Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim 3 senelik evliyim en son ocak ayinda bu siteyi takip ediyordum ve isaret parmagimin 2. Cizgisine kadar alabiliyorsum parmagim puturlu biryere denk geliyor ve birakiyorum es denemesinde ise bir yirtilma hissi yasadigim an birakiveriyordum ama artik dayanamiyorum bir cesaret gelmesi icin sabah aksam dua ediyorum insallah su dertten kurtulabilirim (

Nazlı32 kula çöpünde sıkıntı yaşadığını yazmışsın canım bak oncelıkle aynanın karşısına geç vajenini tanı sonra bıraz ıkın zaten ıkınınca gırmen gereken delıgı gorceksınkulak copunu strecle ve zeytın yağıyla hem vajen gırısını hem çubuğun iyice yağlar ve yavaş yavaş ıttır bu arada yıkandığın yerde nefes almaya ve kılınmaya devam et ayrıca çalısmalara başlamadan önce keselin egzersizi nefeslerin cok faydalı olur o bılgılerılk sayfalarda var kolay gelisin insallah faydam olur

Bence kulak çubuguyla başla devamıgelir işaret parmağında o tıkandıgın yere gelince ıkın ve şimdılik es denemesı yapma bunlarda ustalasman gerek ben de p..... S denemesıınde yarıdan sonra olmuyordu buraya üye olduktan sonra yenıden egzersılere başladım umıdım kalmamıştı ki ben altı yılık evliyim es denemesinde de iki parmak iki boğum gerisi gelmiyordu duanda es denemesi yapmıyorum kendime aparatlar hazırladım degısık ebatlarda insalah başarılı olurum yanı sen bana göre yolun basındasın ki ben terapilerde bile haledemedim umarım buradaki arkadaşların yardımıyla hepimiz kurtuluruz dua ıle

Allah razi olsun arkadasim ilginden oturu.. baslayabilsem sonuda gelicek gibi ancak baslama cesaretim yok malesef ve suanda doktorlarada vereck 4 bin 5 binim yok .....

önce burda bı dene burdakı yazılar daha faydalı ama hastanelerın psıkolojı servısınden destek alabılırsın onlar oldukça makul yani illa ısım yapmış bırılerıne gıtmek gerkmıyor .sen başla sıkıntılarını paylaş bence cok faydasını gorceksın hele ki tamamen basarmış olanlar var tecrübelerinin yararı cok fazla kafanda büyütme basla hadi amaa:))

Canim mail yoluyla iletisime gecebilirmiyiz ben ozelden mesaj atamiyorum ...

ayyyyy hemde görümceye heee kimbilir neler yapmıştır sana... yok kızlar kimsye sölemeyn. biz bize yeteriz burda

Neler yapmayi birak butun sulale duydu nerdeyse ama suan hamileyim yendim vajiyi rabbim sizede yardim etsin cok zor bi durum yasamayan hickimse anlayamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kizlar bende burasi sayesinde yendim bu hadtaligi ve suan uc aylik bebisim bile var.pek yardimci olmaya giremiorum bebekten dolayi.melisa ak yardimci oluyor onun solediklerini dinleyin derim.sakin korkmayin herseyin cozzumu var egzersizlerle ve zeytinyagiyla sonuca ulascaksiniz.cunku cozumu olan bi hastalik bu.ben tam iki sene cektim egzersiz ve zeytinyagiyla ydndim. yrterki kafsnizda bitirin bu isi]

Ne kadar zamanda yendin canim..

Aso_pink ben de suan adetim hafta ici baslayacagim insaallah.burdan bir arkadas gondermisti bana dilator seti.seninle birlikte yola baslayalim ve haberleselim.ikimiz de yakin zamanda yenelim insaallah.

Aso_pink ben de suan adetim hafta ici baslayacagim insaallah.burdan bir arkadas gondermisti bana dilator seti.seninle birlikte yola baslayalim ve haberleselim.ikimiz de yakin zamanda yenelim insaallah.
Evett insallah canim haberleselim de hep birbirimize destek verelim hayurlisiyla da bitsin artik..benim dilator setinde bes boy var senin nasil

Kizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr

Evett insallah canim haberleselim de hep birbirimize destek verelim hayurlisiyla da bitsin artik..benim dilator setinde bes boy var senin nasil

Benimkinde dort boy var ve sertler yani sert plastik.seninki penis gibi elastik mi yani kivrilabiliyor mu?
Ben hasta olmadan once denemistin ilk iki boyunu zor da olsa alabilmistim.sonra ara verdim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…