- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.241
evet öyle canım zaten bende başlarda egzersizsiz halledenleri görünce bende yapabilirim dedim ama olmadı sizce 1 yıl geçmiş olması güçleştirir mi yenmemi yoksa dediğiniz kadar kısa sürede halledebilirmiyim
Seni ele almanın zamanı gelmiş canım:)Biraz tembeliz egzersiz istemedimize göre:)Ama bende sen gibiydim yapmıcam diye inat ediyordum.Sonra oturdum düşündüm bu egzersizi ben yapmıcaksam kim yapıcak diye:)) O gün başladımm ve başardımmm:)Şimdi benim gbi mızmız arkadaşlra yardım ediyorum:)
Şimdi kalkıyosun gidiyosun bir kayganlaştırıcı jel alıyosun geliyosun ve başlıyoruzzz
siz egzersizle ne kadar sürede başardınız gerçekten işe yaradımı nolur bu basit sorularımı mazur görün bazı şeylerde cahilim halabirde az önceki başka bi arkadaşa sormuştum ben vajinama baktığımda ilk giriş kısmı küçük geldi bana yani daha ilk girişi nasıl olacak merak ediyrum orası da yırtılırmı diye normal yapısı nasıldır ben mi abartıyorum
Valla bu akşam başarıcak olan arkadaşımız 5 yıllık canım.Sende yenersin tabiki yeniceksinde zaten.Ben yarın işten çıkıyorum.Seninle birebir yazısıp ilgilenicem.Sen bugün psikolojini yenmeye hazırla
Bende seni tanımıyorum ama bu hastalığı yendiğimde herkese yardım edeceğime kendime söz verdim.Ben çok kötü şeyler yaşadım.Sen bu hastalığı akşam yendiğinde burda paylaşıcam.Yazdığımda herkes bu kız nasıl başarmış dicekler.Ben bir sıfır yenik başlamıştım bu tedaviye ama oldu başardım işte ve şimdi sıra sizlerde...ÖZELLİKLE ÖNCE SENDE:)Teşekkürünü yarın sabah edersin
Canım az evvel tekrar denedim. Kendime gerçekten şaşırıyorum 3 parmak biraz zorlansam da yaptım. Normal di mi? Kusura bakma en ufak şeyde yazıyorum ama doğru yolda olup olmadığımı bilmem gerekBen bu kadar cesur değildim ama oluyormuş :) Baktım 2 parmakla çok kolay oluyor. 3 parmakla biraz kastı ama yine oldu. Bu akşam muhakkak deneyeceğim. Çok heyecanlıyım ama başarıcam.
Canım ikinci resmi dene bak o şekliyle çok kolay oluyor.İçine alırken daha da çok eşine doğru tırman.İnan bana öle oldugunda ne oldugunu anlamadan giriveriyo içine .Hatta şaşırıp eiğilip bakarsın ben gibi:)Oldugunda çok gülüceksin kendine.Ne kolaymış diye:)
Tamm canim ben yapabilicegime çok inandim sayende buaksamda uzun egzersiz yapucam ama sence mu peceteyle kalinlastrim dimiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım az evvel tekrar denedim. Kendime gerçekten şaşırıyorum 3 parmak biraz zorlansam da yaptım. Normal di mi? Kusura bakma en ufak şeyde yazıyorum ama doğru yolda olup olmadığımı bilmem gerekBen bu kadar cesur değildim ama oluyormuş :) Baktım 2 parmakla çok kolay oluyor. 3 parmakla biraz kastı ama yine oldu. Bu akşam muhakkak deneyeceğim. Çok heyecanlıyım ama başarıcam.
