- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.101
Zaman uzadıkça evlilige de olumsuz yansiyo bazı şeyler uzatma canim ben 6 ay çektim 3 günde yendim şöyle düşün bizim gibi olmayan kadınlar bi gecede hallediyo istemeyle alakalı olan bisey uzattikca da erteleme oluyo es denemesine gecemiyorsun tez vakit yen hemen kendine gün koy o gün bitsin1.5 sene olacak ah 1 ay ertelemeseydim yenmistim bana hic yardimci olmadioyle deyince iyice kotu oldum
Ben de deneyeyim o zaman.adet oldum bitsin deBen ilk aparat denemelerimde acı hissettiğim zaman emla krem kullandım ve orayı alıştırdım 3-4 kez fln sürmüşümdür sonra alışıyor orası kullanmana gerek kalmıyor ve beyninde kabulleniyor bende böyle oldu.
Canım hiç canını sıkma bu mesele sadece bizim sorunumuz değil onların da bizi rahatlaması gerekiyor karşılıklı bir rahatsızlık bugün eşim beni çok rahatlattı inan bana yağ bile sürmeden 2 parmağımi öyle kolay soktum ki.onun da görevi olduğunu ona söyle benim eşimde ilk başlarda öyle kenarda kendi işi değilmiş gibi düşünüyordu konuştum onunla şimdi beni dinliyor.sıkma canını inadına yen sen çalış bak oluyormuş dersin yapıncaKizlar esim sen.nekadar egzersiz yaparsan.yap yine beceremicen dedi egzersiz yaparken.moralim.iyice bozuldu
Ah bacim okadar hazirlamistim ki kendimi oyle deyince kotu.oldum dedigin gibi kosede oturuyor of anlasa.konusmaylada anlamiyor.kiCanım hiç canını sıkma bu mesele sadece bizim sorunumuz değil onların da bizi rahatlaması gerekiyor karşılıklı bir rahatsızlık bugün eşim beni çok rahatlattı inan bana yağ bile sürmeden 2 parmağımi öyle kolay soktum ki.onun da görevi olduğunu ona söyle benim eşimde ilk başlarda öyle kenarda kendi işi değilmiş gibi düşünüyordu konuştum onunla şimdi beni dinliyor.sıkma canını inadına yen sen çalış bak oluyormuş dersin yapınca
Durum zaten psikolojik iyice psikoloji bozuyorlar.aslında her yaptigimiz egzersiz için birazcık tebrik etseler biraz sevinseler Daha fazlasını yapmak için güç bulacağız.ben tek parmak egzersizinde başarılı olduğum zaman hemen eşimi aramıştım iyileşiyorum ben diye evet iyileşiyorsun artık farkındayım dedi sevindi o moralle 2 parmakta yaptım.destek olması lazım eşinin kös kös oturmakla olacak birşey değil konuşmaya çalış onunla desteğe ihtiyacın olduğunu söyleAh bacim okadar hazirlamistim ki kendimi oyle deyince kotu.oldum dedigin gibi kosede oturuyor of anlasa.konusmaylada anlamiyor.ki
Denicem.bakalim anlicak mi sanmiyorum ama canim kos kos oturuyor islerine gelince bebek.demelerini.biliyorlarDurum zaten psikolojik iyice psikoloji bozuyorlar.aslında her yaptigimiz egzersiz için birazcık tebrik etseler biraz sevinseler Daha fazlasını yapmak için güç bulacağız.ben tek parmak egzersizinde başarılı olduğum zaman hemen eşimi aramıştım iyileşiyorum ben diye evet iyileşiyorsun artık farkındayım dedi sevindi o moralle 2 parmakta yaptım.destek olması lazım eşinin kös kös oturmakla olacak birşey değil konuşmaya çalış onunla desteğe ihtiyacın olduğunu söyle
Anlasın bir zahmet dünya onların etrafında dönmüyorDenicem.bakalim anlicak mi sanmiyorum ama canim kos kos oturuyor islerine gelince bebek.demelerini.biliyorlar
Ben Emla kullandım ama onda da yapamadım korkudan sonrası 3 gün tuvalet bile yapmadım tahriş oldu anestolda öyle miAnestol etkili değil diyor çoğu kisi ama çok etkili bi krem bence valla benim kurtarıcı meleğim kanat yapicam ona
