- 20 Ağustos 2014
- 154
- 58
- 103
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.621
mafas bunalmalar ağlamalar sıkılmalar olacak ama pes etmeyecegız, hem parmak egzersızlerınden once bende eş denemelerinden once idrarınızı yapın eşinizde yapsın öyle başlayın oyuzden enfeksıyon oluyormuş
Tamam o zaman canim olmadigi yerde pes etmeyip denemeye ve calismaya devam edecegiz..Karamsarliga kapilmadan inanarak yaparsak basaramayacagimiz hic bir sey olamaz guzelim..Oncelikle bir ayna karsisinda vajinani inceleyerek baslayabilirsin..Derin derin nefes alip vererek vajina agzinin nasil acildigini gorup veya hissedebilirsin canim :)Evet canim cok istiyorum bunu
Ilk basta igrenc veya tuhaf gelmesi normal..Zaten bu rahatsizligimiz kendimizi tanimadigimiz icin korkularimizdan dolayi olusuyor.. Surekli yaparsan inan igrenc hissetmeyeceksin bu cok dogal bir olaySana kisaca yaptıklarımi anlatayim psikoloğa gittim ama ucret cok pahalı idi devam edemedim. Evde ayna egzersizi yaptim biraz ana bakmak bile iğrenç geldi.donra kulak cubugu soktum biraz ama ysnma oldu o katta kaldım
canim bende calisiyorum.. Ben 1 ay oldu yeneli..Sende yaparsin hic merak etme sadece kendine guven ve inan..Isyerinde tuvalette yapabilirsin egzersizi hic zor degil tatlimSen yeneli ne kadar oldu güney deniz
Canim nasıl olucak öyle ayna yok ki kegel egzersizi mi ysnicanim bende calisiyorum.. Ben 1 ay oldu yeneli..Sende yaparsin hic merak etme sadece kendine guven ve inan..Isyerinde tuvalette yapabilirsin egzersizi hic zor degil tatlim
Canim bak ben once evde ayna karsisinda vajinami nefes alip vererek inceleyerek basladim daha sonra serce parmagima kayganlastirici jel surerek vajina cevresinde dolastirdim rahatlamami sagladi bu..Parmagimi nefes alip vererek iceriye dogru ittim..Ilkinde 1.Boguma kadar ilerledim..O aksam 20 dakika kadar ugrastim..Bir sonraki gun isyerinde tuvalete girip ayakta bacaklarimi acarak derin nefesler esliginde serce parmagin tamamini aldim..Bir yerde takildim sanki o esnada tuvaletimi yapar gibi ikindim canimCanim nasıl olucak öyle ayna yok ki kegel egzersizi mi ysni
4 gun ama es denemesinden sonra araya 10 gun girdi ondan dolayi ben ikinci denememi sayiyorum :) Tabi canim her zaman yardimda bulunmaya hazirimPeki toplamda kaç gun icinde yendin
canım kişiden kişiye degusır mesela benım ıkı hafta surduPeki toplamda kaç gun icinde yendin
once vajinanı ıncelemekle başlaya bılırsın canım. Sonrasında parmak egzersizlerine gecersinİnsallah bende atlatirim cok bunaldim artik inanin yardimlarinizi bekliyorum
Canım benim hiç moralini bozmadan parmak egzersizlerine devam ederek bu sorunu atlatabilirsin inan..Dediğine göre ilerlemede kat etmişsin.. Eşinde sertleşme sorunu varsa bir doktora görünsün gerçekten moral bozmadan devam edin çalışmalara..Benimde eşimde sertleşme sorunu vardı tedavi gördü ve çok şükür iyi şimdi.. Doktor maliyeti yüksek oluyor burada parmak egzersizi ile bu sorunu aşabilirsin bence..Sakın güvenini ve inancını kaybetme..Biraz cesaret ile bu sorunun üstesinden gelirsin canım..Herkesin ne dediği kimin umurunda sakın kafana takma ve sen bu duruma odaklanıp sorununu çözmeye bak canım :)Mrb kızlar. 1.5 senelik evliyim.ama hala ilişkiye giremedik.psikolojim çok bozuk.bu zaman zarfında burda öğrendiğim parmak egzersizlerin de olumlu gelisme katettisemde şuanda eşinde sertleşme problemi var.denemek istemiyor.benden uzaklasiyor.aynı evin icinde oyle arkadas gibiyiz.kendime olan güvenimde kalmadı. Kafayı yemek üzereyim. Herkes çocuk sorup duruyor.moralim dahada bozuluyor. Bi doktora gittik oda 4000 tl istedi.adamda güven vermediği için ona gitmekten vazgectim.kızlar bi akıl verin napıyım ya.önerebileceniz doktor yada yöntem varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?