- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.181
Canim cokcok sevindim darisi bizlere cok mutlu oldum inan...Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM
canim.parmak egzersiziyle yendimnasıl yendin canım banada anlat lütfen
Canim ben.hala inanamiyorum.AMİN DUALARIMDASINIZ CANIM.KORKULCAK GIBI HIC DEGILCanim cokcok sevindim darisi bizlere cok mutlu oldum inan...
Canım bizimlede paylaş lütfenCanim ben.hala inanamiyorum.AMİN DUALARIMDASINIZ CANIM.KORKULCAK GIBI HIC DEGIL
bendebende yenmek istiommmmmmmm
Canim tabiki ben uste denedim kaderimin dedigi gibi bol zeytinyaği kullandim cankm penisi kendim yerlestirdim ikindikça ittim sonra serbest biraktim icine girmis esime sordum icinde dedi.hala.inanamadimCanım bizimlede paylaş lütfen
Kizlar ben.hala saskinim.korkmayin BOL BOLDA AYETELKURSIYI OKUDUMMMMMbende(((((((((((((((((((
bende aynyim bacakalrimi acamiyirum cnm yaniyor cokValla bnm cok aciyorokadar cesaretlendiriyorum kndimi acimayacak vs vs vssss yine fos ucu giriyo beynim yerinden cikiyo belimin altina yastik koydum yine olmadi yok cildircam ya
canim ikin acidigini hissettin an bekleyin acima bilebdegil hafif yanma o bence bekleyin derin nefes alip ikincan canimValla bnm cok aciyorokadar cesaretlendiriyorum kndimi acimayacak vs vs vssss yine fos ucu giriyo beynim yerinden cikiyo belimin altina yastik koydum yine olmadi yok cildircam ya
Kızlar es parmagiyla yaptım çok şükür çok mutluyum. :))))
Sende yeneceksinnnn canimmmMasllah sirayla herkes yeniyor ya. Bu gece utandum sabah kadar dusundun ben niye yapamiyorym niye olmuyor. Artik beynimin icinde bir ses degil 3 ses birden bana hukmediyr. Vida ile sikistiriyolar kafami sanki.
Bende senin gibiydim 2 sene boyunca neler çektim Ama dün gece artık tamam dedim bu kdr yeter esimede söyledim bana yardımcı ol dedim sanki daha önce hiç olmuyormuş gibi :)) öyle deyince anlamsız anlamsız suratıma baktı tabi :) sonra beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı kafada bitirmek lazimmis demek bunu anladım ilk defa zevk aldığımı hissettim bunun asla olmicagini düşünüyordum hep böyle gidicek zannediyordum ama başardım sizde basarcaksiniznasil yeniyosunuz anlamiyorum ya...ama cok kiskaniyorum ben sanki hic yapamiyacagim.ne kadar beceriksizim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?