Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1.5 sene olacak ah 1 ay ertelemeseydim yenmistim bana hic yardimci olmadi oyle deyince iyice kotu oldum
Zaman uzadıkça evlilige de olumsuz yansiyo bazı şeyler uzatma canim ben 6 ay çektim 3 günde yendim şöyle düşün bizim gibi olmayan kadınlar bi gecede hallediyo istemeyle alakalı olan bisey uzattikca da erteleme oluyo es denemesine gecemiyorsun tez vakit yen hemen kendine gün koy o gün bitsin

Kizlar esim sen.nekadar egzersiz yaparsan.yap yine beceremicen dedi egzersiz yaparken.moralim.iyice bozuldu
Canım hiç canını sıkma bu mesele sadece bizim sorunumuz değil onların da bizi rahatlaması gerekiyor karşılıklı bir rahatsızlık bugün eşim beni çok rahatlattı inan bana yağ bile sürmeden 2 parmağımi öyle kolay soktum ki.onun da görevi olduğunu ona söyle benim eşimde ilk başlarda öyle kenarda kendi işi değilmiş gibi düşünüyordu konuştum onunla şimdi beni dinliyor.sıkma canını inadına yen sen çalış bak oluyormuş dersin yapınca

Ah bacim okadar hazirlamistim ki kendimi oyle deyince kotu.oldum dedigin gibi kosede oturuyor of anlasa.konusmaylada anlamiyor.ki

Ah bacim okadar hazirlamistim ki kendimi oyle deyince kotu.oldum dedigin gibi kosede oturuyor of anlasa.konusmaylada anlamiyor.ki
Durum zaten psikolojik iyice psikoloji bozuyorlar.aslında her yaptigimiz egzersiz için birazcık tebrik etseler biraz sevinseler Daha fazlasını yapmak için güç bulacağız.ben tek parmak egzersizinde başarılı olduğum zaman hemen eşimi aramıştım iyileşiyorum ben diye evet iyileşiyorsun artık farkındayım dedi sevindi o moralle 2 parmakta yaptım.destek olması lazım eşinin kös kös oturmakla olacak birşey değil konuşmaya çalış onunla desteğe ihtiyacın olduğunu söyle

Denicem.bakalim anlicak mi sanmiyorum ama canim kos kos oturuyor islerine gelince bebek.demelerini.biliyorlar

kızlaarrrr :) of şuan aparatın çevresi 10 cm ama 4 sefer egzersz yaptım bu aparatla yarımşar saat hala acıyo hatta perine çk geriliyo ve sanrm azcık çatladı lavaboya gittimde sızladı çnkü :/ sanki daha kalınını yapamycm gibi gelyo sizede böyle olduğu oldu mu ya bazen canıma tak diyo yencm bunu diyom bazen çok ümitsizliğe kapılyom egzersz yapasım fln gelmyo bu sayfaya girip sürekli okumasam çoktan pes ederdm zaten heralde ii ki varsnz :) inşşşş hepmz tez zamanda yenip yumuk yumuk bebiş sahbi oluruz :)

Adet olup 10 gun ara verdim ve isteğim bitti güvenim cesaretim gitti resmen.haftayada ailemin yanına gitcem 2 hafta kalicam napcam bilmiyorum ya başa donersem
aynen bende nerdeyse son aşamaya geldm gibi ama adet oldum olcm yarın olurum muhtemln o bitmedende 15 gün memleket dönşte umarım kaldığım yerden devam edeblrm

Bendede oldu aynısıı zamanla alışıyorr 1 hafta felan hergün yapmıştım sonra kalınlaştırdımm 12-13 cm den sonra eş denemem başarıya ulaştı.kesinlikşe yapabilirsin benim egzersiz yaparken heryerim zangır zangır titriyoduu ama geçtiii bittiiiii cesaretini yitirme

Bence eşine bahsetme egzersizlerinden benim eşimin hiç haberi bile yok yaptığımdan haberi olsa kızabilirdi gibime geliyor ve haberi olmadığı için daha az stres oldum çünkü anlamıyorlar gibime geliyor çekmeyen bilemezzz bence sende öle yapp beyninde bitir bu işi ve ilk eşli denemede hoopp olsunn

Arkadaşlar bazılari egzersizleri yapmadan kesinlikle es denemesine gecmeyin diyolar bana cok yanlis geliyo gerci kendim cok cabuk yendigimdenmidir nedir diyorum ki egzersiz yapabiliyorsanz hele 3 parmak aparat filan bence hemen es denemesine gecin olmazsa da kaybedecek birsey yok sadece moraliniz bozulur onu da takmayin bence artik bu durumda insan herseye razi olmali mesela olacagi zaman parmak egzersizini mi neyi rahat yapiyosanz tam esiniz girmeden mesela parmaginizla yapin bi hem cesaret de gelir sonra z.yagi surun hemen esiniz denesin ve ikinin eminim hemen olur cunku aciyacak birsey yok

Adet olup 10 gun ara verdim ve isteğim bitti güvenim cesaretim gitti resmen.haftayada ailemin yanına gitcem 2 hafta kalicam napcam bilmiyorum ya başa donersem
Kesinlikle başa dönülmüyor bende öle düşünmüştüm ama adetten sonraki denemede eskisi kadar acımadıı çok daha rahatt egzersiz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…