Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrrrrrrrr lütfen bana cvp verin. Bebe yağı ile orta parmağa kadar geldim. Nerdeyse üç parmağıda teker teker 10 dakika beklettim. Ama yağ bile kurutuyor. Neden olabilir?
Birde çok affedersiniz ama egzersizden sonra nasıl temizliyorsunuz?

sagol denıcem artık bı sekıle yapcm cesaret edemedim bı turlu.bnde senn adına sevındım cesaretine hayran kaldım bısey kullanmadan yapmışsın ben cok denedm başaramamıştım öyle inşallah dıger arkadaşlarımda kurtulur bı an önce

Tamm canim bugun biraz daha uzaticam sureyi allahin izni ile basaricaz icimdeki bi his budefa olacak diyo hayirlisi ins hayal kirikligina ugramayizz heyecanla buraya basardim yazmak icin sabirsizlaniyorum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte böyle canım sürekli umutlu olucaksın.Mumu içinde bekletme süreni uzat canım birde yavaş yavaş git gel yap.Birkaç defadan sonra o rahatsızlık hissi kaybolup gidecek.Bugün boyunca hiç bıkmadan birkaç saatte bir çalış.Unutma senin için yarın büyük gün eşinle kesinlikle yapıcaksın adım kadar eminim.Artık bu dertle uyuyacağın son gün bugün:)

Canim 2 pozisyon resmi gondericem sence hangisi uygundur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ikinci resmi dene bak o şekliyle çok kolay oluyor.İçine alırken daha da çok eşine doğru tırman.İnan bana öle oldugunda ne oldugunu anlamadan giriveriyo içine .Hatta şaşırıp eiğilip bakarsın ben gibi:)Oldugunda çok gülüceksin kendine.Ne kolaymış diye:)

Canım Ben dün gece dediğini yaptım ve tekrar denedim. İki parmakta zorlandım yarısına kadar yapabildim. Ama orta parmağın sonuna kadar geçirebildim tekrar. Sabah ise 10 ar dakika arayla 2 defa 2 parmağımı sonuna kadar geçirdim ve gel git yaptım. İçimde 10 dakika kadar tuttum. Hala inanamıyorum. Dün ayakta yaptım sabah ise sırt üstü yatarak yaptım. Bu kadarını tahmin edemiyordum. Sadece ufak bir yanma hissi dışında bir acı hissetmedim.. Çok ama çok mutlu oldum. Sabah sabah büyük moral oldu bana :))

Çoook sevindim kuzummmmm:)Bak eğer vazgeçseydin şimdi başaramazdın.Bizim başarma öykümüzde umutsuzluk asla olmucak.Sana çoook inanıyorum bu akşam eşinle başarıcaksın.Akşama dek sürekli yap canım devam et.Hatta 3 parmağına başla en azından sadece 3 parmakla girişi denesen bile yeterli olur.Giriş iyice esnesin.BU GECE BU İŞ BİTECEK:) Yukarıdaki yazışmalarda kalbimin tek sahibi isimli arkadaşımız bana 2 resim göndermiş.Bak o ikinci resimdeki gibi yapıcaksın akşam çok basit olucak .Saniyeler içinde hepsi olup biticek:)) Eşinle birleşmeden önce eşinn üstüne çıktığında parmajını jelle ve vajinana sok esnet birkaç dakika sonra eşini yavaş yavaş al içine cnm.Bak şimdi eşinin penis girişi gerçekleştiginde beklet içinde.Yavaş yavaş içine kendin ileletirken arada bi bacaklarını açma hareketi yap giriş kolaylaşıcak.Alamıcanı düşündüğün an ki asla düşünme yavaşça içinden çıkar bir daha sok hiç beklemeden.Farkında olmasanda milim milim her girişinde daha fazlasını alıcaksın ve sonunda hepsi girmiş olucak.Bu akşam senden kesinlikle olumlu bir haber bekliyorum.ALTIN KURALIMIZI UNUTMA VAZGECMEK YOK.SAKIN PES ETME VE ŞUNU UNUTMA YAPAMAM DEDİĞİN AN YAPMAYA BAŞLAMIŞSSINDIR DEMEKTİR.

Tamam Canım Bugün 3 parmağı deneyeceğim bugünden sonra başaracağıma kesinlikle inanıyorum. Dünün aksine bu sabah fazla ıkınmadan nefes alıp vererek kendimi telkin ederek sakin sakin yaptım Hiç beklemediğim şekilde kendiliğinden açıldı. Belki bana güleceksiniz Kendimi anormal hissediyordum düne kadar. Şimdi kadın gibi hissediyorum :)) Bu gece bitsin benden daha mutlusu yok dünyada zaten. Ya bir de kasıklarda şimdi hissettiğim yanma normal mi? Sürdüğüm kremden olabilir mi?

