Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bende vajinusmusum.. Fakat birşey sormak istiyorum size herşeyi paylaşıyoruz başkasınada soramıyorum.. adet dönemim gecikti 1 hafta önce küçük bi leke geldi regl olmadım şimdi de regl oldum fakat ilk günüm bir iki damla geldi ortada bişey yok acaba deneme aşamasında hamile kalmış olabilir miyim..

Olabilir tatlım böyle bir sürü olay okumuştum. Ama hersyin hayırlısı hamileyken de egzersizleri yapıp yenebilirsin bu rahatsızlığı biraz daha bekle bi doktora git bakalım

Umarım başarabilirim.dün orta parmağı çok rahat alıyordum ama bugün onu bile yapamadım yapsaydım iki parmağa veya aparata geçecektim
Parmak egzersizlerinde başarılı olmak için öncelikle karşına bir ayna al kegel egzersizi ve nefes egzersizi yap sonra parmak egzersizi yap tabi bunu eşinin parmaklarıyla da deneyebilirsin böylelikle ona güven duymaya başlayacaksın.

Düşüncesi bile çok kötü Rabbim kimseye yaşatmasın yapmalıyım biliyorum bunu atlatinca bana böyle davranmayacak oda üzüldü yaptığına daha sonra.sayenizde yapıcam inanıyorum buna

Düşüncesi bile çok kötü Rabbim kimseye yaşatmasın yapmalıyım biliyorum bunu atlatinca bana böyle davranmayacak oda üzüldü yaptığına daha sonra.sayenizde yapıcam inanıyorum buna
bazı erkekler o an yaptıklarını söylediklerini bılmıyorlar oyuzden oralara takılma canımsen bunu yenmeye odaklan ınan bana başaracaksın,benim elim normalde çok anlayışlı ama bazen o sıradayken kızıp bagrıyordu ama pişman oluyordu sonra

Keşke yapabilsem artık ama iki parmak veya aparat çok zor geldi iki parmağı ucu giriyor sadece sonra bişeye çarpıyor sanki :/ şu uyuşturucu kremler varmış işe yarar mı acaba alsam mı

Keşke yapabilsem artık ama iki parmak veya aparat çok zor geldi iki parmağı ucu giriyor sadece sonra bişeye çarpıyor sanki :/ şu uyuşturucu kremler varmış işe yarar mı acaba alsam mı
canım o anlık işe yarar ama sonrakılerde ne yapacaksın,eğer kullanacaksan esın prezervatif kullansın mutlaka penisde hissizleşir cunki,

E="wish_35, post: 36826737, member: 500112"]

Kendim parmak yada aparat egzersizi yaparken iyi sonuç alamıyorum ama , o yüzden acaba es denemesi icin erken mi diye düşünüyorum[/QUOTE]
Biraz cesaret et ve kendin parmaklarınla da dene.. Eşinle bu durumu aşıyorsan kendin tek başınada yapabilirsin.. Önce sen parmaklarınla derin nefesler alıp vererek dene gör bak yapıcaksın canım :)

o bir şey ve çarpma senin kendini kasmandan oluyor canım.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya ıkın bak nasıl kolayda kayıcak parmakların

o bir şey ve çarpma senin kendini kasmandan oluyor canım.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya ıkın bak nasıl kolayda kayıcak parmakların

Denedim ama ucu girdi sadece daha fazla açılmıcak gibi geliyor.aparatta tamamen kapıyorum kendimi ucu bile girmiyor aynı p... de de öyle oluyorum

Denedim ama ucu girdi sadece daha fazla açılmıcak gibi geliyor.aparatta tamamen kapıyorum kendimi ucu bile girmiyor aynı p... de de öyle oluyorum
Canım önce olacağına şartlandırsan kendini :) Bak adım adım ilerle olmadığı yerde tekrar dene ama pozitif ol.. Bu işe başladın inan geriside gelicek sadece biraz daha çabalaman lazım

Ucunun girmeside güzel kuşum lütfen dene biraz daha ilerlet içinde yani ucundan sonra birkaç milim daha derken yavaş yavaş alıcaksın sen şuan şartlandın iyice yapmadan önce deki bu defa başarıcam.Bak bide şöle dene yere çömel bacaklarını çok iyi aç kuzum sonra iki parmağını ameliyat eldivenine geçri bolca jel sür vajinana da jel sür mesela tek parmağını jelle vajinanın içine bulaşsın jel sonra kuvvetlice bi ıkın iki parmağının ucu girince nefesi al nefesini verirken parmağını içine it aynı anda poponuda parmaklarına doğru it bide bu şekilde şimdi hemen dene bi kuzum bakalım oluyomu olmuyomu :) he bide yaparken olucak bu defa de birkaç kez :)

Bende çok etkilenmiştim canım belkide o kız buraya yazmasaydı o acını ben ekndimde asla güç bulamıcakdık.Vakit buldukça herp başkalarına yardımcı olalım canım herkes biribiri kaldırırsa kimse yerde kalmaz.Allahıma çok şükür derdi verdi bizi sınadı ve biz bu sınavı atlattık inşallah herkes atlatır.Allahım daha kötülerinden korusun

Canım o çarptıgın sey senin kas dokun.O an panik yapma gülümsee :)ve deki çekil yolumdannn :)) sonra yazdıgım şekilde al parmaklarını içine :)

Bende buradan kapalıdolap ve melisa ak arkadaşıma cok tesekkur ediyorum desteklerinden dolayı. Henuz başaramadım tabi ama sona cok yaklaştım biliyorum yakında guzel haberlerimi vericem insallah :)
Sesim cıkmıyor diye tembellik yapiyorum sanmayın :=)

Arkadaslar egzersiz gercekten cok işe yarıyor
Yazılanları okuyup egzersize baslamayan arkadaslar lütfen vakit kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…