- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.561
canım benım aklımsendeydı ne yaptı bu kız dıye çok sevındım gerisi gelir artık hadi bakalımEvet canım egzersizle yağmur zerresi arkadaşım da yardım etti gerçi ben egzersizleri bırakmıştım eşimle aram kötüydü ama aramız düzelince denedik ve egzersizden sonra ilk denemede oldu.egzersizle orası esniyo bence
Tebrikler canım çok sevindim senin için :)Arkadaşlar emin değilim ama galiba olduyani vajiyi tam olarak yendim mi bilmiyorum ama bugün ilk kez p..si alabildim hemde nasıl olduğunu bile anlamadım ama içimdeyken kıpırdamasına bile izin vermiyorum hala daa kasıyorum kendimi içime almama rağmen normal mi ki bu. Ama inanıyorum ya bi kez aldım bundan sonra gerisi de gelir inş.
Tam pes etmiş uzun süredir denemiyordum bile. Burayı takip etmeyi de bırakmıştım bi süredir. Mafas senin yaşadıklarını bende yaşadım çok kötü sözler işittim hemde çok kötü. Rüyalarımda eşimin beni aldattığını gördüm. Kırıldım denemek bile gelmiyordu içimden ama anladım ki onlar anlık sinirle söylenen sözler takılma onlara. Bugün o işi başarınca laf çarpayım diye bana söylediklerini söyledim tabi gülerek beraber güldük eğlendik. Ben çok iyi anlıyorum seni insanın motivasyonu kaçıyo. Üç dört sayfa önceki yazdıklarını okudum daha önce yazdıysan bilmiyorum da okuyunca çok üzüldüm ya benim yaşayıp da yazmaya çekindiğim şeyler çünkü burda gördüğüm herkesin eşi öyle anlayışlı ki insan benimki niye odun diye soğuyo
Yağmurzerresi desteklerin için çok teşekkür ederim çok işime yaradı gerçekten
Canım ne yaptın? Merak ettim seni :)Denedim ama ucu girdi sadece daha fazla açılmıcak gibi geliyor.aparatta tamamen kapıyorum kendimi ucu bile girmiyoraynı p... de de öyle oluyorum
İnş. Yaacanım benım aklımsendeydı ne yaptı bu kız dıye çok sevındım gerisi gelir artık hadi bakalım
Teşekkür ederim darısı burdaki tüm arkadaşlara. Yapar yapmaz bu mutluluğu sizle paylaşmak istedimTebrikler canım çok sevindim senin için :)
Canım benim inan buradaki herkes ve bu rahatsızlığı yaşayan tüm kadınlar için her zaman dua ediyorum allah düşmanımın başına vermesin.. Artık yaptın gerisi de gelir canım sakın ara verme her gün eşinle denemeye devamTeşekkür ederim darısı burdaki tüm arkadaşlara. Yapar yapmaz bu mutluluğu sizle paylaşmak istedim
dualarım her zaman sizlerle kızlar bana da dua edin
Arkadaşlar emin değilim ama galiba olduyani vajiyi tam olarak yendim mi bilmiyorum ama bugün ilk kez p..si alabildim hemde nasıl olduğunu bile anlamadım ama içimdeyken kıpırdamasına bile izin vermiyorum hala daa kasıyorum kendimi içime almama rağmen normal mi ki bu. Ama inanıyorum ya bi kez aldım bundan sonra gerisi de gelir inş.
