Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayganlastirici gel bizde var. Bi kac gün önce aynadan baktim cok tuhaf geldi. Bilmiyorum basarmayi cok istiyorum ama parmagimla nasil yaparim, düsüncesi bile korkutuyor beni.
Korku yok ,Olumsuzluk yok canım.Yazılanları takip edersen şu ana dek çalıştıgımız bütün arkadaşlar tam 3 günde başardı:)Hadi sende başarıcaksın lütfenn..Madem jelin al sür serçe parmağına tarif ettiğim şekilde özellikle ayakta veya yere çömelerek olan pozisyonlarda çok daha rahat oluyor o şekilde yap canım.Hadi bekliyorum cevabını

Oh sonunda yani buraya sürekli girip girip snei kontrol ettim :)ÇOOOK MUTLU OLDUM CANIM.Şimdiye kadar çalıştıgım bütün arkadaşlar başardı.Aşırı mutluyum şuan:))
evet canım bende çok mutluyum üstümden kalkan yükü anlatamam zamanı boşuna geçirioumuş bise sorucam canım kayganlaştırıcı olmadan girmio kuruluk var hep bunu sürmek zorundamıyız yanı bende kuruluk sıkıntısı var zaten ama merak ettim...

Hep sürmek zorunda değilsin canım.Bir aylık dönemde sürekli kullan hem vajinan ilişkiye alışıp esnesin hemde sen kayganlaştırıcıdan farkında olmadan psikolojik destek alıyosun.Kuruluğu yendiğinde kayganlaştırıcını her ilişkinde biraz daha azaltarak kullan ve sonunda tamamen bırakabiliyosun:)

Ya ben yeniyim burda taa ilk sayfalari ve son sayfalari okudum. Nereye yazdinki? :-(

asgL bana da yardim eder misin
asgL bana da yardim eder msn

1716 dan başladık sanırım canım.Mesela güneydeniz burda adım adım yendi.

Evet okuyorum bende su an. Önce aynayla mi bakim sadece yoksa direk parmagimla mi denim? Umarim bende yapabilirim.

Canim cok sagol.. Beni cok cesaretlendiriyosun. Bu sayfayi kurandanda yenip birbirine yardimci olandanda Allah razi olsun.........

Simdi tüm cesaretimim topladim ve denemelere baslicam. Bundan 2 sene ôncesi kadar vajinal hastalik kaptim. Mantar hastaligi. Kadin doktoruna gittim. Beklerken bile kendimi cok kasiyordum. Muane ederken cubuk gibi biseyle bakiyo sadece cok gerildim. Cok fazla siktim kendimi. Kendimce daha bakire oldugum icin normal oldugunu düsündüm. Doktor bana hem krem hemde hap verdi. Kremi disa hapi icerisi icin kullanmam gerekiyomus. Sadece kremin faydasi olmaz dedi. Cünkü icten disa tekrar yayilabilcegini söyledi. Bende aksama dogru onu yerlestirmeye calisiyodum. Yarim saat ugrastim. Korkudan tansiyomum düstü ve bayildim. Hatta basimi carpmistim. Evlendikden sonra gecer dedim. Ilk gece olmadi kasmadim kendimi. Cok heycanliydim dedim. Bi kac kez daha denedik. Sonra birsktik. Cok nadir deniyoruz artik. Hep erteliyorum. Yok sundandir yok bundandir, yok bu zaman cok korkuyorum...... ama atlatmak zorundayim. Kendi sagligim icin.. Piskolojim icin.. Kendimi eksik hissediyorum. Kendime güvenim yerle bir oldu.. Ve tabi sonra esim icin.

