- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.161
Bu aparat dedikleri ne
Bu aparat dedikleri ne
Peki aparatlarla yaparken ozel bir yontemi var mi :what::what:
İnceden kalına doğru boyutları olan üç tane aparat verdi doktor bana.En küçüğü bir parmak kalınlığındaydı ilk olarak ondan başlattı.Kayganlaştıran bi jel vermişti.Onu bolca sürüp karşımada ayna alıp yavaşca ittim içeri.Zaten jelli olduğu için hemen girdi.Aynı şekilde eşimede yaptırmamı söylemişti.eşimede yaptırdım birkaç kez.Sonra üç dört saat arayla diğerlerinede aynı şekilde yaptık.önce ben sonra eşim.En büyük olanı penis büyüklüğü kadar vardı.Doktor bunu yaparsan penisi çok rahat alırsın demişti.Onu yaparken biraz zorlandım ama acıdığı için değil.Acıcağını düşündüğüm için.
Dilator canim,penise benziyor
Mrhb arkadaşlar ben bu hastalığı yenemedim yenemiyorum bu hastalık yüzünden pazartesi boşanıyoruz çok kötüyüm
Çok üzüldm canımm yaa hiç doktora falan gitmedin mi
Mrhb arkadaşlar ben bu hastalığı yenemedim yenemiyorum bu hastalık yüzünden pazartesi boşanıyoruz çok kötüyüm
Hayır gitmedim olmadı yapamadım çok kötüyüm anca bir mucize olmalı ki pazartesiye kadar bunu yenip boşanmamam için
Nekadarlık evlisin canım eşin mi istedi bosanmayı. Hiç üzülme bu senın değil eşinin ayıbı
Erteleye erteleye korkular ıyıce sarmıştır seni. Parmak hiç mi denemedin canım bende asla yapamam yapamam dedim 1 gunde bitirdim ve yendim. Kendi kendine yapamıyorsan doktora gitmelisin dile kolay 10yıl eşini katmıyorum simdi konuya bunu kendine neden yaşatıyorsun imkansız olan bısey değilki bu çaresi var dermanı sensınEvet eşim istedi ama oda haklı 10 yıl oldu birde 9 yaşında kızımız var
Bunca zaman hayatı kendimede eşimede zindan ettim doktora gidemiyorum cesaretim yok buna pazartesiye kadar elimden geleni yapmaya çalışıcam inş bi mucize olurda kurtulurum
Beni tanıyan arkadaşlar.. Hamileyiim :) birazdan kontrole gıdecegız bakalım.. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaAllah
canım tebrik ederim. Darısı bizlere olsun inş. vajıdede çok hılzıydın bebişdede :)) hemencecik kucağına alırsın inş.
Beni tanıyan arkadaşlar.. Hamileyiim :) birazdan kontrole gıdecegız bakalım.. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?