- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.201
Insallah canim insallah...dua et bizeSende yeneceksinnnn canimmm
Canim ceken.bilir ne cektigimizi biz biliyoruz DUA EDIYORUM ZATEN CANIM BENIM HAYIRLISI ILE YENDIK YAZCANIZ İNŞAALLAH DUALARIM SIZINLEInsallah canim insallah...dua et bize
Tebrikler canim gozun aydin[/QUOTE]QUOTE="sevda0601, post: 38947875, member: 633260"]Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM
Canım ben dokundugunda yerimden sicriyordum artık düşün kendinin mutlu sona ne kdr yakın olduğunu :)Doktor es parmagiyla yapabilirsen büyük aşama katedicez demişti ve yaptım sonunda sonrası daha kolaydır değil mi
Aynı cnm başta bende oleydım çok şükür ya hepimiz yeneriz inş :)Canım ben dokundugunda yerimden sicriyordum artık düşün kendinin mutlu sona ne kdr yakın olduğunu :)
Hamileligim boyunca hiç birlikte olmadık ben canım yandığı için bebeği bahane edip migdem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum diye erteloyordum hep. Artık karnım belirgenlesince tam bahane oldu bebeğim benim için. Ve sezeryanla doğum yaptığım için doktorum 2 ay ilişkiye girmeyin demişti o kdr zaman sonra dün denedik ve ben aklıma koymuştum bu sefer olcak diye ve oldu da sn de vazgecme korkularının esiri olma ben 2 sene boyunca boşuna korkmusum diyorum şimdi anladımYenen arkadaşları Yürekten tebrik ederim Allahım darısı inşallah bize evvelsi gün deneme yaptık yarı yendim bu illeti ama gece demeye korktum tekrar yapalım diye acımıyo bile bile kaçıyorum ruh hastası oldum iyice
Cnm cok iyisin sen genelde yenenler cekiliyo bir tarafa sen hep burdasin bana da cok yardimci oldun gercekden ertelenecek bisey degilmis bunu yenince cok iyi anladim ve cok pismanim keske bu kadar ertelemeseydimarkadaşlar ben yarın inşalah internete girmeye çalışıcam burda olanlar yazabilir.Allaha emanet olun hayırlı geceler. kendinizi hırpalamayan inanın siz bile ne kadar kolay yendiğinize şaşıracaksınız inşallah.
Ucu girdiginde cikarma bir daha oylece bekle nefes al sonra yavas yavas ittir girerYine olmadicesaret imi topluyorum ikindim bu kez yine girmedi yine kastim cok acidi sadece ucu girdi sonra cok acidi cikardi ((( mutsuzummm
canım benim tebrik ederim gerçekten çok imreniyorum ya.. öncesine nazaran ben de çok ilerledim rahatladım falan.. artık ertelemeyeceğim dedim dün akşam yine denedik parmakla hiç sıkıntı olmuyo eşimin tek parmagıyla yagzız sorun olmadan giriyo ama hangi pozisyonu denediysem olmuyo.. bu hafta yoğunllaşıyorum bende bu iş bitecek diye.. umarım olur.. ama şöyle bir sıkıntımız var artık ben pozisyonu bulucam rahatlayacağım diyene kadar eşimin ereksiyonu kayboluyo .. bişiy diyemiyorum adama üç senedir ben rahatlıycam diye uğraşıyorum yazık adama diyorum yani..dert birdi iki oldu.. sizlerde de böyle bi sorun oldumu .. gerçekten napıcam bilemiyomBende senin gibiydim 2 sene boyunca neler çektim Ama dün gece artık tamam dedim bu kdr yeter esimede söyledim bana yardımcı ol dedim sanki daha önce hiç olmuyormuş gibi :)) öyle deyince anlamsız anlamsız suratıma baktı tabi :) sonra beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı kafada bitirmek lazimmis demek bunu anladım ilk defa zevk aldığımı hissettim bunun asla olmicagini düşünüyordum hep böyle gidicek zannediyordum ama başardım sizde basarcaksiniz
Cikarmadim bekledim ama daha ittirince girmedi cok acidiUcu girdiginde cikarma bir daha oylece bekle nefes al sonra yavas yavas ittir girer
Canım çok Haklısın beyinde bitiyor doğru bide Bebeğin olmuş Allah uzun ömür versin ne mutlu bi olay bende inşallah Çarşamba'dan sonra devam edecem bugün anneme gidiyorum Çarşamba dönecem dua edin ne olur kurtuldumu düşünüyorum ama inşallah cesaretimi toplar Yaparım yineHamileligim boyunca hiç birlikte olmadık ben canım yandığı için bebeği bahane edip migdem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum diye erteloyordum hep. Artık karnım belirgenlesince tam bahane oldu bebeğim benim için. Ve sezeryanla doğum yaptığım için doktorum 2 ay ilişkiye girmeyin demişti o kdr zaman sonra dün denedik ve ben aklıma koymuştum bu sefer olcak diye ve oldu da sn de vazgecme korkularının esiri olma ben 2 sene boyunca boşuna korkmusum diyorum şimdi anladım
Cnm bende öyleydim itiyordum hatta nefesim kesiliyordu altta rahattim dün. Kendim yerlestrdim ama öbür türlu korkutuyorum kendimi ister istemezcanım benim tebrik ederim gerçekten çok imreniyorum ya.. öncesine nazaran ben de çok ilerledim rahatladım falan.. artık ertelemeyeceğim dedim dün akşam yine denedik parmakla hiç sıkıntı olmuyo eşimin tek parmagıyla yagzız sorun olmadan giriyo ama hangi pozisyonu denediysem olmuyo.. bu hafta yoğunllaşıyorum bende bu iş bitecek diye.. umarım olur.. ama şöyle bir sıkıntımız var artık ben pozisyonu bulucam rahatlayacağım diyene kadar eşimin ereksiyonu kayboluyo .. bişiy diyemiyorum adama üç senedir ben rahatlıycam diye uğraşıyorum yazık adama diyorum yani..dert birdi iki oldu.. sizlerde de böyle bi sorun oldumu .. gerçekten napıcam bilemiyom
Pozisyonun yanlış ondan acıyo aslında acı yok deliğin yolunu iyice anlaman gerek sen düZ ittirdiğin için acıyordur offf offf ne bu çilemiz böyle yaaaCikarmadim bekledim ama daha ittirince girmedi cok acidi(((( off yaaa
Hiç öyle bisi olmamış gibi düşün herkes gibi bunu yapabilcegine inanırsan birdaha problem yasamazsin ınş. Rabbim herkesin yardımcısı olsunCanım çok Haklısın beyinde bitiyor doğru bide Bebeğin olmuş Allah uzun ömür versin ne mutlu bi olay bende inşallah Çarşamba'dan sonra devam edecem bugün anneme gidiyorum Çarşamba dönecem dua edin ne olur kurtuldumu düşünüyorum ama inşallah cesaretimi toplar Yaparım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?