Herşey geride kalıcak canım sende bizimle beraber yeniceksin lütfen güven bize..Önce aynayla vajinanı kontrol et canım.Aynada çok şiddetli ıkındgında vajinanın açıldıgını göreceksin.Sonra kendine güvenin gelicek.Serçe parmağına jeli sür bunu mecburiyet gibi görme sakın yavaşça sakince derin derin nefes alıp vererek it içine.Girmediğini yada girmeyeceğini asla düşünme.Vajinanı balon gibi düşün parmağınla iterken balon üfler gibi üfleme hareketi yap ağzınla yani ıkınmış oluyosun balon nasıl üflediğinde genişliyosa oranda genişlicek ve parmağın kolayca içine akıvericek:))

yazınızı okudum bende yeni baslayacagım 1 yıl 2 aylık evliyim ve burdakı yazılar cesaret veriyor dılerım istikrarlı devam edebılırım destek olacak arkadaslar mesaj atıp yapabılmem ıcın destek vermenızı ısterım cunkı dostuna bıle anlatamıyorsun destek verecek kımsen olmuyo(((((

Ya ben aptalim galiba :-( :-( bende büyümüyo ki delik. Bakmak bile igrenc geliyo ki GÜLMEYIN dogru yerdemiyin emin bile degilim artik.. Cok gerildim yardim Allahimmmm

Kizlarr merhaba bende yeni katildim . Ben daha once bir evlilik gecirdim ve vajinusmus yuzuunden esimden ayrildim.simdi bir daha evlenicem ve ne yapcagimi bilmiyorumm

Ya ben aptalim galiba :-( :-( bende büyümüyo ki delik. Bakmak bile igrenc geliyo ki GÜLMEYIN dogru yerdemiyin emin bile degilim artik.. Cok gerildim yardim Allahimmmm
Dilaracım bu mümkün deil ama öyle kocaman bi açılmada bekleme orada kaslardan oluşan bi delik var sen nefes alıp verdikçe o hareketi fatketceksin parmağını koy orana ve derin derin nefes al ver parmağın gececeği kadar bir yer olduğunu farkedersin bi de internetten vajinanın yapısının resimlerine bak tam emin değilsen yerinden bol bol bak iyice ögren tatlım
Ben de ilk başta oram da bi bozukluk olduğunu düşünüyordumm kdu ya gitti ve kadının normal diyince aşırı mutlu olmuştum ama inanırmısın sonraki süreçte bile acaba kadın bana yalan mı söledi acaba rahtlatmak için mi öyle dedi diye hep düşündüm şimdi ise eminim artık oraya ne sokarsan o grer bebek bile cıkar emin ol

Kizlarr merhaba bende yeni katildim . Ben daha once bir evlilik gecirdim ve vajinusmus yuzuunden esimden ayrildim.simdi bir daha evlenicem ve ne yapcagimi bilmiyorumm
Bence nikahına kadar burada yazan parmak egzersizlerini yap ve ilk gece sadecw aşkını ve mutluluğunu düşün kendini kasma rrahat ol kocanın bilmesin de yarar var aslında bu aşılmayacak bişi deil konusup birliktee çözüm arayabilirsiniz

tamam canım tavsiyene uyucam cok saolll

Ya aslinda biraz denemeler yaptim kendi kendime dokaninca canim aciycak oluyo yaa off aslinda bisey olmuycak ben de biliyrm ama yine de yapamiyorum

canım sakın öyle düşünme eğer parmak sana itici geliorsa benim gibi yap ben ilk tek kulak çubuğu ile başladım hem vajinaya hemde kulak çubuguna jel sürdüm ve aynanın karşısına geçtim yavaş yavaş sokmaya başladım ilk bende senın gibi düşünüodum ama hiç anlamıosun bile o anki küçüçük birşeyin beni mutlu edebileceğini hiç düşünmemiştim,onu yapman bile sana büyük cesaret verio canım inan bana 2 gün falan belli aralıklarla tek kulak pamuğu ile dene 3. gün 6 adet kulak pamugunu doktor eldiveninin parmagına geçir ve jel sür ve hafif hafif sok tabı buarada nefes alllll verirkenn ittir biraz bekle nefes alll verrken ittir sende görüceksin ki su gibi akıp giricek bu kadarını yap devammını bu aşamalrını geçince anlatırız kızlarla hadi görim seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…