Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başarıcaksın %100 aşılan tek psikolojik hastalık bu ve iste yeterki üst pozisyonda sen ol öle yapmaya calıs ve kendini sartla alıcam içime die yavas yavas oturmaya calıs elinle destek al yerden yada yataktan kontrol sende olucak ve daha özgüvenli yapıcaksın ben hala o sekilde yapıorum alt kısımı beceremedim altta olupta

merhaba gercekten yardımların ve yazılarını okudum helal olsun diyorum sana böyle gönülden destek verdigin için yasamayan bilemez derlerya aynen öle yazılarında sunu gördüm 9.pozisyonda yenmissin resimlere baktım kucakta oldugun pozisyon dimi yanılma olmadı bende o sekilde yendim cünkü kontrol sende ben istedigin gibi içine alıp almama olayıda sende

Çok haklısın kesinlikle cesareti bekleye bekleye 3 yıl oldu zaten kaçarı yok başlamam lazım bunu hep diyorum ama kaçıyorum .. inş linki de okuyacağım birazdan..

Allah razı olsun arkadaşım. elimden geldiğince burdayım dediğin gibi bu sıkıntıyı yaşayan bilir ve kimseyi bu halde çaresiz bırakmak istemez tabi elimizden geldiğince. aynen canım eşin sırtüstü uzanıp kadının üstte olduğu pozisyon. bu arada şuan çıkmak zorundayım ama yarın yazıcam. görüşürüz inşallah.

2 parmak rahat yapabildiği halde eşli denemede başarısız olan arkadaşlarım muhtemelen vajina yeterince esnemediği için olmamıştır lütfen 3 parmak egzersizlerini de yapın. ben tek parmağı ilk yaptığım gün mutluluktan ağlamıştım. 2 parmağa gelince yokya ikisi yan yana nasıl girecek demiştim ama inanın egzersiz yaptıkça alışıyor vajina , lütfen ertelemeyin kafanızdan başka başka şeyler kurmayın kendinize hedef koyun şu saatte mutlaka egzersizimi yapcm deyin ve yapın lütfennn

birde şöyle düşünürdüm buradakileri okuyup herkes iyi güzel yapıyor da ben niye yaparken zorlanıyorum tamam vajinismusum onlarla aynı ama bende kesin daha başka birşey var herhalde benim vajinam onlarınkine göre çok daha dar diyordum bunlar bana beynimin bir oyunuymuş anladım

Bu arada dikişlerin mi ıltıhaplandı

Bende sezeryansonrası dikişlerimde iltihap olmuştu ıkıtane krem vernişti dıksılerıme suruyordum bır ay kullandım gecti

Yok canım benim rahim ağzında yara vardı onunla ilgili bir iltihaplanma. Kremi hala yapamadım jinekologumla görüştüm oda bununla ilgilenen bir arkadaşına yonlebdirecegini söyledi ama istemiyorum o kadar sikildimki doktor yüzü görmekten

Ben şuanda evli değilim o yüzden bu söylediğinize bir cevap veremicem ama bir takım problemler var söylediniz setten aldım doktorumun tavsiyesiyle ama olmuyor aciyacak korkusu değilde başka birsey var ya bilemiyorum

Drkbrk seconder vajinismus diyince dogum sonrasi diye algiladim pardon
baska birsey de olabilir vulva hassasiyeti gibi ama bu taniyi ancak dr koyar ya da septali zar ama bir ameliyat gecirdiyseniz zar yoktur ya da aklima bundan farkli bartholin bezlerinde olusan bir kist geliyir ama o da icte yani dilatorun bir kisim giriyor olmasi gerek bunlardan herhangi biri yoksa inanki hic birimizden farkli degilsin su grupta binlerce kisi kurtulmustur ama hangimiz ilk egzersizi hemen yapabilmisiz ki bunun biraz twknigi ile biraz da azimle basardik hepimiz

evet canım ilk yaptığım gün çok mutlu oldum.2.kere yi yapmak istemiyorum bir türlü dün ara verdim.inşallah bugün yaparım

serpil89 arkadaşım ben geçen salı başladım egzerszilere salı sadece parmak yaptım orta parmak sonra cesaretlenip muma başladım daha düne kadar hep mumu denedim sonra eş denemem oldu sakın olmaz deme bende öyle diyordum parmağı yapınca gerisi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…