- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.801
slm canım dun dedıgın gıbı baya bı calıstım ve kendıme ınanamadım :) aynayla ınceledıkten sonra orasının acıldıgını farkettım moralım az da olsa dune gore ıyı
ayyyyyy cnm bnm neler yaptın çalıştm derken anlat bakimm
Canim simdi foruma girdim)o dilatorleri gorunce gorevimin noldugunu hatirliyorum ama tabi korku da yaninda hala;(ama egzersize devamm
ıılk basta dedıgın gıbı aynayla ınceledım baya. sonra ordakı acılıgı gormek ıcın nefes alıp verdım ıkındıkca dedıgın gıbı bı acılklık oluyor ama cok degıl ya cok kucuk nasıl olacak ordan((
ohooo sen bile inananmıcaksın.ordan bebek çıkacağını düşünürsekartık tamam bugun kendine kulak çubuğundan bi aparat hazırlarsın dimi tatlm
ıncelemeden sonra ne yapmam gerek pekı
artık kendine kulak çubuğundan ufak bi aparat hazırlama zamanı cnm. güven kendineeeeee. seninde yapan kimseden farkın yokkk
gerıldım bırden valla bu hep boylemı olacak canım pekı
zaman alsa nolcakki. en azından ilerlemeye başladğnda elbet sonu var diye düşünceksin. ama hiç bişey yapmadan oturursan ozaman hiç bitmez bu çile....
kulak çubuğunu alince 1 kat peçete sar.streçle. bak başlayana kdr çok zor biliorm... ama gerçekten korkulcak bişi yok. cesaretlendr kendini....hadi kalk hazırla şimdi
haklısın canım cok saol ya destegın ıcın.tamam yapacam bunuda umarım basarılı olurum
hadi bekliorz burda bak.ıkın be popo yönüne doğru çubuğu it. nası kayıp gtcek inanamıcaksın. kayganlaştrmayı unutma
ya dur hemen yapmayım barı sabahtan berı egzersız yaptım azcık dınlenım ruhen kendımı hazır hıssedınce :)
o egzersz değil cnm.. ruhen hazır olmayı beklersen hiç bi zaman hazır olmazsın. bak hala vakit kaybediosunhadi kalk aparatını hazırla bari
hımm tamam canım aparatımı hazırladım zaten ısınmaya calısıyorum sadece suan
ooo işte bu güzel. neyle kayganlaştrcaksın aparatı. bak şuan aparatı içine almayı başardığnda nekdr mutlu olcağnı düşün bi yani
zaten hep sonunu dusunuyorum canım jel var kayganlastırıcı onla denıcem
ohoooo süper senin herşeyin hazır. yaslan yatak başlığına karşına koy bi ayna hadi cnm kalk :13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?