- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #175.781
Esimle darginiz boyle zor bir zamanda bi de bunu yasamak daha da takatsiz kiriyor insani..
hangimizi dargın olmadık ki şu forumda normal cnm düzelicek merak etme
hangimizi dargın olmadık ki şu forumda normal cnm düzelicek merak etme
Sagolun canim..belki de tum tartismalarin ana kaynagi belki de bu..neyse insallah asacagiz
aaa bak olmadı şimdi bu zamandaki dargınlıklara sölenenlere inanma takılma cidden.... sen bi yen bak ozaman nası taze evli gibi oluosunuz. onada hak ver zor süreçten geçiolar. yanaş sen bişi olmaz
Canim ah bir yensem bir yensem var ya ama ben hala 10 cm kalinligi alamiyorum biliyiorum penis daha iyi ama insan nie bu da girmiyor die karartyor icini birden itsem mi acaba bi de ikininca ben de nie pek islemiyor anlamdim o zaman aciyor siz hani akip gidiyor dyirsunuz ya ben de nie olmuyorrr
Canim ah bir yensem bir yensem var ya ama ben hala 10 cm kalinligi alamiyorum biliyiorum penis daha iyi ama insan nie bu da girmiyor die karartyor icini birden itsem mi acaba bi de ikininca ben de nie pek islemiyor anlamdim o zaman aciyor siz hani akip gidiyor dyirsunuz ya ben de nie olmuyorrr
Canim ikinmak ince aparatlarda ise yariyor. Derin nefes al verirken it. Birde aparatima prezervatf gebirdinmi kolaylastirir o
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ya ben cevresi 10 cm olani nie alamiyorum 8cm i aldim ama acaba kizlik zarim mi kalin
Cnm 8 i aldiysan kalin degildir hepimiz boyle sorunlar yasadik hatta burda kac kisi 8 10 yapabiliyoken gun geldi serce parmak bile yapamadi gune farkliliklar olabiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ne zamandır egzersızlerıde aksattım.. Ara vermek yabancılastırıyor ınsanı. 9 cm cıvarı aparatla calısıyordum yıne yapmam lazım ve 3 parmak. Üstteyken sırtı dönük pozısyon rahat gelıyor kontrol bende oluyor. Böyle deneyen varmı kızlar ? Ve vajınısmusken hamıle olan varsa nasıl calıstı söyleyeblırmı ben şırınga yapıyorum
Cnm 8 i aldiysan kalin degildir hepimiz boyle sorunlar yasadik hatta burda kac kisi 8 10 yapabiliyoken gun geldi serce parmak bile yapamadi gune farkliliklar olabiliyor
Canim siringa ile nasil yapyorsun ki hem benim bildigim spermler erkek vucudundan hemen vajinaya gecmesi gerek dis ortamda cok yasamazlar
rbky mesajını aldım canım cok saol destegın ve verdıgın moral ıcın
Kızlar ne zamandır egzersızlerıde aksattım.. Ara vermek yabancılastırıyor ınsanı. 9 cm cıvarı aparatla calısıyordum yıne yapmam lazım ve 3 parmak. Üstteyken sırtı dönük pozısyon rahat gelıyor kontrol bende oluyor. Böyle deneyen varmı kızlar ? Ve vajınısmusken hamıle olan varsa nasıl calıstı söyleyeblırmı ben şırınga yapıyorum
Kizlar hayirli aksamlar ... en son behsetmistim aparat yaptim kendime ve kalem kalinliginda boyu 7 cm e kadar alabildim ancak sanirim kapisina kadar gelebiliyorum yalnizca daha iceri gerekiyor degilmi???? Ve egzersiz yaptigimdan beri yani dunden beri kasiklarimda sanki baskili bir agri var gibi psikolojikmi yoksa kendimi cok kastigimdanmi oluyor ???
kızlar nerdesnz herkes yatıo bugun herald aaaaaaaaaaaaaa haydi egzersizlere devammmmmmmmmmmm
bak muhakkak yap çok pişman olursun sonra dinle bizi cesaret et tamammı canım?
Onemli deil cnm sonucta ayni seyi yasayan insanlar anlar birbirlerini ...
kızlar nerdesnz herkes yatıo bugun herald aaaaaaaaaaaaaa haydi egzersizlere devammmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?