Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb! Bana ozelden neler yaptigini nasil yendigini anlatabilirmisin lutfen! Cok mutsuzum! 3 yillik evligim daha bisey yapamadik! Nolur yardim edin!

Canim.cok sevindim.darisi diger arkadaslara.yardimci olabildiysem ne mutlu bana:)

E="sevda0601, post: 38947875, member: 633260"]Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM[/QUOTE]
Hayirli olsun canim:))))

Mrb! Hangi siteye uye oldunuz acaba? Ve 1 hafta cok kisa bi sure! Bunu nasil basardiniz! Nolur banada yardimci olun! Lutfeeeen

Hayirli olsun canim:))))[/QUOTE]
Cok mutlu oldum senin adina! Nasil basardin bunu nolur banada yardim edin

Canim parmakta hangi asamadasin yani Iki parmak falan yapabiliyor musun.birde genellikle hangi pozisyonda deniyorsunuz

Cok tesekkur ederim! Yazdiklariniz bana yardimci oluyo! Cok sag olun! Buna cok ihtiyacim var! Ben cok mutsuzum!

Dun gece artik tamamen bittigini anladim.cunku hic ugrasmadan hemen girdi.elimi artik aktif kullanmiyorum.cunku bu zamana kadar elimle yerlestirip biraz cabalayinca giriyordu.simdi ise p......yolunu buluyor derlerya aynen oyle.esinde bazi sorunlar olan arkadaslar uzulmeyin.vajiyi yenince esler de kendine geliyor.sertlesme,erken bosalma gibi.artik p....girmesi siradanlasiyor zamanla.ayni parmak gibi ilk girdiginde hissedilen nasil zamanla yok oluyorsa kasilmalarda zamanla gdciyor.evleneli kac yil oldu diye gecmisi dusunmeyin ve biran once calismalara baslayin.alttaysaniz eger esinizin beline bacaklarinizi dolayin bene gore en kolay yolu bu.

Bi sey soracam p... ben koyuyodum ditosun ya ..bende hep esim koyuyor ben cesaret edemiyorum obu oeaya yerlestirmeye. Acaba obda mu hata yapiyorum. Daha mi rahat oluyor sen yerlestirince

Bi sey soracam p... ben koyuyodum ditosun ya ..bende hep esim koyuyor ben cesaret edistiyomiyorum obu oeaya yerlestirmeye. Acaba obda mu hata yapiyorum. Daha mi rahat oluyor sen yerlestirince
Esim bana sey demisti sen hic bakma ben koyayim sen sadece yat demisti ama ben kendimi daha cok kasmistim.cunku kontrol ben de olsun Istiyodum. Bence surasi onemli.on sevisme devam ederken bir kac saniyelik bir ara veriyoruz ama esim hala ustumde oluyor.ben iki parmagimi sokuyorumaz bisey bekletiyorum girisi hissediyorum.p....tutup giriste ikiniyorum biraz girince hani bu ilk kisma kadar. Sonra elimi cdkip bacaklarimi beline doluyorum.kasildigim noktayi gecene kadar p....elimle kontrol ediyorum ilk baslarda yanma olunca hemen tutuyodum p....ama artik bunlara gerek kalmadi cunku alistim.kayganlastirici da kullanmiyorum artik.

Ilk evlendigimizde p... girise bile yaklastiramiyordum .

Hayirli olsun canim:))))[/QUOTE]
Tesekkur ederim :)

Canim cok sagol cevap verdigin icin garip ve sacma sapan seyler sordugum dabln cevap vermezsin sandim tsk ederim tekrar

Kızlar yardımcı olabilirim egzersizler için mutlaka egzersiz yapın ve bitmeden eş denemesi kesinlikle yapmayın
BEN AGZERSİZ YAPAMIYOUM SANKİ ORADA BİŞEY VAR MIŞ GİBİ EL SUREMİYORUM XYLCAINE DİYE BİR SPREY DUYDUM NE KADAR ETKİLİ BNİLMİYORUM ALMAYA DA UTANIYORUM NAPACAM BİLMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…