Tam pes etmiş uzun süredir denemiyordum bile. Burayı takip etmeyi de bırakmıştım bi süredir. Mafas senin yaşadıklarını bende yaşadım çok kötü sözler işittim hemde çok kötü. Rüyalarımda eşimin beni aldattığını gördüm. Kırıldım denemek bile gelmiyordu içimden ama anladım ki onlar anlık sinirle söylenen sözler takılma onlara. Bugün o işi başarınca laf çarpayım diye bana söylediklerini söyledim tabi gülerek beraber güldük eğlendik. Ben çok iyi anlıyorum seni insanın motivasyonu kaçıyo. Üç dört sayfa önceki yazdıklarını okudum daha önce yazdıysan bilmiyorum da okuyunca çok üzüldüm ya benim yaşayıp da yazmaya çekindiğim şeyler çünkü burda gördüğüm herkesin eşi öyle anlayışlı ki insan benimki niye odun diye soğuyo
Yağmurzerresi desteklerin için çok teşekkür ederim çok işime yaradı gerçekten
Ucunun girmeside güzel kuşum lütfen dene biraz daha ilerlet içinde yani ucundan sonra birkaç milim daha derken yavaş yavaş alıcaksın sen şuan şartlandın iyice yapmadan önce deki bu defa başarıcam.Bak bide şöle dene yere çömel bacaklarını çok iyi aç kuzum sonra iki parmağını ameliyat eldivenine geçri bolca jel sür vajinana da jel sür mesela tek parmağını jelle vajinanın içine bulaşsın jel sonra kuvvetlice bi ıkın iki parmağının ucu girince nefesi al nefesini verirken parmağını içine it aynı anda poponuda parmaklarına doğru it bide bu şekilde şimdi hemen dene bi kuzum bakalım oluyomu olmuyomu :) he bide yaparken olucak bu defa de birkaç kez :)
Canım ne yaptın? Merak ettim seni :)
Hadi hayırlısı canım AsqL arkadaşım çok güzel yazmış ve anlatmış onun dediği gibi dene daha kolay gibi görünüyorDün çok sızladı bende zorlamadım bugün tekrar yapıcam bakalım
belki beni hatirlarsiniz en son kulak cubugu ile denemeler yapiyordum simdi goz kalemine pecete sarip sitrecleyerek bakkaldaki beyaz mumlar varya o kalinliga getirdim ve onunla deneme.yapiyorum.sizce bundan sonra ne yapmaliyim kurtulmak istiyorum artikÜç parmak yapınca ve penis aşamasına gecınce esneme oluyor ve yeterlide oluyor zaten
aparatınızı ıkı parmak kalınlığına getırın o şekilde çalışın sonra üç parmak kalınlığına getırın üç parmaktayken kendınızı hazır hıssettıgınız ana eş denemesine gecebılırsınbelki beni hatirlarsiniz en son kulak cubugu ile denemeler yapiyordum simdi goz kalemine pecete sarip sitrecleyerek bakkaldaki beyaz mumlar varya o kalinliga getirdim ve onunla deneme.yapiyorum.sizce bundan sonra ne yapmaliyim kurtulmak istiyorum artik
bana da yardımcı olur musunuz acbaaben de bir aylık evliyim ama hala ilişki gerçekleşmedi. Egzersiz yapmaktan korkuyorum doğrusu yapamıyorum, kendim oraya zarar falan veririm diye. Çok zor durumdayım fikirlerinize ihtiyacım varr.
korkulacak bişey yok canım bunu vajiyi yenınce anlıcaksın, oncelıkle o dayanılmaz acı fıkrını çıkar cunkı öyle bişey yok kolunu çimdikle okadarcık,aynayla vajıyınanı incele dokun ,çısını yapar gıbı ıkın sonra tutar gibi sık yani kendını kas ıkınınca nasıl açıldığını göreceksin,ve serce parmağına jel sürüp parmağını içeri iterken ıkın iterken meyili popoya doğru ver bu şekilde başla canım sonrasını ilerledikçe anlatırım,inan çok kolay yaptıkca hevesleneceksın ve dıger parmaklarınla denemeeye gececeksın Bi bakmıssınki penis aşamasına gelmişiz ve bittiiiiiiii işte bukadar kolayinşallah yeneriz, kurtuluruz, Gerçekten çok zor Bi durum, nereden başlıycam bilmiyorum, sanki hiç bu durumdan kurtulamayacağım gibi geliyor, aklıma bile getirince istemdışı kasıldığımı gerildiğimi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?