Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah canim inan psikoljim bozuldu artik gormek yasamak istiyorum..ben egzersizi hep yataga uzanip yaptim esin ustunde umarim zorlanmam ..evet dedigin gibi aparat sert ve bir kisimdan sonra ilerletmeye dahi korkuyorum..

Hadi.yaa ben de 8-9 cm alabiliyorum es denemesine gecmeden daha kalin olanlari basarmak lazim diye dusunmustum gerek yok mu yani

ben mesela 7 cm lik aparatla çalışırken eş denemesi yapmştım. olmadı. devam ettim egzersize 10cm le yaptm ama çok zor alıodum bende. bi giriodu bi girmiodu. sonra eş denemelerine geçtm. anca öle oldu

Arkadaslar neden mehter takimi gibi ilerliyorum acaba herdefasinda bir adim geri bazen cok.zorluyo bigun once yapalidigim aparat canim yaniyo sebebi ne olabilir o anki psikolojik durum mu istiyorum ki hic.geri gitmeden hep ileleyeyim mumkun degil mi

bu bozmasın moralinizi kızlar aynen benzetme çok güzel olmş mehter takımı gibi. bende de öle oluo hele canım istemeye istemeye egzersize başladıysam genelde olmuodu tamamen psikolojik işte

ben mesela 7 cm lik aparatla çalışırken eş denemesi yapmştım. olmadı. devam ettim egzersize 10cm le yaptm ama çok zor alıodum bende. bi giriodu bi girmiodu. sonra eş denemelerine geçtm. anca öle oldu

benim 7 cm lik aparattan sonra olmuştu. ben hiç 10 cm likle yapamamıştım kişiden kişiye değişiyor bu durum.

Insallah canim inan psikoljim bozuldu artik gormek yasamak istiyorum..ben egzersizi hep yataga uzanip yaptim esin ustunde umarim zorlanmam ..evet dedigin gibi aparat sert ve bir kisimdan sonra ilerletmeye dahi korkuyorum..

onun düşüncesi bende de oldu cnm ben altta çok korkuodum. dediğin gibi üstte nasıl yapıcam die düşünüodum. ama üstte ve sırtın dönük oldğnda penisin yönü tam denk gelio. ilk önce bu şekilde dene .olmazsa başka pozisyon tavisye edeceğim cnm.

bu bozmasın moralinizi kızlar aynen benzetme çok güzel olmş mehter takımı gibi. bende de öle oluo hele canım istemeye istemeye egzersize başladıysam genelde olmuodu tamamen psikolojik işte
Peki ya sabir cekelim baslayalim heseferinde yeniden insaalllah basaricazbiz bu hastaliktan daha gucluyuz ayrica yeni baslayanlara soyliim lutfen asilin egzersizlere sonra baska psikolojik sıkıntı larda cikiyo

canım 14 cm uzunluğunu tamamını almana gerek yok.kalınlığı 10 i alabildğn kdr al eş denemesi yap olurmu... sen yendin bnm gözümde zaten yani onuda söiyim gelin halayını çekicez yakında

Insallah canim zaten bu destegini unutmayacagim..bugun diger kucuk aparatla kolaylamaya calistim onda kolay aldikca oburunu de biraz daha alirim die dusunuyorum iste gene bir yer var orda aci cok oluyor..zaten her seferinde hafif popo yu yukari kaldiriyirum yoksa girmiyor..

Lateu nunda dediği gibi sen 7-8 de devam et içindeyken sağa sola eğ. sen alıştın artık zaten. artık eş denemelerine geçebilirsn bence. ama eş denemelrinide aparat egzersizi gibi düşün.öle olmazsa bozma moralini. aparatla nasıl bi yön buldun.eşlede yapabileceğin pozisyonu bulcaksın. sonuçta penis kadr bişi alabildin değilmi

Iste pek penis kalinliginda olmasa da yakinbakalim deneyecegim eger olmazsa bir ust ile yeniden denemlere devam..

Cok sagolun zaten sizler olmasaniz bir cm bile ilerlemek soz konusu olmazdi tekrar tesekkurlee..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…