- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.121
Es parmagiyla yapamıyorum amaKesinlikle başa dönülmüyor bende öle düşünmüştüm ama adetten sonraki denemede eskisi kadar acımadıı çok daha rahatt egzersiz yaptım
Ilk defa bu kadar kötü hissediyorum ya niye böyle oldum bilmiyorum çok guveniyodum kendime ama suan dipteyim sanki sizde hissettiniz mi bole hiç parmağı yapabiliyordum ama suan istemiyorum hiç yapmak.ve hiç başaramayacak gibi hissediyorum
canım çıkmıştım yazını görünce giriş yaptım. bak vajina sadece senin gevşemenle rahat olmanla kendini bırakıp ilişkiye izin verecek bir yapıya sahip. Allahın lütfu diyorum hep. kadın istemezse olmaz. diyeceksin ki istediğimiz halde olmuyor. şuan yılların bilinç altının dışa vurumunu yaşıyorsun bir sürü insan yaşıyor kendine yüklenme bu kadar.Ilk defa bu kadar kötü hissediyorum ya niye böyle oldum bilmiyorum çok guveniyodum kendime ama suan dipteyim sanki sizde hissettiniz mi bole hiç parmağı yapabiliyordum ama suan istemiyorum hiç yapmak.ve hiç başaramayacak gibi hissediyorum
Allahım ilk denemenizde yenmek nasip etsin hepinize inşallah.sakın pes etmeyin işte bçyle.Çk teşekkür ederimmmm cvplarnz için :) bnde şimdiki aparta iyice alıştğmda deneme yapmk istiyom çünkü eşim yeternce hüsran yaşadı 1,5 yıldır o yüzden iyice alışym ve ilk denemde olsun istyrum :) cnm benmde bugün hiç egzersiz yapasm yoktu ama bebiş düşündüm ve ve bugünkü egzersizmde başarıyla yaptım çk şükür yencm inş bu vajyi bence sende devam et :)
canım çıkmıştım yazını görünce giriş yaptım. bak vajina sadece senin gevşemenle rahat olmanla kendini bırakıp ilişkiye izin verecek bir yapıya sahip. Allahın lütfu diyorum hep. kadın istemezse olmaz. diyeceksin ki istediğimiz halde olmuyor. şuan yılların bilinç altının dışa vurumunu yaşıyorsun bir sürü insan yaşıyor kendine yüklenme bu kadar.
bak psikolojik diyorum ya. yendikten 10 yıl sonrada sen istemezsen bir türlü olmaz mesela. bu aynı gözüne birisi parmağını uzattığında gözünü sıkı sıkı kapatmak gibi çünkü canın yanacak düşüncesi ve haliyle refleks.
canım benim hoş buldum =)) bir zamanlar bizde öyleydik, inşallah onlarında geçecek.ne kadar gereksizmiş bunca üzüntü diyecekler. tabi buda bizim sınavımızmış vardır mutlaka bir hayır.Hosgeldin kkaderim su kizlara birsey soyle ya isyanlardalar. :)
canım benim hoş buldum =)) bir zamanlar bizde öyleydik, inşallah onlarında geçecek.ne kadar gereksizmiş bunca üzüntü diyecekler. tabi buda bizim . Snavımızmış vardır mutlaka bir hayır.
amiin canım haklısın ama yaşarken büyük sıkıntı işte gözümüzde büyütüyoruz.Amin amin insallah en kisa zamanda atlatirlar insallah Allah baska dert vermesin bu da asilir daha ne zorluklarla karsilasicaz kim bilir Allahm herkese yardim etsin..
Ben kacar hayirli geceler . :)
Orayi da nefes kontroluyle as canim derin nefes al gucluce verirken ittir canim bak olacakGirdikten sonra gideceğine çok inanıyorum içerisi bomboş çünkü tek sorun ilk giriş oradan birgirse benim için sorun kalmayacak
İçine mercimekten bile kucuk suruyodum ama artik gece biraktim oda bittiİçine mi sürülüyor yoksa yüzeysel mi
Ben parmak egzersizinden rahatsız oldum onu yapamadım. Once doğum gunu mumu sonra bıraz daha buyugu derken mum ile surekli çalıştım. Sonra bir gün mumun üstündeki folyoda bir kaç damla kan gördüm ama hiç acımamıştı. Tahriş etmemek için iki gün bekledim bu olaydan sonra. Daha sonra da eşimle denedik ve oldu.Peki nasil yendiniz
Boşver eş parmağını ben hiç yapmadım eş parmağı yani morelini bozma tabiki doktorun ödevi ama baZende kendi kendimizin doktoru olmalıyız eş parmğı yapmadımm aparatta kendime güvendiğim zaman cesaret geldi ve olduuu morelini bozmaa kendi parmağım giriyosa eşinkide girer senn bir an öncee hiç ara vermedenn ilerleEs parmagiyla yapamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?