- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.081
Canim es parmagi yapman sart degil ki ben yapmadan aparatla yendim niye kafana taktin ki simdi bunuBen cesaretimi de guvenimi de yitirdim kızlar es parmagiyla yapamıyorum kafayı yicem artık(
Doktorum salı günü ne kadar yapmamı istedi ama bu çok önemli dediCanim es parmagi yapman sart degil ki ben yapmadan aparatla yendim niye kafana taktin ki simdi bunu
Her ikiside canim ama daha kalin birseylerinde oraya girebilecegini asil olarak beynin kabullenmesi canim3 parmakla yapmamın amacı kalınlık mı genişlik mi acaba biliyor musunuz
Acele etme yavas yavas ucu girdiginde burnundan nefes al agzindan nefesi verirken ikinarak ittir hemen girer birde boyle deneCanım ikin iyice poponu kaldır aci mi hissediyosun
Girdikten sonra gideceğine çok inanıyorum içerisi bomboş çünkü tek sorun ilk giriş oradan birgirse benim için sorun kalmayacakHer ikiside canim ama daha kalin birseylerinde oraya girebilecegini asil olarak beynin kabullenmesi canim
Hm onu bilemem ama es parmağı bana itici gelmisti ben yapmadim direk aparat sonra penis ile bitti olay ama herkeste farklı farklı tabi durumDoktorum salı günü ne kadar yapmamı istedi ama bu çok önemli dedi
%80girmistir herhalde normalde egzersizlerde bile baya bi yanma hissediyodum. Ama anestolun etkisinden olsa gerek aci hissetmedim hicTamamen mi girdi o Duvarı nasıl aştın benim de bira giriyo devamı yok
Anestol etkili değil diyor çoğu kisi ama çok etkili bi krem bence valla benim kurtarıcı meleğim kanat yapicam ona%80girmistir herhalde normalde egzersizlerde bile baya bi yanma hissediyodum. Ama anestolun etkisinden olsa gerek aci hissetmedim hic
Tesekkur ederim hepinizze kizlar ama tamamen yendim diyemiyorum çünkü krem kullandim bakalim daha sonrakiler nazil olacakTebrikler canim sende hallettin darisi bize
Sen sureklimi krem kullaniyosun? Zararli diyorlar ama onun sayesinde oldu benim deAnestol etkili değil diyor çoğu kisi ama çok etkili bi krem bence valla benim kurtarıcı meleğim kanat yapicam ona
Bende de var o krem den hiç egzersiz filan yapmadan onunla denemiştim olmamıştı şimdi egzersizler yapıyorum bu kremi de kullansam faydası olur mu acabaH
Sen sureklimi krem kullaniyosun? Zararli diyorlar ama onun sayesinde oldu benim de
Ben ilk aparat denemelerimde acı hissettiğim zaman emla krem kullandım ve orayı alıştırdım 3-4 kez fln sürmüşümdür sonra alışıyor orası kullanmana gerek kalmıyor ve beyninde kabulleniyor bende böyle oldu.Bende de var o krem den hiç egzersiz filan yapmadan onunla denemiştim olmamıştı şimdi egzersizler yapıyorum bu kremi de kullansam faydası olur mu acaba
Canim şuan kullaniyorum ama çok çok az suruyorum psikolojik olarak rahatlatiyo biraz daha geçsin kullanmicamH
Sen sureklimi krem kullaniyosun? Zararli diyorlar ama onun sayesinde oldu benim de
O zaman sende iyice çalış ispatla benim eşim mesela hala yaptigimiza inanamiyor oluyo boyle seyler bozma moralini aynen devamKizlar esim sen.nekadar egzersiz yaparsan.yap yine beceremicen dedi egzersiz yaparken.moralim.iyice bozuldu
Canim calisiyordum ama oyle deyince çok kotu oldumO zaman sende iyice çalış ispatla benim eşim mesela hala yaptigimiza inanamiyor oluyo boyle seyler bozma moralini aynen devam
Sen kotu olma canım bosver erkekler çoğu zaman dusuncesiz konusabiliyolar kac aydır vajisinCanim calisiyordum ama oyle deyince çok kotu oldum
Nediyelim canim ozaman seninde basina gelsin oturur oturur gulersinBen dalga gecme amacli demedim zaten aynen hatta bende bile olabilir bunu bilemem ama basima gelse ben oturur gulerdim cunku ciddi anlamda komik bir durum bana gore.
1.5 sene olacak ah 1 ay ertelemeseydim yenmistim bana hic yardimci olmadiSen kotu olma canım bosver erkekler çoğu zaman dusuncesiz konusabiliyolar kac aydır vajisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?