- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.341
Sevgili asql ve guneydeniz. Çook çook tesekkurler ilinize de belki farkında bile olmadan beni o kadar yureklendirdiniz ki dun gece ben de bu korkunç seyden kurtuldum. Bugun ikinci denememiz de basarılydı. Kotu gunler gecti gitti ben daha bişi anlamadım ama cok mutluyum eşim cok mutlu bambaska oldu hersey çok tesekkurler
Ne acı ne yanma ne kan ne batma hiçbiri olmadı o kadar kolsy omduki bunca zaman boşa ağlamışım hep.
Arkadaslar egzersizleri yapın zaman kaybetmeden yavaş yavaş başlayın. Beklemeye değmicrğini siz de göreceksiniz. Allah herkesi bu dertten kurtarsın[/QUOTE
Suan coook mutlu oldum canim.Oh bee bir arkadasimiz daha kurtulduu:))Artik guneydeniz gibi send diger arkdaslarin umudu olucaksin canim.Tebrik ederim.Esinle MUSMUSTLU HUZUR DOLU GUNLERE:))
Sevgili asql ve guneydeniz. Çook çook tesekkurler ilinize de belki farkında bile olmadan beni o kadar yureklendirdiniz ki dun gece ben de bu korkunç seyden kurtuldum. Bugun ikinci denememiz de basarılydı. Kotu gunler gecti gitti ben daha bişi anlamadım ama cok mutluyum eşim cok mutlu bambaska oldu hersey çok tesekkurler
Ne acı ne yanma ne kan ne batma hiçbiri olmadı o kadar kolsy omduki bunca zaman boşa ağlamışım hep.
Arkadaslar egzersizleri yapın zaman kaybetmeden yavaş yavaş başlayın. Beklemeye değmicrğini siz de göreceksiniz. Allah herkesi bu dertten kurtarsın
Egzersiz yapmaya ikna oldum ama çok umutsuzum bugün serçe parmagimla deneme yapıcam akşam da eşimle deneyeceğim birde şu bacaklarimada söz gecirebilsemGuzelim egsersiz olmadan olmazki.Niye bu kadar inatcisin lutfen iki gun dediklerimi yap calisalim bak nasil olucak.Egsersiz olmadan istersen kovayla ic o surubu gene fayda etmez.
Egzersiz yapmaya ikna oldum ama çok umutsuzum bugün serçe parmagimla deneme yapıcam akşam da eşimle deneyeceğim birde şu bacaklarimada söz gecirebilsem
Evet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormuCanım bence önce parmaklarınla dene hemen eşinle denemeye geçme.. Egzersizlerde Nefes alıp ver ve ıkın bende çok şaşırdım görünce. Nefes alıp verdikçe açılıyor vajina. Ama inan ki parmaklarınla egzersiz yaptıktan sonra kendine güvenin geliyor. Parmaklarım içimdeyken kendimi kastım nasıl bir duvar oluşturduğunu gördükçe şaşkına dönmüştüm. Her şeyi kendi kendimize biz yapıyoruz. Ben yendim ama daha inanamıyorum.Hep deneyip görmek istiyorum gerçekten oldu mu diye? Sende kendine güven canım öncelikle. Her şey kendin için önce..
