardan cevap ıstıyorum kızlar tam oturmus olsam bırdaha aynı seylerı hıssedermıyım onu düşünüyorum yoksa bır kerelıkmı
Kızlarr bir şey sorucam..ben egzersizde kendim yapabildim bugün serçe parmağım da olsa denedim ve girdi..ama eşimin parmağını alamıyorum hemen telaş yapıyorum..
Sizler hergün yapıyorsunuz değil mi egzersiz bir de ayna karşısında mı yapıyorsunuz parmak egzersizini?
Bugün kandil Allahım hepimize yardım etsin inşallah :)
ben hiç eşimin parmağıyla denemedim canım aslında apartla denesen daha kolay olur işin parmak biraz daha zor gibi gözüküyo bana ben apartla yendim ve allah yardımcınız olsun bu mubarek günde dualarınız kabul olsun inş. ...
birkere tam yaptıktan sonra gerçekten hiç birşey olmadığına inanacaksın, böylece diğer denemelerinde kendini daha az kasacaksın, beynin buna inanacağı için kendini rahat bıraktıkca birdaha aynı şeyleri yaşamayacaksın, ilk girişte çok normal, sende yabancısın,o bölgede yabancı,en küçük şeyleri bile hissedersin, ama inan sonrasında o detayların hiç birisini hissetmeyeceksin :)
Mrhb bende egzersiz yapamıyorum siz nasıl yendiniz egzersiz yapmadan yardımcı olurmusunuz banada
Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?