- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.361
Tek parmaktayim hala zaten işaret parmağı. Ilk gun yaptım bi kere ikinci boguma kadar dün ara verdim bugün yapamıyorum
Girdirirken kuvvetlice Ikin cok faydasi oluyor.serce parmagini dene bideCanim rahat ol yaparsin
Tabiki olurdoktor eldiveeniyle olurmu prezervatifim de bitti jellesem
doktor eldiveeniyle olurmu prezervatifim de bitti jellesem
Jeli bol kullan Iyice kaygan oldugundan emin ll canimolmuyosa biraz ara ver bi nefes al tekrar deneTabiki olur
şimdi ara verdim birazdan tekrar denicemJeli bol kullan Iyice kaygan oldugundan emin ll canimolmuyosa biraz ara ver bi nefes al tekrar dene
Merhaba Gozunu kapat ittir yavas ama sertce bak o zmaan cok kolay giriyor.rahat olamıyorum geçen gün ne güzel yapmıştım dün ara vermemliydim sanırım
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizden cesaret alıyorum gerçektenMerhaba Gozunu kapat ittir yavas ama sertce bak o zmaan cok kolay giriyor.
Buyuk tuvaletini yapar gibi Ikin ve parmagini biraz bastir inan hemen hop diye giriyor zaten.ucu girince biraz bekle nefesini al verirken biraz daha ittir hemen cikarma.kasilman normal canim ben de aynisini yasadim.onu da deniyimde.parmağın ucu girdi sadece gerisini yapamadım yeterince açılmadı gibi geld gitmio gibi ileriye geldi
Ben ilk bogum girince bekliyorum 3 dk falan sonra kendimi bak acımadıya alıstırmıs oluyorum bekleyınce. aniden sertce beklemeden itiyorum hepsi girmis oluyor acısız tavsiye ederim hic muzik dinlemem ben o sıradahepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizden cesaret alıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?