Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagolll canimmm

Gecmis sayfalari biraz okursan fikir sahibi olabilirsin canim bi de ne kadarlik evlisin hic mi iliskiye giremedin egzersiz yaptin mi bunlardan bahset ona göre sana yardimci olalim.ben parmak egzersileriyle 6 gunde yendim cok şükür

Yeni evliyim sekiz aylik canim,isaret ve orta parmak yaptim ama biraz dar sanki vajina ici bi de yanma oldu bugun iki parmak cok az girdi iliski denedim dun olmadi

Cok.saol cnm yarin gelismeleri yazarim iyiki varsiniz..

Valla siz yazinca rahatliyorum.dediklerinizi yapicam saolun kizlar

Bir seneye yaklaştık yok hiç denemedim düşüncesi bile beni korkutuyor yapamam gibi geliyor

Başta bende öle senin gibiydim önce ayna ile çok inceledim incelerken parmağımı alabiliomuşum gibi oraya dokundurdum ama almadım. Parmaklarımı oraya alıştırdım. Çıplak elle dokunmadım hiç o zaman bir garip oluyordum. Eldiven giydim elime.O şekilde başladım. sakin ve sabırlı ol. Olmayacak diye korkma mutlaka oluyor.

Valla bende burda ki yazılarla kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum çok bebegim olsun istiyorumm

Çok sevindim canım okadar yapmışsın gerisi gelir darısı benim ve benim gibi arkadaşlara inşallah konuşmak iyi geldi yaa çok sagol ama şu parmak işi hiç kafama yatmıyor ki

Amin canım inş. Rabbim herkesin yuvasına huzur aşk bağlılık ve bebiş versin :)) Dediğim gibi oraya dokunma ile başla sadece dokun farket dokunduğunda ne hissediyorsun kendini tart yapabildiğini görrürsün.. Bu arada canım Eş denemesinde ve parmak egzersizinde kesinleikle zeytinyağı dene.

AMİN :) denerim emla krem aldım haplar falan aldım onları deniycem olmazsa parmak egzersizine geçerimm

Peki aparatlarla yaparken ozel bir yontemi var mi :what::what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…