Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haticemmm çoook sevindim canım.Lütfen akşama dek aparatla birkaç kez daha dene.Kız ne zor olucak ha aparat ha eşinin penisi:)Dediğim usulde dene.Çık eşinin üstüne penisini tut.Elindeki aparat gibi hayal et.Sonra yavaş yavaş derin derin nefes alıp verirken hoopp içinde ..Senden özellikle olumlu cevap bekliyorum.Bak girmiyor diye birşey yok.Şöyle düşün ağzını sımsıkı kapatıyosun parmağını sokmaya çalış bakalım ağzına girermi asla girmez buda öle birşey.Sen vajinanı sıkarsan girmez.Ama ağzınla derin bir nefes al nefesi verirken ağzın açılır parmağın ağzına girer.Yani demek istediğim nefes verirken penisi içine doğru iticeksin kuşummm:)

arkadaşlar ilişkide yanma ve ağrı için ne önerirsiniz bepanten krem almayı düşünüyorum hangisini almam gerekiyor bilmiyorum yada daha etkili bi krem varmı bugün almam lazım yardım edin lütfen

Canım zaten kocaman bir açılma olmuyorki.Bak yere aynayı koy bacaklarını iyice aç.Afedersin büyük tuvaletini yapar gibi ıkın.Büyük tuvaletni yaptıgın yere yakın vajina deliğin.serçe parmağına bolca jel sür sonra vajina girişine sür.Serçe parmağını vajinanın içine doru kuvvetli bir biçimde ıkınarak it.Bak nasıl giricek bi gram acımıyo bak bu şekilde hadi bi dene

arkadaşlar ilişkide yanma ve ağrı için ne önerirsiniz bepanten krem almayı düşünüyorum hangisini almam gerekiyor bilmiyorum yada daha etkili bi krem varmı bugün almam lazım yardım edin lütfen

Canım ben hiç krem kullanmadım.Sadece kayganlaştırıcı jel kullandım.Adı glit gelen kayganlasıdırcı jel.

ben de iki senedir çekiyorum bunu. bie sene psikologa da gittim ama sadece parmak egzersizlerini yapabilmeyi başardım. eşli denemelere gecince yine en başa döndüm. sonra çook uzun bir süre hiçbir şey yapmadım. bir iki gundur burada yazılanlardan cesaretle parmak egzzersizlerine yeniden başladım. aparatla da bayağı ilerledim bir iki gundur. bakalım bu sefer umarım biter (((
bahsedilen vemcaine sprayi eczanede bulamadım. depodan da sordular ama uzun zamandır yokmuş. sabırım ilaçsız devam edicem zaten iki gundur kolay ilerliyorum sadece dün aparatı kalınlaştırınca yanma oldu. bugun onu da yapacağıma eminim hadi hayorlısı...

Son düzenleme:

canım söylediğin şeyleri yaptım daha önce zaten o yüzden kafam karıştı ıkınarak açamadım dediğim gibi küçük bi dudak şeklinde ancak elimle aralayabiliyorum ve şimdi serçe parmağım falan girebilir büyüklükte ama olay o işe gelince veya daha büyük aparatlarda girişi sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum, bu tedirginliğim bilmediğimden o kısmın boyutunu

Canim ben kalin peceteyle mumu saripta yapmayida basardim ve bayagi git gel ysptim ya dusunuyorumda aparat girerken hic acimiosa penisin acimamasida normal ha bide cok merak ediyorum egzersizde nasil kizlik bozulmuo bayagi sokuosun cunku sadece merak:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 aylık evliyim ve bende bu sorunla mücadele ediyorum.Evliliğimizin ilk haftasında çok uğraştık ve nasıl olduğunu anlamadan kızlık zarım bozuldu ama 2.ilişkiyi bir türlü gerçekleştiremedik Kendimi sonuna kadar şartlandırıyorum ama olmuyor oysa kızlık zarım bozuldu evet acı oldu ama anlık birşeydi kanamada oldu ertesi gün hiç birşey olmamış gibi hayatıma devam ettim ama neden 2.ilişki olmuyor bilmiyorum

doktorumun söylediği kadarıyla ilkinde yaşadığın acı ve korku, ikinci de seni engellermiş. kendini rahatlatmaya çalış canını acıtmadan nefes egzersizlerinle birlikte parmak dene canım bence

guneydenizle egzersizlere başladığınızdan beri ben de tekrardan egzersiz yapmaya başladım ve kendime göre bayağı ilerledim. önce mumun üstüne birkat pamuk sardım denedim çok rahattı, sonra birkat daha kalınlaştırdım. dun gece zorlandım yanma oldu çok yapamadım ama bu aksam onu da rahatlıkla aldım içime. içime almakta su an sıkıntı yok ama rahatca git gel yapamıyorum. hemen cıkarıyorum bu yuzden. normalmi acaba. daha ne kadar devam etmeliyim. heyecanlıyım biraz cunku daha once de aparat deneyimlerim hep huzunle son bulmustu. ilk kez bu kadar ilerledim.

Canim ben vajinusmusa ilk iliskimden sonra yakalandim.O yuzden kizlikla bozulmasiyla alakali bisey bilmiyorum( Emin ol penislede acimicak yarin deniceksin sabirsizlikla bekliyorum kuzum seni:))Sende basarili birisin ve yendin sayilir..Yarin hayat sana guzel olucakki:))

Canim iste basardin sende.Bence gayet guzel ilerlemissin tatlim.baslarda git gel yapamaman gayet normal tatlim sonucda rahatsizlik hissi bi sure devam eder.Ama bikac kez yapdigindao his tamamen yok olucak.Bu akdam ve yarin gunduz hep yap aparatin.Ve senin guzel haberlerinide yarin gece alalim olurmu

doktorumun söylediği kadarıyla ilkinde yaşadığın acı ve korku, ikinci de seni engellermiş. kendini rahatlatmaya çalış canını acıtmadan nefes egzersizlerinle birlikte parmak dene canım bence

İlk ilişkide kolay olmamıştı ama çok sevinmiştim bitti diye psikolojimi rahatlatmaya çalışıyorum anlık birseydi diye ama olmuyor parmak egzersizlerini yapabilecegimi sanmıyorum 😔

Canim orasi bombos bi kuyu gibi.Sen ne kadar buyuk sey sokarsan o kadar girerHic korkma tatlim.Lutfen dene basaricaksin sende.Demek istedigim suan hic birsey giris yapmadigi icin orasi kapali gibi geliyor sana once sece parmak sonra diger dediklerimle yavas yavas uc dort gunde orayi sen acicaksin sonrasi kolay artik gerisi esin ve senin icin musmustlu gunler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…