Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

QUOTE="sevda0601, post: 38947875, member: 633260"]Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM[/QUOTE]
Tebrikler canim gozun aydin

Tebrikler canim gozun aydin[/QUOTE]
Canim tesekkur ederim sayenizde

Yenen arkadaşları Yürekten tebrik ederim Allahım darısı inşallah bize evvelsi gün deneme yaptık yarı yendim bu illeti ama gece demeye korktum tekrar yapalım diye acımıyo bile bile kaçıyorum ruh hastası oldum iyice

Hamileligim boyunca hiç birlikte olmadık ben canım yandığı için bebeği bahane edip migdem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum diye erteloyordum hep. Artık karnım belirgenlesince tam bahane oldu bebeğim benim için. Ve sezeryanla doğum yaptığım için doktorum 2 ay ilişkiye girmeyin demişti o kdr zaman sonra dün denedik ve ben aklıma koymuştum bu sefer olcak diye ve oldu da sn de vazgecme korkularının esiri olma ben 2 sene boyunca boşuna korkmusum diyorum şimdi anladım

Cnm cok iyisin sen genelde yenenler cekiliyo bir tarafa sen hep burdasin bana da cok yardimci oldun gercekden ertelenecek bisey degilmis bunu yenince cok iyi anladim ve cok pismanim keske bu kadar ertelemeseydim

Yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah.Ya kızlar ben bişey soracaktım zeytinyağı veya jel her ne kullanıyorsanız ilişki arasında mı sürüyorsunuz yoksa ilişkiye başlamadan öncemi.ben bir türlü ayarlayamıyorum da

Kızlar ben iki parmak yaptım ama iki parmagımın arasında ince bir et var sanki farkli iki delige giriyor parmaklar. Sizdede oluyormu aynı sey?

canım benim tebrik ederim gerçekten çok imreniyorum ya.. öncesine nazaran ben de çok ilerledim rahatladım falan.. artık ertelemeyeceğim dedim dün akşam yine denedik parmakla hiç sıkıntı olmuyo eşimin tek parmagıyla yagzız sorun olmadan giriyo ama hangi pozisyonu denediysem olmuyo.. bu hafta yoğunllaşıyorum bende bu iş bitecek diye.. umarım olur.. ama şöyle bir sıkıntımız var artık ben pozisyonu bulucam rahatlayacağım diyene kadar eşimin ereksiyonu kayboluyo .. bişiy diyemiyorum adama üç senedir ben rahatlıycam diye uğraşıyorum yazık adama diyorum yani..dert birdi iki oldu.. sizlerde de böyle bi sorun oldumu .. gerçekten napıcam bilemiyom

Canım çok Haklısın beyinde bitiyor doğru bide Bebeğin olmuş Allah uzun ömür versin ne mutlu bi olay bende inşallah Çarşamba'dan sonra devam edecem bugün anneme gidiyorum Çarşamba dönecem dua edin ne olur kurtuldumu düşünüyorum ama inşallah cesaretimi toplar Yaparım yine

Cnm bende öyleydim itiyordum hatta nefesim kesiliyordu altta rahattim dün. Kendim yerlestrdim ama öbür türlu korkutuyorum kendimi ister istemez

Hiç öyle bisi olmamış gibi düşün herkes gibi bunu yapabilcegine inanırsan birdaha problem yasamazsin ınş. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…