Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar niye sessiz burası egzersızler nasıl gidiyor hadi bakalım haberdar edinki yardımcı olalım canlar

Yagmurzerresi ben bayaa ilerledim egzersizlerde Aparatı cok cabuk alabiliyorum yakında bitecek gidecek insallah
Kararlılık cok önemli bizim gibiler için bu haftasonuna kadar bitecek bu iş koydum kafama :=)

Benim merak ettiğim bişey var. Yapısal bir darlık varsa ben anlayabilir miyim? Ben girişteki deliğin gerildiğini hissediyorum esneme kapasitesinin sınırına gelmiş gibi geliyor. Bu arada eşimle ilk denemelerimizde zar yırtıldı eminim.

Senin anlama sansın yok istersen bi doktora görün için rahatlasın ama sen kendini gerdiğin için öle gelio rahat ol kayganlaştırıcı kullan nefes al ver gevşet kendini

Arkadaşlar emin değilim ama galiba oldu yani vajiyi tam olarak yendim mi bilmiyorum ama bugün ilk kez p..si alabildim hemde nasıl olduğunu bile anlamadım ama içimdeyken kıpırdamasına bile izin vermiyorum hala daa kasıyorum kendimi içime almama rağmen normal mi ki bu. Ama inanıyorum ya bi kez aldım bundan sonra gerisi de gelir inş.
Tam pes etmiş uzun süredir denemiyordum bile. Burayı takip etmeyi de bırakmıştım bi süredir. Mafas senin yaşadıklarını bende yaşadım çok kötü sözler işittim hemde çok kötü. Rüyalarımda eşimin beni aldattığını gördüm. Kırıldım denemek bile gelmiyordu içimden ama anladım ki onlar anlık sinirle söylenen sözler takılma onlara. Bugün o işi başarınca laf çarpayım diye bana söylediklerini söyledim tabi gülerek beraber güldük eğlendik. Ben çok iyi anlıyorum seni insanın motivasyonu kaçıyo. Üç dört sayfa önceki yazdıklarını okudum daha önce yazdıysan bilmiyorum da okuyunca çok üzüldüm ya benim yaşayıp da yazmaya çekindiğim şeyler çünkü burda gördüğüm herkesin eşi öyle anlayışlı ki insan benimki niye odun diye soğuyo
Yağmurzerresi desteklerin için çok teşekkür ederim çok işime yaradı gerçekten

tbrkler canim cok sevindim senin adina bi kez oldu ya gerisi gelir hic merak etme girince biraz beklet sonra gitgel yapmasina izin ver sonra yavas yavas rahatliyosun alisiyosun agri aci hic bisey hissetmiyosun emin ol

Merhaba 1 aylık evliyim, korkularım evlenmeden 1 hafta önce başladı. Evlendiğimiz günün gecesi arttı ve eşimle birlikte olmayı denedik ama çok kötü acı hissettim ve yapamıyacağıma inandım eşimin anlayışıyla ertesi güne kalmasını istedim kabul etti fakat o günden sonraki her denememizde yapamıyorum o acıya o şeyin bana gireceğine inanmıyorum :) bende öyle bi yer yok diyorum o günden bügüne birlikte olamadık. Eşim ne kadar anlayışlı olduysa da artık aklımdan çıkmıyor. Yalnız kaldığımda sadece bu konuyu düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. 27 yaşındayım daha bügüne kadar aynada kendime dahi bakmadım bu korkuyu yenmemde yardımcı olursanız sevinirim.

En azından bir kerede olsa bu tedirginliği korkuyu atlatmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

canim ayni seyleri yasadigimiz icin seni cok iyi anliyorum ama ben 9 ay geciktim bu hastalikla yasadim sen sanslisin hemen care ariyosun bence ilk basta eline bi ayna al ve vajinani incele dokun nefes egzersizleri yap ikindiginda acildigini gor ki kafan rahatlasin biraz bende ayni sen gibi dusunuyordum bende onun girecegi bi yer yok diyordum ama yaratilisimiz boyle her kadinda var o yuzden sen hic vakit kaybetme ilk basta cok itici gelebilir ama parmak yada aparat egzersizi yapman gerek yaptikca zaten kasilmalarin azalacak sana yardimci oluruz burdaki arkadaslarla

yaaa çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. peki nası başardın? egzersizle mi?

arkadaşlar bir de yenenlerden tavsiye alalım olay esnasında üstte mi olmalıyız altta mı? üstte diyenler altta diyenler lütfen herkes tecrübelerini anlatsın. bir de bebe yağı kayganlaştırıcı jel işlevini görür mü? yoksa jel yağdan daha mı kaygan?

Bakire oldugumdan pek parmak veya farkli bisey gibi biseyin girip kendi kendime bozulmasi taraftari degilim

canim bana doktorum ust pozisyonu tavsiye etmisti oyle yapmayi dusunuyodum ama alttayken bi anda oldu ikinci denemem ustte olmustu ve o daha kolaydi. bebe yagi daha iyi bence bende bepanthol kullanmistim hem zararsiz

yaaa çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. peki nası başardın? egzersizle mi?
Evet canım egzersizle yağmur zerresi arkadaşım da yardım etti gerçi ben egzersizleri bırakmıştım eşimle aram kötüydü ama aramız düzelince denedik ve egzersizden sonra ilk denemede oldu.egzersizle orası esniyo bence

canım ben alttayken yapabıldım bırkere olduktan sonra usttede yavad yavaş yapabıldım gıt tellerde yavaş yavaş yapmaya başladık daha sonra hızlandırdık eşine sureklı dur deme olur mu ben bunu çok yapıyordumiyilik meleğim uyardı beni hatta azarladı bıraktım dur demeyi zaten sonrası geldi, bu arada gıy gel yapıcanız zaman jeli bol bol surun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…