- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.261
canımmmm şimdi aparatla denedim ilk kez bu kadar kalınlaştırdım aparatı zorda olsa tamamını aldımhala inanamıyorum şimdi tek korkum eşimle denerken bir sorun çıkarmı acaba die bu gece hemen deniycem inşallah sana yarın sabah burdan güzel haberler veririm dua et benim için bende yenmeliyim artık yeter artk ya
merhaba yazmış olduğunuz yazıdan dolayı size sormak istiyorum ben egzersize falan henüz başlamadım şuan vajinamı tanımaya çalışıyorum ancak dediğiniz gibi nefes alıp verince yada ıkınınca açılmıyor benimki vajina girişim de küçük bir dudak yapısında ve elimle ancak aralayabiliyorum bende mi terslik var merak ediyorum artık
arkadaşlar ilişkide yanma ve ağrı için ne önerirsiniz bepanten krem almayı düşünüyorum hangisini almam gerekiyor bilmiyorum yada daha etkili bi krem varmı bugün almam lazım yardım edin lütfen
ağrıya yanmaya faydası olurmu peki
Canım zaten kocaman bir açılma olmuyorki.Bak yere aynayı koy bacaklarını iyice aç.Afedersin büyük tuvaletini yapar gibi ıkın.Büyük tuvaletni yaptıgın yere yakın vajina deliğin.serçe parmağına bolca jel sür sonra vajina girişine sür.Serçe parmağını vajinanın içine doru kuvvetli bir biçimde ıkınarak it.Bak nasıl giricek bi gram acımıyo bak bu şekilde hadi bi dene
Aynen canım onlar için benim bildiğim bir çare yok ama çokda rahatsız etmese gerek.Bi süre bu vajinusmusu yenip alışana dek katlanman gerekiyor:)Tek parmakda kasılmanda normal canım kişiden kişiye kasılma derecesi farkeder.Ben çok rahat ilişkiye girmeme rağmen hala bazen acaba parmakla halamı kasılıyorum diye denerim.Bazende hala kasıldıgımı farkederim:)Kasılmak sorun değil ayrıca tek parmagın giriyosa diğeride girer.Bi denesen canım hepsini değil bak iki parmağını birleştir ve derin bir nefes alarak içine doğru it az da olsa giricek eminim.Sonra çıkar bir kaç kez daha dene giriş kısmını esnet.Sonra birer saat aralıklarla 2 parmağını ilerletmeyi dene.OLUCAK OLUCAK HADİ BAKALIM .Haberini bekliyorum
2 aylık evliyim ve bende bu sorunla mücadele ediyorum.Evliliğimizin ilk haftasında çok uğraştık ve nasıl olduğunu anlamadan kızlık zarım bozuldu ama 2.ilişkiyi bir türlü gerçekleştiremedikKendimi sonuna kadar şartlandırıyorum ama olmuyor oysa kızlık zarım bozuldu evet acı oldu ama anlık birşeydi kanamada oldu ertesi gün hiç birşey olmamış gibi hayatıma devam ettim ama neden 2.ilişki olmuyor bilmiyorum
Yemin ederimki işe yarıyor canım inan lütfen.Ben bir haftada başardım.çünkü özel bir problemim vardı.Ama güney denizin 4.günü ve bu akşam başarıcak.Sende en fazla bir haftada başarıcaksınnn inan bana.Vajinanın yapısı normal hemde gayet normal.Sakın gülmeyin ben ilk aynayla baktığımda idrar deliğini vajina deliği sanmıştım.Çok küçük diye ağlamıştım:))Bu arada cnm birazdan patronum gelicek yazamassam ilgilenmedimi düşünme.Dediğim gibi yarın işi bırakıcamm full time snein başarman içinde uğraşıcam:)
Canim ben kalin peceteyle mumu saripta yapmayida basardim ve bayagi git gel ysptim ya dusunuyorumda aparat girerken hic acimiosa penisin acimamasida normal ha bide cok merak ediyorum egzersizde nasil kizlik bozulmuo bayagi sokuosun cunku sadece merak:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
guneydenizle egzersizlere başladığınızdan beri ben de tekrardan egzersiz yapmaya başladım ve kendime göre bayağı ilerledim. önce mumun üstüne birkat pamuk sardım denedim çok rahattı, sonra birkat daha kalınlaştırdım. dun gece zorlandım yanma oldu çok yapamadım ama bu aksam onu da rahatlıkla aldım içime. içime almakta su an sıkıntı yok ama rahatca git gel yapamıyorum. hemen cıkarıyorum bu yuzden. normalmi acaba. daha ne kadar devam etmeliyim. heyecanlıyım biraz cunku daha once de aparat deneyimlerim hep huzunle son bulmustu. ilk kez bu kadar ilerledim.
Denemek demeyelim canım başaracaksın diyelim biz:))Zorlanman gayet doğal canım vajinana esneklik kazandırıyosun.Tabiki en ufak şeyde yazıcaksın ben zevkle cevap veriyorum.:)[/QUO
Canim beni biraz gaza getirsene :) Korkmuyorum ama cok heyecanliyim ya
doktorumun söylediği kadarıyla ilkinde yaşadığın acı ve korku, ikinci de seni engellermiş. kendini rahatlatmaya çalış canını acıtmadan nefes egzersizlerinle birlikte parmak dene canım bence
Denemek demeyelim canım başaracaksın diyelim biz:))Zorlanman gayet doğal canım vajinana esneklik kazandırıyosun.Tabiki en ufak şeyde yazıcaksın ben zevkle cevap veriyorum.:)[/QUO
Canim beni biraz gaza getirsene :) Korkmuyorum ama cok heyecanliyim ya
Rabbim yardımcn olsun takıp ettıgım kadarıyla bu akşam senin akşamın inşallah yarın guzel haberlernı alcaz :) olmazsa da sakın canını sıkma bır kaç gunde egzersizi başarmak her yıgıdın harcı degılll (mesela benım) hadı yen şunu sonra da asqL ile bana destek olun :)))
Canim orasi bombos bi kuyu gibi.Sen ne kadar buyuk sey sokarsan o kadar girerHic korkma tatlim.Lutfen dene basaricaksin sende.Demek istedigim suan hic birsey giris yapmadigi icin orasi kapali gibi geliyor sana once sece parmak sonra diger dediklerimle yavas yavas uc dort gunde orayi sen acicaksin sonrasi kolay artik gerisi esin ve senin icin musmustlu gunler:))canım söylediğin şeyleri yaptım daha önce zaten o yüzden kafam karıştı ıkınarak açamadım dediğim gibi küçük bi dudak şeklinde ancak elimle aralayabiliyorum ve şimdi serçe parmağım falan girebilir büyüklükte ama olay o işe gelince veya daha büyük aparatlarda girişi sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum, bu tedirginliğim bilmediğimden o kısmın boyutunu
Rabbim yardımcn olsun takıp ettıgım kadarıyla bu akşam senin akşamın inşallah yarın guzel haberlernı alcaz :) olmazsa da sakın canını sıkma bır kaç gunde egzersizi başarmak her yıgıdın harcı degılll (mesela benım) hadı yen şunu sonra da asqL ile bana destek olun :)))
Umarim canim Allahim hepimize yardim eder insallah. Yenecegim ve yarin bu haberi sizinle paylasip sizin yaninizda olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?