Evet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormu[/QUOTE
Serçe parmakla başla canım. Acı falan olmuyor gerçekten. Serçe parmağınla yaptıktan sonra cesaretin artıyor. Merakla diğer parmaklarınla deniyorsun. Ben kendim yapmasaydım başkası önümde böyle konuşsa demesi kolay derdim Ama gerçekten bir parmakla başladıktan sonra gerisi geliyor
Acı filan olmuyor canım benim hiçbir aşamada acı olmadı sadece eşimle parmsk calışırken çok kasıdum kendimi . Kendi kendine kesinlikle acımazEvet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormu
Çok aceleci davranıyosun.Öfkeyle kalkan zrarla oturur be güzelm.Aceleci olma baştan beri bizi dinlseydin.Şimdi olmuştu sneinde.Lütfen denilenleri yap.Çünü her başarısız deneme seninde eşininde umudunu kırıyor.Lütfen deidkleirmizi yap.Kayganlaştırıcı jel alıyosun serçe parmağına sürüyosun.Sonra vajinana sokarken derin derin nefes alıp veriyosun ve ıkınıyosun.Yavaşa yavai giricek.Senin bugünki ödevin bu olsun olurmu.Ama bunu yapınca lütfen bitti sanma herşeyi bu aşama aşama ilerlicek.Serçe parmağını içine alabildiginde bunu gün boyunca yarım saaatte bir yaparak vajinanı esneticeksin.dedikleirmi yapıcakmısın yoksa bşunamı yazmıs olucam?Evet sanırım başka türlü olmayacak egzersizlere basarmam lazım. Eğer serçe parmagimla yaparsam işaret parmagima gecicem.peki parmakla yaparken acı oluyormu
Çok aceleci davranıyosun.Öfkeyle kalkan zrarla oturur be güzelm.Aceleci olma baştan beri bizi dinlseydin.Şimdi olmuştu sneinde.Lütfen denilenleri yap.Çünü her başarısız deneme seninde eşininde umudunu kırıyor.Lütfen deidkleirmizi yap.Kayganlaştırıcı jel alıyosun serçe parmağına sürüyosun.Sonra vajinana sokarken derin derin nefes alıp veriyosun ve ıkınıyosun.Yavaşa yavai giricek.Senin bugünki ödevin bu olsun olurmu.Ama bunu yapınca lütfen bitti sanma herşeyi bu aşama aşama ilerlicek.Serçe parmağını içine alabildiginde bunu gün boyunca yarım saaatte bir yaparak vajinanı esneticeksin.dedikleirmi yapıcakmısın yoksa bşunamı yazmıs olucam?
Hayır kafama koydum yapıcam sadece şu sorunla uğraşmaktan bıktım bu hafta bu işi halletmek istiyorum bugün eve gider gitmez serçe parmakla başlıyorum umarım yapabilirimÇok aceleci davranıyosun.Öfkeyle kalkan zrarla oturur be güzelm.Aceleci olma baştan beri bizi dinlseydin.Şimdi olmuştu sneinde.Lütfen denilenleri yap.Çünü her başarısız deneme seninde eşininde umudunu kırıyor.Lütfen deidkleirmizi yap.Kayganlaştırıcı jel alıyosun serçe parmağına sürüyosun.Sonra vajinana sokarken derin derin nefes alıp veriyosun ve ıkınıyosun.Yavaşa yavai giricek.Senin bugünki ödevin bu olsun olurmu.Ama bunu yapınca lütfen bitti sanma herşeyi bu aşama aşama ilerlicek.Serçe parmağını içine alabildiginde bunu gün boyunca yarım saaatte bir yaparak vajinanı esneticeksin.dedikleirmi yapıcakmısın yoksa bşunamı yazmıs olucam?
Eve gitmeden başla lütfen.güneydenizde iş yerinde başladıHayır kafama koydum yapıcam sadece şu sorunla uğraşmaktan bıktım bu hafta bu işi halletmek istiyorum bugün eve gider gitmez serçe parmakla başlıyorum umarım yapabilirim
Is yerinde rahat yapamayabilirim ama gider gitmez denemeye başlıyorum inşallah yapabilirimEve gitmeden başla lütfen.güneydenizde iş yerinde başladı
Eveeeet serçe parmagimi sıfır acıyla son boguma kadar aldım ilk başta belli bir noktaya kadar geldim gitmeyecek sandım sonra aynı yerde bir süre bekledim tekrar ittim derken sona geldim ama çok mutluyum şu an hatta parmak icerdeyken sıktım kaslarımı nasıl daraldigini gördüm çıkardım tekrar yerlestirdim umarım en kısa zamanda biter bu iş
Çok teşekkür ederim ilk duyduğumda egzersiz fikri çok itici gelmişti yapmadan basarıŕim sanmıştım ama siz gerçekten yureklendirdiniz beni dün akşam umudumu tamamen kaybetmistim şimdi ise güvenim yerine geldi inşallah diğer aşamalarda bitiririm ☺Tebrikler canım çok ama çok sevindim. Bir başladın mı gerisi geliyor zaten :)
Çok teşekkür ederim ilk duyduğumda egzersiz fikri çok itici gelmişti yapmadan basarıŕim sanmıştım ama siz gerçekten yureklendirdiniz beni dün akşam umudumu tamamen kaybetmistim şimdi ise güvenim yerine geldi inşallah diğer aşamalarda bitiririm ☺
inşallah daim olur mutluluğunuz :) allah böyle sıkıntılar vermesin birdaha :)Göreceksin kendiliğinden gelişecek her şey.. Umudunu hiç kaybetmemelisin canım.. Ben ve eşim hiç bir zaman umudumuzu kaybetmedik. Benim de en büyük şansım herhalde böyle bir eşe sahip olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?