Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tek parmaktayim hala zaten işaret parmağı. Ilk gun yaptım bi kere ikinci boguma kadar dün ara verdim bugün yapamıyorum

dün yaptıysan bugün de yapabilirsin belki dün daha çok gevşetebilmişsindir kendini ben yaparken de gün gün farkediyordu bazen çok kolay olan ertesi gün olmayabiliyordu bu yeterince gevşeyemediğimizde oluyor sana bir tavsiye egzersiz öncesi melisa çayı iç ve dinlendirici bir müzik aç bana gevşerken çok faydası oldu.

onu da deniyimde.parmağın ucu girdi sadece gerisini yapamadım yeterince açılmadı gibi geld gitmio gibi ileriye geldi
Buyuk tuvaletini yapar gibi Ikin ve parmagini biraz bastir inan hemen hop diye giriyor zaten.ucu girince biraz bekle nefesini al verirken biraz daha ittir hemen cikarma.kasilman normal canim ben de aynisini yasadim.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.sizden cesaret alıyorum gerçekten
Ben ilk bogum girince bekliyorum 3 dk falan sonra kendimi bak acımadıya alıstırmıs oluyorum bekleyınce. aniden sertce beklemeden itiyorum hepsi girmis oluyor acısız tavsiye ederim hic muzik dinlemem ben o sırada

Canım yaparsin bir kere oldu devami da olacaktir nefes alip vermeyi unutma biraz ugras olmuyorsa ara ver ama tekrardan yine dene ayrica kulak copuyle de deneyebilirsin kulak copune pecete sar ustunude strecle ve bol jel sur oyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…