Anlasın bir zahmet dünya onların etrafında dönmüyor[/QUOT]
Umarim anlar bacim hic moral birakmadi zaten
İçine mi sürülüyor yoksa yüzeysel miCanim şuan kullaniyorum ama çok çok az suruyorum psikolojik olarak rahatlatiyo biraz daha geçsin kullanmicam
aynen bende nerdeyse son aşamaya geldm gibi ama adet oldum olcm yarın olurum muhtemln o bitmedende 15 gün memleket dönşte umarım kaldığım yerden devam edeblrmAdet olup 10 gun ara verdim ve isteğim bitti güvenim cesaretim gitti resmen.haftayada ailemin yanına gitcem 2 hafta kalicam napcam bilmiyorum ya başa donersem
Ben suan bile sogudumaynen bende nerdeyse son aşamaya geldm gibi ama adet oldum olcm yarın olurum muhtemln o bitmedende 15 gün memleket dönşte umarım kaldığım yerden devam edeblrm
Bendede oldu aynısıı zamanla alışıyorr 1 hafta felan hergün yapmıştım sonra kalınlaştırdımm 12-13 cm den sonra eş denemem başarıya ulaştı.kesinlikşe yapabilirsin benim egzersiz yaparken heryerim zangır zangır titriyoduu ama geçtiii bittiiiii cesaretini yitirmekızlaarrrr :) of şuan aparatın çevresi 10 cm ama 4 sefer egzersz yaptım bu aparatla yarımşar saat hala acıyo hatta perine çk geriliyo ve sanrm azcık çatladı lavaboya gittimde sızladı çnkü :/ sanki daha kalınını yapamycm gibi gelyo sizede böyle olduğu oldu muya bazen canıma tak diyo yencm bunu diyom bazen çok ümitsizliğe kapılyom egzersz yapasım fln gelmyo bu sayfaya girip sürekli okumasam çoktan pes ederdm zaten heralde ii ki varsnz :) inşşşş hepmz tez zamanda yenip yumuk yumuk bebiş sahbi oluruz :)
Nediyelim canim ozaman seninde basina gelsin oturur oturur gulersin
Bence eşine bahsetme egzersizlerinden benim eşimin hiç haberi bile yok yaptığımdan haberi olsa kızabilirdi gibime geliyor ve haberi olmadığı için daha az stres oldum çünkü anlamıyorlar gibime geliyor çekmeyen bilemezzz bence sende öle yapp beyninde bitir bu işi ve ilk eşli denemede hoopp olsunnDurum zaten psikolojik iyice psikoloji bozuyorlar.aslında her yaptigimiz egzersiz için birazcık tebrik etseler biraz sevinseler Daha fazlasını yapmak için güç bulacağız.ben tek parmak egzersizinde başarılı olduğum zaman hemen eşimi aramıştım iyileşiyorum ben diye evet iyileşiyorsun artık farkındayım dedi sevindi o moralle 2 parmakta yaptım.destek olması lazım eşinin kös kös oturmakla olacak birşey değil konuşmaya çalış onunla desteğe ihtiyacın olduğunu söyle
kızlaarrrr :) of şuan aparatın çevresi 10 cm ama 4 sefer egzersz yaptım bu aparatla yarımşar saat hala acıyo hatta perine çk geriliyo ve sanrm azcık çatladı lavaboya gittimde sızladı çnkü :/ sanki daha kalınını yapamycm gibi gelyo sizede böyle olduğu oldu muya bazen canıma tak diyo yencm bunu diyom bazen çok ümitsizliğe kapılyom egzersz yapasım fln gelmyo bu sayfaya girip sürekli okumasam çoktan pes ederdm zaten heralde ii ki varsnz :) inşşşş hepmz tez zamanda yenip yumuk yumuk bebiş sahbi oluruz :)
Kesinlikle başa dönülmüyor bende öle düşünmüştüm ama adetten sonraki denemede eskisi kadar acımadıı çok daha rahatt egzersiz yaptımAdet olup 10 gun ara verdim ve isteğim bitti güvenim cesaretim gitti resmen.haftayada ailemin yanına gitcem 2 hafta kalicam napcam bilmiyorum ya başa donersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?