Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aaa canım çok ama çok sevindim. Bende böyle başkalarının başarısını okudukça neden olmasın dedim? Sabah sabah bunu duymak benimde moralimi yerine getirdi.. Tebrikler canımm

Guzelim egsersiz olmadan olmazki.Niye bu kadar inatcisin lutfen iki gun dediklerimi yap calisalim bak nasil olucak.Egsersiz olmadan istersen kovayla ic o surubu gene fayda etmez.
Egzersiz yapmaya ikna oldum ama çok umutsuzum bugün serçe parmagimla deneme yapıcam akşam da eşimle deneyeceğim birde şu bacaklarimada söz gecirebilsem

Egzersiz yapmaya ikna oldum ama çok umutsuzum bugün serçe parmagimla deneme yapıcam akşam da eşimle deneyeceğim birde şu bacaklarimada söz gecirebilsem

Canım bence önce parmaklarınla dene hemen eşinle denemeye geçme.. Egzersizlerde Nefes alıp ver ve ıkın bende çok şaşırdım görünce. Nefes alıp verdikçe açılıyor vajina. Ama inan ki parmaklarınla egzersiz yaptıktan sonra kendine güvenin geliyor. Parmaklarım içimdeyken kendimi kastım nasıl bir duvar oluşturduğunu gördükçe şaşkına dönmüştüm. Her şeyi kendi kendimize biz yapıyoruz. Ben yendim ama daha inanamıyorum.Hep deneyip görmek istiyorum gerçekten oldu mu diye? Sende kendine güven canım öncelikle. Her şey kendin için önce..

Evet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormu

Evet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormu
Acı filan olmuyor canım benim hiçbir aşamada acı olmadı sadece eşimle parmsk calışırken çok kasıdum kendimi . Kendi kendine kesinlikle acımaz
Nefes alıp ver verirken parmağını ittir oranın nasıl bos oldugunu ve parmagının içeriye kayıverdiğini göreceksin
Bi de parmağına biraz kayganlaştırıcı bişiler sürersen çok rahat olur

selam herkese....benimde bi oluyo bi olmuyodu....geçen hafta üst pozisyonda hiç olmadığı kadar rahat ve acısız oldu bunun sebebi tamamen kendimi bırakmam bişi düşünmemem oldu..aynı şeyleri söleyeceğimi düşünmüyodum ama hakikaten sııfır acı.....:) sadece oraya odaklanamamak lazım...egzersiz çok önemli öncesinde sadece bi kaç aparat denemesiyaptım o kadar ...hadi kızlar sıra sizde bıkmak yorulmak yok...bitiyo işte.....

Çok aceleci davranıyosun.Öfkeyle kalkan zrarla oturur be güzelm.Aceleci olma baştan beri bizi dinlseydin.Şimdi olmuştu sneinde.Lütfen denilenleri yap.Çünü her başarısız deneme seninde eşininde umudunu kırıyor.Lütfen deidkleirmizi yap.Kayganlaştırıcı jel alıyosun serçe parmağına sürüyosun.Sonra vajinana sokarken derin derin nefes alıp veriyosun ve ıkınıyosun.Yavaşa yavai giricek.Senin bugünki ödevin bu olsun olurmu.Ama bunu yapınca lütfen bitti sanma herşeyi bu aşama aşama ilerlicek.Serçe parmağını içine alabildiginde bunu gün boyunca yarım saaatte bir yaparak vajinanı esneticeksin.dedikleirmi yapıcakmısın yoksa bşunamı yazmıs olucam?

Hayır kafama koydum yapıcam sadece şu sorunla uğraşmaktan bıktım bu hafta bu işi halletmek istiyorum bugün eve gider gitmez serçe parmakla başlıyorum umarım yapabilirim

Eveeeet serçe parmagimi sıfır acıyla son boguma kadar aldım ilk başta belli bir noktaya kadar geldim gitmeyecek sandım sonra aynı yerde bir süre bekledim tekrar ittim derken sona geldim ama çok mutluyum şu an hatta parmak icerdeyken sıktım kaslarımı nasıl daraldigini gördüm çıkardım tekrar yerlestirdim umarım en kısa zamanda biter bu iş

Tebrikler canım çok ama çok sevindim. Bir başladın mı gerisi geliyor zaten :)

Tebrikler canım çok ama çok sevindim. Bir başladın mı gerisi geliyor zaten :)
Çok teşekkür ederim ilk duyduğumda egzersiz fikri çok itici gelmişti yapmadan basarıŕim sanmıştım ama siz gerçekten yureklendirdiniz beni dün akşam umudumu tamamen kaybetmistim şimdi ise güvenim yerine geldi inşallah diğer aşamalarda bitiririm ☺

Göreceksin kendiliğinden gelişecek her şey.. Umudunu hiç kaybetmemelisin canım.. Ben ve eşim hiç bir zaman umudumuzu kaybetmedik. Benim de en büyük şansım herhalde böyle bir eşe sahip olmak :)

Merhaba Kızlar

Ben aranıza yeni katıldım. 2 aylık evliyim ve ben de kendimi aşırı kastığım için eşimle beraber olamıyoruz. Çok kötü günler yaşıyoruz. Eşim çok sabırlı ve anlayışlı ancak onu üzdüğüm için ben iki kat üzülüyorum.

Burada benzer sorunlar yaşayıp bunu aşan insanları görmek bana cesaret verdi. Umarım ben de bir gün başarırım. Parmak egzersizine başladık eşimle ama serçe parmak ilk boğumdan sonra ilerleyemedik, çünkü ben onu durduruyorum

Bende 2 aylık evliyim ilk geceyi atlattık ve ben ondan sonra vajınismus oldum.ilk geceyi atlattım diye sevinirken diğer aşamaları hiç düşünmemişim bende egzersizlere yeni başladım bugün serçe ve yüzük parmağını tamamen alabildim ve sanki olay çözülmüş gibi çok mutlu oldum parmağım içerdeyken kastım kendimi ve içerde yolun nasıl kapandığını gördüm herşey o kaslarda bitiyor yani olmayacak dediğim anda çıkarmadım parmağımı beklettim.sen de parmak egzersizlerine başla buradaki arkadaşlar sağolsunlar beni yüreklendirdiler parmağımı sokana kadar eşimle yaparım diyordum ama beynindeki o tabuyu kırmak için parmak egzersizi çok önemliymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…