Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:
Ayka 777 cok tesekkur ederim. Burada benimle es sorunlar yaşayan ve cok anlayisli olan kadinlarla karsilasmak cok hos.. dilerim atlatiriz

Ayka 777 cok tesekkur ederim. Burada benimle es sorunlar yaşayan ve cok anlayisli olan kadinlarla karsilasmak cok hos.. dilerim atlatiriz

sen daha yenisin biz vajinusmus konusunda tez yazacak kadar tecrübe kazandık yaratıcılığımız her geçen gün artıyor. keşke burada olmasaydın keske olmasaydıkkkk ama ((

Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel kullanın hemencik oluverir:)
bende ilk gunlerde cok kasıldım bir türlü olmadı 6.günde jel sayesinde başardık.
acıdan korkmayın sadece aşkınıza yoğunlaşın gerisi gelir.
korkulacak hiçbirşey yok hele bir olsun sonra siz adamı rahat bırakmazsınız valla hehe

birde tavsiyem egzersizi eşinizle beraber yapın daha faydalı oluyor.

Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun

Bisey degil canim benim yapacaksin insalllahhhh yeterki egzersiz ihmal etme es denemesinden imtina etmeyin denemenizde kayganlasfirici muhakkak kullanin mutlakaa ve en oNEMLI RABBIMIZE BOL DUA EDIN UNUTMAYALIM RABBIMIN BIR SEYE OL DEDIYI ANDA OLUR CANIM BOL DUAAAAA BOL DUAA ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAH YEMIN EDIYORUM KIZLAR BURDA KIm YAZIYOSA 1 DAMLADA OLSA ALLAHIN IZNILE PSIKOLOJIK OLARAKDA OLSA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM KIZLAR HADI TOPARLANIN IYI HABERLERINIZI BEKLIYORUMMMM hadiiiii bakSOZLER VERDINIZ HEPINIZ EGZERSIZLERE FULL DEVAM YAZA KADAR YENDIMMM DIYENLERRRR NIYE SIZ OLMAYASINIZ HADIII YAPABILIRSINIIIZZ INANIN BUNA

inşallah canım ya ne güzel demişsin inşallah dediğin gibi olur

İnşallah olucak canım benım sen sadece kendıne guven nıye yapamıycakmışsınız oyle seyler getırme aklına beynıne yerlestırırsen olur bak. Sadece eşinle dene zevk almaya bak acıyı falan gırmez dıye falan dusunme.

Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun

Prezervatif kullanmıyorum da streç film sarıp her defasında değiştiriyorum streç filmi ama bi prezervatif de alayım doğru söylüyorsunuz. Bi internet sitesi keşfettim renkli renkli dilatorler var onlardan da alabiliriz kızlar :)

Kızlarr bir şey sorucam..ben egzersizde kendim yapabildim bugün serçe parmağım da olsa denedim ve girdi..ama eşimin parmağını alamıyorum hemen telaş yapıyorum..
Sizler hergün yapıyorsunuz değil mi egzersiz bir de ayna karşısında mı yapıyorsunuz parmak egzersizini?
Bugün kandil Allahım hepimize yardım etsin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar herkezın Mirac kandili mübarek olsun öncelıkle. Eşli ve parmak egzersızlerıne devam edıyor. Dün nerdeyse hepsı oluyordu ama tam oturamadım. Agrı ve acı hıssettım. Sanki bır lastık veya duvarı ıttırıp gerıyormus gıbı. Bırde aklıma gelıyor yaşayanlardan cevap ıstıyorum kızlar tam oturmus olsam bırdaha aynı seylerı hıssedermıyım onu düşünüyorum yoksa bır kerelıkmı

evet dr bana verdiği aparatlarda nerdeyse aynuısı setleri var onların en küçükten büyüğe internette gördüm bence mumdan daha kolay olabilir. canım denemekten ne çıkar

birkere tam yaptıktan sonra gerçekten hiç birşey olmadığına inanacaksın, böylece diğer denemelerinde kendini daha az kasacaksın, beynin buna inanacağı için kendini rahat bıraktıkca birdaha aynı şeyleri yaşamayacaksın, ilk girişte çok normal, sende yabancısın,o bölgede yabancı,en küçük şeyleri bile hissedersin, ama inan sonrasında o detayların hiç birisini hissetmeyeceksin :)

canım yorumun ıcın t.ederım bu yazın mutlu ettı benı. Sen yendın sanırım. Okadar gırıs oldugunda o agrıda dahada bastırmak zorluyor oraya yogunlasmayarak yapmaya calısıyorum anestol pomad kullanarak üstteyken arkamı dönerek yapıyorum. Bır tavsıyen varmı canım?

Tabi kuzum hamis kalırsın merak etme ne sekillerde hamile kalanlar var 1gr sperm bile yeter boyle seyler için :) inşallah hayirlisi olsun senin için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…