- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.641
Merhaba makus ne yaptın çözdün mü uzun zamandır haber alamadım merak ediyorum yeşim hanımın tedavisi işe yaradı mı ? Lütfen cevap yazar mısın banayazacağım söz:)))
Tüm egzersizleri bitirince kendimi kasmam geçer mi ki bacaklarımı kapatıyorum ittiriyorum buna nasıl engel olucam daha acı falan hissetmeden engel olmaya çalışıyorum
ıkı parmakta tamamsan üç parmağını ucgen seklınde yap osekılfe dene sıkıntı olmayacak,üç parmağı sureklı dene ve vajina alışacak canım senın yolun yarısını geçmişsin zaten üç parmaktayken tekrar yaz canımselam arkadaşlar,, benim şu anki aşamam şöyle, işaret ve orta parmağımı sonuna kadar alabiliyorum dün denedim sırayla. iki parmak biraz zor oldu ama onu da aldm sonuna kadar. vajınaya dokunma vs gbi sıkıntılarımı hallettim öyle bi sorunum yok diye düşünüyorm. 1 yıldır eviliyim. biraz girdikten sonra kemik gbi sertlik hissediyorum işte kas dokusu mudur kemik midir neyse.. yani maximum iki parmak grcek bi genişlik var gbi hissediyorum. ne yapmam lazm deneye deneye genişleyecek mi orası ??
Canim cok sevindim senin adina bizede yardim edermisin acabaPelikant seni yürekten tebrik ediyorum. Bana da yardim et ne olur
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,darısı tüm vajınusmuslu bacılarıma[/QU
çok teşekkür ederim arkadaşım darısı senin başına. öncelikle kendin en rahat ettiğin bir ortamda parmak egzersizi yapmalısın. gerçekten çok işe yarıyor. ben psikayatriste gittim ama bana bildiğim şeyleri tekrar anlattı, insan başkasından telkin alınca şartlanıyor sanki. en önemli şey egzersizleri acele etmeden sakince yapmak ..Pelikant seni yürekten tebrik ediyorum. Bana da yardim et ne olur
Pelikant seni yürekten tebrik ediyorum. Bana da yardim et ne olur
saol canım kesinlikle parmak egzersizi işe yarıyor ilkin tek parmagınla dokun ve kasılma gecene kadar bekle. daha sonra yavaşca ilerletmeye çalış ve kasıldığın yerde dur alış biraz. tamamen başardığında 1 hafta kadar devam et aynı şeyi iki parmakla yap. burda çok ayrıntıya giremiyorum ama emin ol çok faydasını göreceksinCanim cok sevindim senin adina bizede yardim edermisin acaba
cozulmeyecek bır sorun degılkı hepımızın basındaMerhaba arkadaşlar, bir süredir yazılanları sessizce takip ederek uygulamaya çalışıyorum fakat buraya yazacak cesareti bulamamıştım. Ben de bir süredir bu sorunumla yüzleşmeye çalışıyorum ama henüz evli olmadığım için tepki almaktan cok korktum Açık açık anlatacağım ayıp olmaz umarım ben kendi cinsel organıma bile bakamayan bir insandım. Öncelikle bu sitede sizlerin yazdıklarını okuyarak bir yol izlemeye çalıştım. Aynayı aldım karsıma ve cinsel organımı inceledim başlarda benim için çok zordu dediğim gibi bakmak bile zor oldu benim için. Sonrasında kegel egzersizlerine başladım ve ayna karsısında yapmaya başlayınca kasılıp bıraktıgımda ufacık bir yol açıldıgını gördüm. Asla ama asla parmağımı kullanabileceğimi düşünmezdim ve bir gece serce parmağımı içeri sokmayı başardım. daha sonra oteki parmaklarımı da denedim ama sadece birer boğum yapabildim. Fakat bu her gece görev haline gelince gercekten cok kötü hissetmeye başladım ve bi kaç gün kendimi bıraktım. Tabi bu sırada konusabileceğim kimsem yok bu konuyu zaten nişanlım da iyice uzaklaştı benden sürekli kavga ediyoruz düğün gecemizi mahvedeceğimi söylüyor ben kendimi çok aşağılanmış hissediyorum aynaya baktıgımda bir kadın değil işe yaramaz bi insan görüyorum neden bu kadar korkak beceriksizsin diye kızıyorum kendime. bu derdimi burada paylaşabileceğimi görünce inanın cok sevindim dünyalar benim oldu.
canim bence egzersiz yapmaya devam etmelisin ama sunu diyemeden gecemicem nisanlinin daboyle davranmasi cok ayip daha evlenmwden sana psikolojik baski yapmaya baslamis bizim eslerimizde bunu yasadilar hemde evliyken ama sabrettiler ve sonucu guzel olduMerhaba arkadaşlar, bir süredir yazılanları sessizce takip ederek uygulamaya çalışıyorum fakat buraya yazacak cesareti bulamamıştım. Ben de bir süredir bu sorunumla yüzleşmeye çalışıyorum ama henüz evli olmadığım için tepki almaktan cok korktum Açık açık anlatacağım ayıp olmaz umarım ben kendi cinsel organıma bile bakamayan bir insandım. Öncelikle bu sitede sizlerin yazdıklarını okuyarak bir yol izlemeye çalıştım. Aynayı aldım karsıma ve cinsel organımı inceledim başlarda benim için çok zordu dediğim gibi bakmak bile zor oldu benim için. Sonrasında kegel egzersizlerine başladım ve ayna karsısında yapmaya başlayınca kasılıp bıraktıgımda ufacık bir yol açıldıgını gördüm. Asla ama asla parmağımı kullanabileceğimi düşünmezdim ve bir gece serce parmağımı içeri sokmayı başardım. daha sonra oteki parmaklarımı da denedim ama sadece birer boğum yapabildim. Fakat bu her gece görev haline gelince gercekten cok kötü hissetmeye başladım ve bi kaç gün kendimi bıraktım. Tabi bu sırada konusabileceğim kimsem yok bu konuyu zaten nişanlım da iyice uzaklaştı benden sürekli kavga ediyoruz düğün gecemizi mahvedeceğimi söylüyor ben kendimi çok aşağılanmış hissediyorum aynaya baktıgımda bir kadın değil işe yaramaz bi insan görüyorum neden bu kadar korkak beceriksizsin diye kızıyorum kendime. bu derdimi burada paylaşabileceğimi görünce inanın cok sevindim dünyalar benim oldu.
aynen oyle benımkı 5 ay bekledı yaaacanim bence egzersiz yapmaya devam etmelisin ama sunu diyemeden gecemicem nisanlinin daboyle davranmasi cok ayip daha evlenmwden sana psikolojik baski yapmaya baslamis bizim eslerimizde bunu yasadilar hemde evliyken ama sabrettiler ve sonucu guzel oldu
benim esimde 10 ay bekledi ayrica yillarca bekleyenler de var daha nisanliyken bu konu yuzunden kavga etmek hic hos deil benceaynen oyle benımkı 5 ay bekledı yaaa
erkegın sabırlı olması sartt,tamam onlar ıcın zor beklentılerı var ama sanır gerek,hosgoru gerekbenim esimde 10 ay bekledi ayrica yillarca bekleyenler de var daha nisanliyken bu konu yuzunden kavga etmek hic hos deil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?