Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar çok sinirlerim yıprandı artık yapamıyorum egzersiz yapayım dedim hiç açılmıyor sımsıkı bir yer tıkandım kaldım kulak çubuğu var ya bir onu sokmayı başardım ondan daha büyük bir nesnenin girebileceğini aklım almıyor nasıl olacak bugün çok ağladım. Birde çalışıyorum hep bebek rüyaları görüyorum artık. Bana dua ve yardım edin. Ben sırf bunu kafaya takmaktan baska hastalik sahibi oldum. Kafam zihnim hep bununla meşgul. Allahim canimi al kurtulayım diyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

sakın ol canım benımm,egzersız yaparken kasıyosun ıste kendını agzınla soyluyosunn hep kafam orada dıye,egzersız yaparken bı muzık ac yada hayal et arzularınla yap egzersızı ne bılıyım senı urkutmeyecek bıısıler ızle

canııııım kulak cubu gırdıyse tıkalı yada kapalı degıl demekki yol acık kız varya parmağını içeri sokunca sanki kocaman bir salon açılıyor şekerim boşluk var acı yok, hadi serce parmak gene yada aparatını kalınlastıt pes etmek yok, basar ve hem cocuk yap hem kariyer,bizden çocuk için dua ıstıyorsan önce vajiyi yeneceksın

canim eger kendine guvenmiyosan ben yapamam diyosan doktor destegi al derim ben kendim yapamamistim doktora gittim yine egzersizle basardim ama doktorum sayesinde tabi

Cok güldürdün beni canım salon filan süpersin com tatlisin

Öncelikle karşına bir ayna alıp kegel ve nefes egzersizi yap inan çok işe yarıyor bende kulak çubuğunu bir kaç kez alabildim ama mumu alamadım onun için hep eşimin parmaklarıyla çalıştık.

Son düzenleme:
Bana yardımcı olur musun detaylı ama yani egzersiz yaparken nasıl konsantre oluyorsun mesela
canım ben genelde sırt ustu yatıp basımın altına yastık koydum ayaklarımı yanlara acıo dizlerimi kırdım eldive taktım jeli bolca surdum hem vajınama hem parmağıma muzıgımıde açtım şarkı söyleyerek (damar olmasın Tarkan tercihimdir) nefes aldım verırken ıkındım ve parmağımı ittim baktım hieiyor hızlı ittim aha da oldu dedım parmağımı içerde tuttum ayaklarımı kapayıp açtım parmakımı içerde kımıldattım ve çıkardım azcık mutluluktan aglafım sonra tekrara tekrar arka arkaya dokup vıkarfımkı alışayım dıye,diğer parmaklardada aynısını yaptım,bazen moralım bozuk mesela parmaklardanda cıft parmaktayım ama yapamıyorum hemen serce parmak işaret parmak tektek deneyıp ıkı parmağa gectım amaç daha once olmustuyu kafama mesaj vermek için

oyyy oyyyy bende yenemedım gıttııı ben egzersız yapamyorum sadece esımle denıyoruz pes etmıyoruz en azından ama ılerleyemedık de en fazla yarıya kadar geldıgmız oldu sonrası yok hep sonunda aglıyorum benı sevdıgın ıcınmı yoksa aıle huzuru bozulmasın dıyemı tesellı verıyosun dıyorum her ıkısıde dıyor ne yapacagıımm bılmıyorum oyy korkulaar gıdın artıkkk

Canlarım ben çok mutsuzum:'( parmak egzersizi,mum vs. Hepsini yaptim ama penisi alamiyorum içime yok yani olmuyor
Kafayı yicem nolur bana bişe söyleyin
Pes etmek istemiyorum bitsin artik bu kabus Allahim ne olur oraya giden tüm yolları aç

Ben de bakkal parmak kalinliginda bakkal mumunu rahat aldim.sonra kalinlastirdm biraz zorlaniyo ama yarisini geciyo.biraz bekleyince yavas yavas ilerliyo.3 parmak kalinliginda bi aparat.olacak insallah.bundan sonrasi icin tavsiyelerinizi alabilir miyim??

üç parmak kalınlığını bütün gün denedikten sonra kendını hazır hissedersen penis denemesine geç canım,sanki penis degılde aparatla çalışıyormuşsun gibi düşün hatta ilk once eşin kendi parmağıyla denesin alışırsın hrm

sen bitirmişsin canım ya penis hepsindrn kolay oraya bişey gırebiliyır bunu bılıyorsun artık yolun yarısınıda gecmissin bitiş çşzgisine on yedi onsrkız cm kalmış hrpsi bu

sen bitirmişsin canım ya penis hepsindrn kolay oraya bişey gırebiliyır bunu bılıyorsun artık yolun yarısınıda gecmissin bitiş çşzgisine on yedi onsrkız cm kalmış hrpsi bu
Sorunum oraya girip girmemesi degil canim o boyutu aştım artık
Fakat penis 4 5 cm girdiği gibi canim çok yaniyor
Araya adetim girmişti ondan önce tam egzersizi bitirmiş peniside yarısıni içime almıştım ama araya adetim girdi bitti derken tekrar basladik provalara ama hüsrana uğradım sanki en başa döndük

Adetten sonra ben de hassaslık hissettim ama sonra gecmisti

Kıxlar bende yarisina geldim kaldim agri duyup birakiyorum kalcama kadar agri hissediyorum. Bebis istiyorum... Neler yaiyorsunuz benim gibi yarisinda olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…