- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.521
Olabilir tatlım böyle bir sürü olay okumuştum. Ama hersyin hayırlısı hamileyken de egzersizleri yapıp yenebilirsin bu rahatsızlığı biraz daha bekle bi doktora git bakalımArkadaşlar bende vajinusmusum.. Fakat birşey sormak istiyorum size herşeyi paylaşıyoruz başkasınada soramıyorum.. adet dönemim gecikti 1 hafta önce küçük bi leke geldi regl olmadım şimdi de regl oldum fakat ilk günüm bir iki damla geldi ortada bişey yok acaba deneme aşamasında hamile kalmış olabilir miyim..
ben hamileyken ıkıkere adet oldum canım test yapmalısın bence:)teşekkür ederim bende okudum da regl olunca acaba olur mu falan diye bilmeyince herşeyi :)
Parmak egzersizlerinde başarılı olmak için öncelikle karşına bir ayna al kegel egzersizi ve nefes egzersizi yap sonra parmak egzersizi yap tabi bunu eşinin parmaklarıyla da deneyebilirsin böylelikle ona güven duymaya başlayacaksın.Umarım başarabilirim.dün orta parmağı çok rahat alıyordum ama bugün onu bile yapamadım yapsaydım iki parmağa veya aparata geçecektim
Canım yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm.Bu hastalık psikolojik bişey ve ancak moralle çözülüyor.Yoksa parmak egzersiiziymiş yok aparatmış doktormuş bunlar bir hiç..Ben vajiyi yeneli tam 4 ay oluyorum .Moralim bozukken ve tamda eşime aşırı sinirli oldugum kırgın oldugum gün ilişki denemesinde aynı kasılmayı yaşadım bu tamamen istekle alakalı birşey o gün bunu daha iyi farkettim.Bilinçli olarak dahada kasdım kendimi yapamadı bu kaslarımızı kullanışımızla alakalı.Yani şunu unutma karşından erkekden çok daha güçlüsün.Herşey senin elinle sen istersen olur istemezsen olmaz.Ama istemeye bak güzelim tekrar ilgi duy eşine evet yapdıkları konusdukları kötü olabilir ama ne yazıkki o bir erkek ve düşüncelerinin bile yarısı tamamen cinselliğe ait.Sana kızıyor çünkü çaresi sen ol istiyor.Çoğu bayanın yazdıgını okuyorum belki kızarlar bana ama çok uzun müddet ilişki olmayınca ne yazıkki erkekler dışarıya kayıyor kimi bunu hissettiryor kimi eşinin sevdigi için kırmamak adına farkettirmiyor.Bu daha kötü.Ben burada aylar önce bir arkadaşın yazısı üstüne vajiyi yenmeye karar verdim.Yanlış hatırlamıyorsam şöle yazıyordu ''Vajiyi yenemeden geçirdiğim sayamadıgım bilmem kaçıncı günüm.Eşim artık kızmıyor ama eskisi gibi gözlerimede bakmıyor.Yanımda olsun kokusu oda yeterdi bana ama bugün ilk defa yanıma bir başkasının kokusuyla yattı.Bir başka tende kalmış teni şehveti başka bir vücutta.Hadi bunları geçdimde ya kalbide o başkasındaysa..Bitiyorum yavaş yavaş sanki içimde kendi sevgimin cenazesini kaldırıyorum.Bugün ben gerçekten ölüyorum'' Ağlarayak okudum bunu kahroldum yenmeliydim yoksa son anı sondu.Beni ne kadar çıkarsızca sevebilirdi.Lütfen pes etme eşini dinle yenmeye odaklan yapabilirsin lütfennnnnn...
