Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasm cogumuz yasadik bunlari ama boyle yapmanin senin icin hc bi faydasi olmaz bosyere kendini yipratma üzme sıkma canini bu kadar koyverme kendini yapmak istemiyorum basaramam kesinlikle boyle dusunme yapma bunu kendine bak biz canli ornekleriyiz bizde bende ayni durumdaydm ama yendim sukur bu caresiz bi hastalik degilki sende yapmalisin yapabilirsin yapicaksin da sadece topla kendini

canım çıkmıştım yazını görünce giriş yaptım. bak vajina sadece senin gevşemenle rahat olmanla kendini bırakıp ilişkiye izin verecek bir yapıya sahip. Allahın lütfu diyorum hep. kadın istemezse olmaz. diyeceksin ki istediğimiz halde olmuyor. şuan yılların bilinç altının dışa vurumunu yaşıyorsun bir sürü insan yaşıyor kendine yüklenme bu kadar.
bak psikolojik diyorum ya. yendikten 10 yıl sonrada sen istemezsen bir türlü olmaz mesela.olmaz dediğim zevk alacaksın ki vajina ıslanacak ve kuru kuruya afedersin et parçası bu iğrenç gelsede işte kuruysa canın yanıyor o yüzden zaten burda hep zeytinyağ kullanın en azından 2 eş denemesinde diyorum.
mesela gözüne birisi parmağını uzattığında gözünü sıkı sıkı kapatmak gibi çünkü canın yanacak düşüncesi ve haliyle refleks oluşuyor.ama acımadığını gördükçe normale döneceksin.

Çk teşekkür ederimmmm cvplarnz için :) bnde şimdiki aparta iyice alıştğmda deneme yapmk istiyom çünkü eşim yeternce hüsran yaşadı 1,5 yıldır o yüzden iyice alışym ve ilk denemde olsun istyrum :) cnm benmde bugün hiç egzersiz yapasm yoktu ama bebiş düşündüm ve ve bugünkü egzersizmde başarıyla yaptım çk şükür yencm inş bu vajyi bence sende devam et :)

Allahım ilk denemenizde yenmek nasip etsin hepinize inşallah.sakın pes etmeyin işte bçyle.

Hosgeldin kkaderim su kizlara birsey soyle ya isyanlardalar. :)

Hosgeldin kkaderim su kizlara birsey soyle ya isyanlardalar. :)
canım benim hoş buldum =)) bir zamanlar bizde öyleydik, inşallah onlarında geçecek.ne kadar gereksizmiş bunca üzüntü diyecekler. tabi buda bizim sınavımızmış vardır mutlaka bir hayır.

arkadaşlar ben yarın inşalah internete girmeye çalışıcam burda olanlar yazabilir.Allaha emanet olun hayırlı geceler. kendinizi hırpalamayan inanın siz bile ne kadar kolay yendiğinize şaşıracaksınız inşallah.

canım benim hoş buldum =)) bir zamanlar bizde öyleydik, inşallah onlarında geçecek.ne kadar gereksizmiş bunca üzüntü diyecekler. tabi buda bizim . Snavımızmış vardır mutlaka bir hayır.

Amin amin insallah en kisa zamanda atlatirlar insallah Allah baska dert vermesin bu da asilir daha ne zorluklarla karsilasicaz kim bilir Allahm herkese yardim etsin..
Ben kacar hayirli geceler . :)

Amin amin insallah en kisa zamanda atlatirlar insallah Allah baska dert vermesin bu da asilir daha ne zorluklarla karsilasicaz kim bilir Allahm herkese yardim etsin..
Ben kacar hayirli geceler . :)
amiin canım haklısın ama yaşarken büyük sıkıntı işte gözümüzde büyütüyoruz.
hayırlı geceler bende artık kaçmalıyım. herkese hayırlı geceler denemelerde ayetel kürsi okuyun korkunuzu bastırmakta faydalı olur.

Kızlar akşam deneme yaptık ve Yarısı girdi meğer ben pozisyonu hep yanlış aldığım için canım yanıyormuş popoya eğilim verdim rahatça girdi fakatttt öyle titredim kasıldım ki tam girmedi belki de girerdi ama benim yüzümden olmadı ben bu heyecanı nasıl atacam şimdi tekrar yapalım desem yapabilir miyim bilmiyorum nasıl cesaret toplayıp yapacam ben

Peki nasil yendiniz
Ben parmak egzersizinden rahatsız oldum onu yapamadım. Once doğum gunu mumu sonra bıraz daha buyugu derken mum ile surekli çalıştım. Sonra bir gün mumun üstündeki folyoda bir kaç damla kan gördüm ama hiç acımamıştı. Tahriş etmemek için iki gün bekledim bu olaydan sonra. Daha sonra da eşimle denedik ve oldu.

Es parmagiyla yapamıyorum ama
Boşver eş parmağını ben hiç yapmadım eş parmağı yani morelini bozma tabiki doktorun ödevi ama baZende kendi kendimizin doktoru olmalıyız eş parmğı yapmadımm aparatta kendime güvendiğim zaman cesaret geldi ve olduuu morelini bozmaa kendi parmağım giriyosa eşinkide girer senn bir an öncee hiç ara vermedenn ilerle

Kızlar merhaba.Ben parmağımı rahatça sokabiliyorum.eşim soktuğunda huylanıyorum ama yine de sokabiliyor.bende korku bacak titremesi stres gibi sıkıntılar yok tabiki çok rahat değilim niye olmadığına takmış durumdayım. Eşim benim tamamen açamadığımdan olmadığını söylüyor.bazen girince aşırı batma oluyor. demekki sıktığım için. en iyi hangi pozisyonda yspabilirim.bir de sanırım hamile kalmaö zor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…