çok saolun arkadaşlar yardımcı olmadığınız için sizin burdaki birbirinize olan yardımınızı görüp yazmaya karar vermiştim ama sessiz kalmaya devam etmeliymişim

Gayet normal canım.O birkaç birleşmende falan da sürecek.Vücudun alıştığında birden yok olup gidicek.Demiştim sana vajinan esnedi tatlım.Bu akşam başardım yaz bana lütfennn:)

çok saolun arkadaşlar yardımcı olmadığınız için sizin burdaki birbirinize olan yardımınızı görüp yazmaya karar vermiştim ama sessiz kalmaya devam etmeliymişim

Canım önce kendin istemelisin başarmayı ve inan bu iş egsersizsiz olmaz.Senin yaptığın önünde bir tabak yemek var acıkıyosun ama kaşığı eline almak istemiyosun gibi birşey.Şimdi lütfen sende bizimle egsersize başla.Toplasan en fazla 4 günde biticek herşey

Umarım en büyük isteğim bu.. Yarın bu sayfaya başardığımı yazmak :))

Dört gözle bekliyor olucam canım.Bu akşam yapıcaksın ve yarın dünyana daha mutlu devam ediceksin:)Ben çalıştıgım için biraz zor giriyorum ama yarın iş bırakıyorum daha çok giricem artık:)

Dört gözle bekliyor olucam canım.Bu akşam yapıcaksın ve yarın dünyana daha mutlu devam ediceksin:)Ben çalıştıgım için biraz zor giriyorum ama yarın iş bırakıyorum daha çok giricem artık:)

Sorun değil Bana çok ama çok yardımcı oldun. İsmini yaşadığın şehri veya senin yüzünü görüp tanımasamda bu yardımların için çok dua edeceğime emin olabilirsin. Kimsenin asla yapamayacağı bir şeye adım atmamı sağladın ve bu işi bitireceğim sayende sana ne kadar teşekkür etsem az.. Kendime olan güvenimi yerine getirdiğin ve başarabileceğime inandırdığın için...

Canım merhaba ben 5 senedir bu derdi çekiyorum. Ve 3 günde parmaklarımla vajinama dokunmayı başarabildim. Sende önce böyle başla bence

merhaba canm öncelikle cevap verdğin için teşekkür ederim. ben vajinama dokunablyrum bakablyrum sorun yok sadece parmağımı veya başka birşey sokmak itici geliyor ve o bölgeye içten zarar veririm zannediyorum o yüzden acaba egzersizsiz başarabilirmiyim sence ayrıca birde vajinama baktığımda ilk giriş kısmı bana küçük geldi yani burdan nasıl geçip içeri gircek merak ediyorum giriş kısmı da yırtılırmı diye

Seni ele almanın zamanı gelmiş canım:)Biraz tembeliz egzersiz istemedimize göre:)Ama bende sen gibiydim yapmıcam diye inat ediyordum.Sonra oturdum düşündüm bu egzersizi ben yapmıcaksam kim yapıcak diye:)) O gün başladımm ve başardımmm:)Şimdi benim gbi mızmız arkadaşlra yardım ediyorum:)
Şimdi kalkıyosun gidiyosun bir kayganlaştırıcı jel alıyosun geliyosun ve başlıyoruzzz

evet öyle canım zaten bende başlarda egzersizsiz halledenleri görünce bende yapabilirim dedim ama olmadı sizce 1 yıl geçmiş olması güçleştirir mi yenmemi yoksa dediğiniz kadar kısa sürede halledebilirmiyim

Bende öyle sanıyordum. Yanlış veya nasıl söylesem yasak bir şey yapıyormuşsun gibi.. Ama inan ne yırtılma ne acı ne başka bir şey hissettim sadece bir yanma ne kan geldi ne de çok büyük bir acı hissettim.. Bunlar sadece söylentiymiş. Ben 3 gün öncesine kadar vajinama dokunamıyordum bile..

Bende seni tanımıyorum ama bu hastalığı yendiğimde herkese yardım edeceğime kendime söz verdim.Ben çok kötü şeyler yaşadım.Sen bu hastalığı akşam yendiğinde burda paylaşıcam.Yazdığımda herkes bu kız nasıl başarmış dicekler.Ben bir sıfır yenik başlamıştım bu tedaviye ama oldu başardım işte ve şimdi sıra sizlerde...ÖZELLİKLE ÖNCE SENDE:)Teşekkürünü yarın sabah edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…