bazı erkekler o an yaptıklarını söylediklerini bılmıyorlar oyuzden oralara takılma canımsen bunu yenmeye odaklan ınan bana başaracaksın,benim elim normalde çok anlayışlı ama bazen o sıradayken kızıp bagrıyordu ama pişman oluyordu sonraDüşüncesi bile çok kötü Rabbim kimseye yaşatmasınyapmalıyım biliyorum bunu atlatinca bana böyle davranmayacak oda üzüldü yaptığına daha sonra.sayenizde yapıcam inanıyorum buna
bazı erkekler o an yaptıklarını söylediklerini bılmıyorlar oyuzden oralara takılma canımsen bunu yenmeye odaklan ınan bana başaracaksın,benim elim normalde çok anlayışlı ama bazen o sıradayken kızıp bagrıyordu ama pişman oluyordu sonra
canım o anlık işe yarar ama sonrakılerde ne yapacaksın,eğer kullanacaksan esın prezervatif kullansın mutlaka penisde hissizleşir cunki,Keşke yapabilsem artık ama iki parmak veya aparat çok zor geldiiki parmağı ucu giriyor sadece sonra bişeye çarpıyor sanki :/ şu uyuşturucu kremler varmış işe yarar mı acaba alsam mı
E="wish_35, post: 36826737, member: 500112"]
o bir şey ve çarpma senin kendini kasmandan oluyor canım.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya ıkın bak nasıl kolayda kayıcak parmaklarınKeşke yapabilsem artık ama iki parmak veya aparat çok zor geldiiki parmağı ucu giriyor sadece sonra bişeye çarpıyor sanki :/ şu uyuşturucu kremler varmış işe yarar mı acaba alsam mı
o bir şey ve çarpma senin kendini kasmandan oluyor canım.. O esnada derin derin nefes alıp ver veya ıkın bak nasıl kolayda kayıcak parmakların
Canım önce olacağına şartlandırsan kendini :) Bak adım adım ilerle olmadığı yerde tekrar dene ama pozitif ol.. Bu işe başladın inan geriside gelicek sadece biraz daha çabalaman lazımDenedim ama ucu girdi sadece daha fazla açılmıcak gibi geliyor.aparatta tamamen kapıyorum kendimi ucu bile girmiyoraynı p... de de öyle oluyorum
Ucunun girmeside güzel kuşum lütfen dene biraz daha ilerlet içinde yani ucundan sonra birkaç milim daha derken yavaş yavaş alıcaksın sen şuan şartlandın iyice yapmadan önce deki bu defa başarıcam.Bak bide şöle dene yere çömel bacaklarını çok iyi aç kuzum sonra iki parmağını ameliyat eldivenine geçri bolca jel sür vajinana da jel sür mesela tek parmağını jelle vajinanın içine bulaşsın jel sonra kuvvetlice bi ıkın iki parmağının ucu girince nefesi al nefesini verirken parmağını içine it aynı anda poponuda parmaklarına doğru it bide bu şekilde şimdi hemen dene bi kuzum bakalım oluyomu olmuyomu :) he bide yaparken olucak bu defa de birkaç kez :)Denedim ama ucu girdi sadece daha fazla açılmıcak gibi geliyor.aparatta tamamen kapıyorum kendimi ucu bile girmiyoraynı p... de de öyle oluyorum
Bende çok etkilenmiştim canım belkide o kız buraya yazmasaydı o acını ben ekndimde asla güç bulamıcakdık.Vakit buldukça herp başkalarına yardımcı olalım canım herkes biribiri kaldırırsa kimse yerde kalmaz.Allahıma çok şükür derdi verdi bizi sınadı ve biz bu sınavı atlattık inşallah herkes atlatır.Allahım daha kötülerinden korusunYa asql şu yazdıklarını okudum da allahım cok kotu iyiki yendim iyiki yaptım yapabildim diyorum zaten bir aydır hergun sükrediyorum hergun teşekkür ediyorum size ve allaha
Düşünmesi bile korkunc sevgilimin başka biriyle olması benimle olamadığı için başka biriyle olması bi de neyseki geçti ama yine de çok etkilendim gerçekten
Canım o çarptıgın sey senin kas dokun.O an panik yapma gülümsee :)ve deki çekil yolumdannn :)) sonra yazdıgım şekilde al parmaklarını içine :)Keşke yapabilsem artık ama iki parmak veya aparat çok zor geldiiki parmağı ucu giriyor sadece sonra bişeye çarpıyor sanki :/ şu uyuşturucu kremler varmış işe yarar mı acaba alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?