çok saolun arkadaşlar yardımcı olmadığınız için sizin burdaki birbirinize olan yardımınızı görüp yazmaya karar vermiştim ama sessiz kalmaya devam etmeliymişim
Bastan sona heycanla tektek okudum herseyi. Siz basardikca ben mutlu oldum inanin. Darısı hepimizin başına ins. Mutlu haberlerinizi bekliyorum :))
Aynen bende dün gecee bir Allahın kulu yardım eder mi diye sordum ama ne bakan var ne de cevap vermeye tenezzül eden.
Bastan sona heycanla tektek okudum herseyi. Siz basardikca ben mutlu oldum inanin. Darısı hepimizin başına ins. Mutlu haberlerinizi bekliyorum :))
Aynen bende dün gecee bir Allahın kulu yardım eder mi diye sordum ama ne bakan var ne de cevap vermeye tenezzül eden.
Canım kendi adıma söleyeyim birkaç arkadaşa yardım ediyorum.Ama bana sürekli yapdıgı aşamayı anlatanlara yazıyorum.çünkü yazdığım birkaç arkadaş bir daha hiç yazmadıBirde kimden yardım almak istiyorsan alıntıyla cevap ver.Çünkü alıntılara cevap verebiliyorum sadece diğerleri gözümden kaçıyo bazen.Görebildiklerime yazıyorum ben.Temizleme işine gelince bildigin duru suyla yıka canım bebe yyağını.Ben hiç bebe yapı kullanmadım hep glit gelen kayganlaştırıcı jel kullandım.
Bence anlamaz.Evet kasilicaksin doktor muayenesinde ama bu gozle gorulebilen bisey degil.Kaynana doktordan utandim dersin.l.Bu tamamen psikolojik.Sen doktora gidince salla adetim duzensiz geliyo falan flian de.Peki hatice cok cabuk vazgeciyosunda yasamakdan korkdugun otuz saniyelik bi acimi yoksa esini baskasinin kollarinda gormekmi.Solesene hangisi daha cok yakar canini.Bi erkek cinsellik olmadan duramaz bu su goturmez bi gercek.Lutfen esin icin degil kendin icin yap.
Canım ben sayfada yeniyim mesajların hepsini göremiyorum kendi telaşımdan.. sadece başarılı olanları okudukça daha da hırslandım inan ben bunu yaparım diye düşün sende parmak egzersizi ile başla gerisi de geliyor inan.. Ben önce uyuşturucu sprey veya krem almayı düşündüm ama sonra vazelin veya vücut kremi le yapabilince vazgeçtim.. ben yaptıysam sende yaparsın
Senin hızlı ilerlemeni okudukça bende gaza geliyorum ama iş uygulamaya gelince öyle kolay pıt diye yapamıyorum maalesef
Bu azmin ve ilerlemenle en kısa zamanda başarılı olursun inşallah. Rabbim düşmanımın başına vermesin. En kısa zamanda hepimizi bu illetten kurtarsın inşallah...
Gerçekten öyle kimsenin başına gelmesini istemem. Çok zor anlatılması kolay olmayan bir şey.. Ama sana söyleyeceğim ben akşam eve gittikten sonra ayna karşısına geçip vajinamı inceledim.Nefes alıp ver ve ıkın nasıl açıldığını görünce şaşıracaksın.Ben parmak egzersizini gün içinde yapıyorum ve az evvelde yaptım. Akşam eşimle deneyceğim umarım başarırım ve başaracağım da bu illeti bugün yenicem biraz kararlı ol.. Yarın buraya başardığımı yazmak istiyorum Allahın izniyle yapıcam bunu
Öncelikle teşekkürler. Ben daha tek parmakla yavaş yavaş ilerliyorum. Bugün orta parmağın tamamını sorunsuz alırsam anca o zaman iki parmağa geçeceğim. Hala tk parmakta olmama rağmen kasıldığımın farkındayım. Bebe yağıda markasından mıdır nedir kuruluk hissi verdi bende dün zeytin yağı denedim daha iyi oldu. Çok affedersin ama duru suyla yıkıyorum ama içinde kalmış olanlar için bir yol yok galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?