- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.321
başarıcaksın %100 aşılan tek psikolojik hastalık bu ve iste yeterki üst pozisyonda sen ol öle yapmaya calıs ve kendini sartla alıcam içime die yavas yavas oturmaya calıs elinle destek al yerden yada yataktan kontrol sende olucak ve daha özgüvenli yapıcaksın ben hala o sekilde yapıorum alt kısımı beceremedim altta oluptaInş. Ben de deneyeceğim yine destek için yazarım çok teşekkürler , bir gün ben de burda kurtuldum basardııım diye bağırmayı çok istiyorum tabiki emeksiz hiç bir şey olmaz ama cesaretlenmem şart..bkalp
merhaba gercekten yardımların ve yazılarını okudum helal olsun diyorum sana böyle gönülden destek verdigin için yasamayan bilemez derlerya aynen öle yazılarında sunu gördüm 9.pozisyonda yenmissin resimlere baktım kucakta oldugun pozisyon dimi yanılma olmadı bende o sekilde yendim cünkü kontrol sende ben istedigin gibi içine alıp almama olayıda sendetelkin vermeye çalışırız arkadaşım aramıza hoş geldin. bence kendin dene çünkü bir sürü insan burda birbirine destek vererek yeniyor, üstelik dr a gittiği halde yenemeyip burda yenenlerde çok.çünkü dr senin ne hissettiğini neden korktuğunu anlamaz ama burdaki insanlar anlar.bence şöyle yapmalısın, hepimiz korkuyoruz ama korkumuzun üzerine gitmezsek aylarca yıllarca sürüyor ama dener elimizden geleni yaparsak bir gece 1 hafta hadi diyelim 1 ay sürer, tamamen sana kalmış, 1 hafta sonra mı yüklerinden kurtulmak istersin 1 ay sonra mı ? yarın mı? tabiki yarın diyeceksin kim istemez ki değil mi? ama istemekle olmuyor sadece mesela korkuyoruz ya hepimiz bazılarımız kaçıyor bazılarıda korka korka deniyor ve sonunda aslında ne kadar kolay olduğunu görüyor, ama kaçan arkadaşlarımızda o korktuğu halde üzerine gidenlere kahraman, cesur yürek gözüyle bakıyor.aslında hepimizin elinde. bende aylarca ağladıktan sonra 1 gecede kurtuldum ama saatlerce dizlerim titresede denedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
burayı okuyabilirsin. sıkılmazsın umarım.sonra biz burda olduğumuz zamanlarda istediğin telkin olsun arkadaşım =)
hiç birimiz aslında çok cesur olduğundan yenmedi tatlım, sadece artık bu yükten kurtulmak için çabaladığından yendi herkes. yani o cesaretin gelmesini beklesek yenemezdik, aslında çok cesuruz ama bu konuda çok korkağız değil mi? bilinç altımızdaki yanlış bilgiler yüzünden.
başarıcaksın %100 aşılan tek psikolojik hastalık bu ve iste yeterki üst pozisyonda sen ol öle yapmaya calıs ve kendini sartla alıcam içime die yavas yavas oturmaya calıs elinle destek al yerden yada yataktan kontrol sende olucak ve daha özgüvenli yapıcaksın ben hala o sekilde yapıorum alt kısımı beceremedim altta olupta
Gerçekten bn de altta çok tedirgin oluyorum deneme ya da yakınlaşmamızda ve sanırım üstte bacakların istemsz kasılması daha zor , altta olunca üzerinizde bir yük hissediyorsunuz ve bu durumda bacaklar daha çok kasılıyor yani en azından bana öyle oluyor ..bkalp
Allah razı olsun arkadaşım. elimden geldiğince burdayım dediğin gibi bu sıkıntıyı yaşayan bilir ve kimseyi bu halde çaresiz bırakmak istemez tabi elimizden geldiğince. aynen canım eşin sırtüstü uzanıp kadının üstte olduğu pozisyon. bu arada şuan çıkmak zorundayım ama yarın yazıcam. görüşürüz inşallah.merhaba gercekten yardımların ve yazılarını okudum helal olsun diyorum sana böyle gönülden destek verdigin için yasamayan bilemez derlerya aynen öle yazılarında sunu gördüm 9.pozisyonda yenmissin resimlere baktım kucakta oldugun pozisyon dimi yanılma olmadı bende o sekilde yendim cünkü kontrol sende ben istedigin gibi içine alıp almama olayıda sende
Bu arada dikişlerin mi ıltıhaplandı
Bende sezeryansonrası dikişlerimde iltihap olmuştu ıkıtane krem vernişti dıksılerıme suruyordum bır ay kullandım gecti
Merhaba, dogum sonrasi vajinismus olunabilir bunun altinda yatan sebepler normal dogumdaki kesi-dikisler ya da dogum sonrasi bir degisiklik oldugu ve aciyacak korkusu.
esine karsi direnc gosterip kasiliyorsan bu bir belirtidir asmak icinse egzersiz muhim bir dilator set edinip kucukten buyuge dogru sokmaya calisip egzersiz yapip bir farklilik olmadgini gorunce normale donme olasiligi bizden daha hizli olabilir
evet canım ilk yaptığım gün çok mutlu oldum.2.kere yi yapmak istemiyorum bir türlü dün ara verdim.inşallah bugün yaparımtabiki normal yavaş yavaş atacaksın bu tedirginlikleri, yıllarca birikmiş bilinçaltı korkularından hemen bir çırpıda kurtulman mümkün değil gülüm zamanla olacak. ama ağlama sıkma kendini üzüldüğünde sürekli telkin ver kendine olmayacak deme sürekli pozitif ol, yapıcam de.bu arada egzersiz yapıyorsan düşünmeye fırsatın olmasın ara verme yani, saatlerce egzersiz yap demiyorum sadece egzersiz bittiğinde yüzün gülüyor olsun, eziyet gibi geçmesin, o an kendini sıkıyorsan mesela birşeye moralin bozuktur zorlama fazla kalk 10 dk kafanı dağıt tekrar gel dene.önemliolan şey vajinana kalın bişeyler girdirebilmek değil afedersin, önemli olan beynine , vajinana ağrısız birşeylerin girebildiğini, aslında ne kadar esnek olduğunu kabul ettirmek.
Parmakla calisarak zoru basariyorsun burundan karnina dolan deriiinnn bir nefes al ve agizdan verirken bol ikin o esnada kaslar aralanacak ve yonu bulacaksin ama parmakla hissederek biraz zor olabilir cunku yumusak bir doku icerisiVajina duvarına carptim ilk gün carpmamak için ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?