Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amiinnn insallah . Sagol canim Allah razi olsunn sen ne durumdasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebriklerrrrr:)) ne güzel çabucak çözüp hamile kaldın. Sağlıkla kucağına al bebişini. darısı bizlerin başına inşallah

Canimm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bizde kurtulup bebeklerimizi kucagimiza aliriz..
Teşekkür ederim canlarım Rabbim sizide tez zamanda kurtarsın inşaAllah

bende aparat siparis verdim onunla denicem ama bi sorum olucak. O aparati kullandigimda kizlik zari yirtildiginda nasil bir duygu o an telas yaptinizmi nasil hareket etmek gerek aci varmiydi?

bol yağ kullan acı olmaz kan gelmeyede bilir esinle yaparken de gelebilir kan olayına takılma canım

ben de iki parmak çalışıyorum, son üç-dört çalışmam da sonuna kadar alabildim ama regl girdi araya ara verdim egzersizlere. eş denemesine de cesaret edemedim yapamazsam diye..parmaklar içerideyken çok fazla hareket ettiremiyorum sadece giriyorlar ama nerdeyse birbirlerinden ayıramıyorum bile. bir de içerideyken kegel egzersizi yapıyorum..bana ne önerirsin aparat da yapamıyorum mumla deniyorum olmuyo..sadece parmak egzersizleri ile çözebilir miyim?

Aynen emla krem kas gevşetci belki internette grmşsündr haydar dümen reçetesı o hapların birazini aldm digerlerinide alip deniycm olmasa parmak egzersizine gecicem canım ise yarams ama

biliyorum gordüm ben onu denemedim canım bir dene bakalım ben egz yapıyorum tabi tembellik ede ede ara sıra. şimdi regl oldum rabbim inş kurtarır bizi

Yaklaşık 9 aylık ewliyim ve 2 gun oncesine kadar vajinismus hastasıydim bende aylarca burada yazılanları okuyarak hiç bir zaman bu dertten kurtulamayacagimi düşündüm yok Haydar dümen reçetesi yok psikolog yok zeytinyağı inanın hepsi bos ben Dr saygin micozkadioglu na gittim ve tedavisi ile cok şükür bu dertten kurtuldum yaşadıklarınızın aynılarını yasadım hayattan soğudum severek evlendiğim eşimden bu sorun yüzünden ayrılmayı düşündüm inanın hayatınızı bu kadar mahvetmenin bi anlamı yok gidin ve tedavi olun bu is burda bütün gun yazıları okumakla geçmiyor zeytinyağı ile geçmiyor hersey daha da kotu oluyor vaktinizi nolur bosa geçirmeyin bi an once tedavi olun B'nde aynı seyleri okudum yaptım hiçbir faydası olmadı iyi ki Dr saygin micozkadiogluna gittim iyi ki bu Dr var 4 seansta hersey geride kaldı ve ilk denemede eşimle birlikte olduk şimdiki aklım olsaydı ilk farkettigimozde ertesi gun giderdim ne aylarım ne balayım zehir olurdu sorularınıza cvp verebilirim ama inanın okumakla geçmiyor Dr saygin a gidin ve 4 seansta kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…