- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.601
Soru 1. Kayganlastiricinin adi ne eczaneden kayganlastirici deyip alabilir miyiz?
Soru 2. Zeytinyagi ile kayganlastiricinin ne farki var?
Soru 3. Emla krem alirsam bu ucunu nasil ve hangi sirayla kullanmaliyim?
Ben bebe yagi kullaniyorum egzersizlerde Johnsonin. Emlayi ilk once sür 10-15 dk bekle sonra egzersizlere gec. Sürebilirsen biraz iclere dogru surmeye calis emlayi. Zyagi hic denemedim bir yorum yapamiyorum
Arkadasim tebrik ederim peki egzersizlerinde aci yanma hissediyomusun yada egzersizden sonra ben bir buyugune gectigimde bayagi zorlanıyor umKizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr
Benimkinde dort boy var ve sertler yani sert plastik.seninki penis gibi elastik mi yani kivrilabiliyor mu?
Ben hasta olmadan once denemistin ilk iki boyunu zor da olsa alabilmistim.sonra ara verdim :-(
Arkadaslar bugun kayinvalidemler bize geldikleri icin egzersizleri kafama koydugum gibi baslayamadim baslamadan once acaba emla krem alsammi ? Ise yaramiyor uyusturmuyor diyorlar siz ne dersiniz ve fiyatini bilen varmi
Arkadasim tebrik ederim peki egzersizlerinde aci yanma hissediyomusun yada egzersizden sonra ben bir buyugune gectigimde bayagi zorlanıyor um
Arkadaslar bugun kayinvalidemler bize geldikleri icin egzersizleri kafama koydugum gibi baslayamadim baslamadan once acaba emla krem alsammi ? Ise yaramiyor uyusturmuyor diyorlar siz ne dersiniz ve fiyatini bilen varmi
Kizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr
cnm ben suan uc yillik evliyim.iki sene cektim bu sikintiyi egzersizdd iki parmagi alabiliodum.zeytinyagiyla deneme yaptim ve oldu hemende hamile kaldim.hic korkmayin tamamen kafada bitio
Benimkinde dort boy var ve sertler yani sert plastik.seninki penis gibi elastik mi yani kivrilabiliyor mu?
Ben hasta olmadan once denemistin ilk iki boyunu zor da olsa alabilmistim.sonra ara verdim :-(
4 yıllık evliyim ve vajinismusum egzersizlere başlamak istiyorm ama nasıl yapıcm bilmiyorm birde benim nasıl yaptığımı anlamadığım bir bebeğim var araştırdığımda olabileceği yazıyordu birde yazıları okuduğumda aparatlardan bahsediyordunuz onları nereden tedarik edebilirm
biyerde yanlışlık yapıyoruz ama nerede bilemiyorum gene başa döndümmmm((((((((((((((( olmuyor girmiyor bir türlü bi kere oldu neden şimdi gene böle oluyor anlamıyorum ne kadar kötü bişey bikere yaşayıpta gene olmaması ((((((((((
pes etmek yok.başarılı olan insanlar hiçbir zaman pes etmedikleri için başardılar.ben de başlarda kulak çöpünü bile sokamazken şimdi aman o da bişey mi diyorum.sonra parmak egzersizine geçtim şimdi de mumu denemesi yapıyorum.tüm haftasonumu bu işe ayırdım.az önce mumu yarım saat beklettim içimde.bunlar benim için hayal bile edemeyeceğim şeylerdi.bugün bişey daha keşfettim tam derin nefes alınca bıt diye giriveriyor mum.
biyerde yanlışlık yapıyoruz ama nerede bilemiyorum gene başa döndümmmm((((((((((((((( olmuyor girmiyor bir türlü bi kere oldu neden şimdi gene böle oluyor anlamıyorum ne kadar kötü bişey bikere yaşayıpta gene olmaması ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?