- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.401
bunuda yaptım ama parmağımı ittiremiyorumtamam o çarptığın şeyi hissettiğin de tekrar kegel yap ve ıkınırken de poponu hafif yukarı kaldır birde böyle dene bakalım
Canım ben koca mumu koydum banamısın demedı korkma sen kasıldıgın için oyle oluyor çarptığı an Öylece dur derın derın nefes al ver rahatla ve ıkınbirşeye çarpıyorum orda sanki bu da zar diye korkup itemiyorum
Pes etmek yok bol bol egzersız olacak olacak olacakumutsuzluğa kapılıyorum çabucak.nereye kadar uğraşıcam bunlarla.
inşallah kızlar.siz yenenleri gördükçe cesaretleniiyorum ama böle oluncada insan sersemlio birazPes etmek yok bol bol egzersız olacak olacak olacak
inşallah kızlar.siz yenenleri gördükçe cesaretleniiyorum ama böle oluncada insan sersemlio biraz
tamam kızmayın yarın yapıcam inşallah :) parmağımı yanlış mı tuttum kastım mı kendimi naptıysam ondan olmadıçıkmayıver dostum teknoloji elimizin altında film izleyin :)
tamam kızmayın yarın yapıcam inşallah :) parmağımı yanlış mı tuttum kastım mı kendimi naptıysam ondan olmadı
tamam yarın yine denicemyarın sakince tüm taktikleri birleştirip tekrar dene please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?