Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim cokcok sevindim darisi bizlere cok mutlu oldum inan...

Valla bnm cok aciyor okadar cesaretlendiriyorum kndimi acimayacak vs vs vssss yine fos ucu giriyo beynim yerinden cikiyo belimin altina yastik koydum yine olmadi yok cildircam ya

İlk başta asla parmak egzersizi yapamam dedim p.Nis denemesi yaptik beceremedim , sonra böyle olmuyo egzersiz yapıyim dedim onda da biyerden sonra ilerleyemedim , tekrar böyle olmicak en iyisi yine direkt p.Nis denemek dedim biyere kadar ilerliyo takiliyo sanki yani yine devamını getiremedik artık durumuma gulsem mi aglasam mi bilemiyorum bu ne bela bişey artk hcbsy den zevk alamıyorum sanırım aparattan başka çare yok yeni bi başlangıç yapmalıyım

Ya aynen parmak yaptim.. tamam p... geceyim deim baktim olmuyor tekrar bastan. Offff offfff offfff..allahim ne olur yardim et ya ne olur ya ne olur.

İnanın benim canım da çok yanıyordu öyle bi haldeydim ki bacakların kaskatı kesiliyordu hareket bile edemiyordum egzersizleri asla yapamadım yaparken canım çok yanıyordu bu halde ben yendiysem bunu, egzersizleri yapıp belli bi seviyeye gelenler en kısa zamanda sizde yeneceksiniz Allah'im izniyle..

nasil yeniyosunuz anlamiyorum ya...ama cok kiskaniyorum ben sanki hic yapamiyacagim.ne kadar beceriksizim ya..
Bende senin gibiydim 2 sene boyunca neler çektim Ama dün gece artık tamam dedim bu kdr yeter esimede söyledim bana yardımcı ol dedim sanki daha önce hiç olmuyormuş gibi :)) öyle deyince anlamsız anlamsız suratıma baktı tabi :) sonra beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı kafada bitirmek lazimmis demek bunu anladım ilk defa zevk aldığımı hissettim bunun asla olmicagini düşünüyordum hep böyle gidicek zannediyordum ama başardım sizde basarcaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…