- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.221
Tmm yapacam ya burda sizlerle konuşunca cesaret alıyorum Allah razı olsunHiç öyle bisi olmamış gibi düşün herkes gibi bunu yapabilcegine inanırsan birdaha problem yasamazsin ınş. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Mrb! Bana ozelden neler yaptigini nasil yendigini anlatabilirmisin lutfen! Cok mutsuzum! 3 yillik evligim daha bisey yapamadik! Nolur yardim edin!çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
Canim.cok sevindim.darisi diger arkadaslara.yardimci olabildiysem ne mutlu bana:)Buraya üye oluşumun nedeni bu illeti yenmek için yardım almaktı ama uzun zamandir bakamadim buraya benim durumumu hatirlamayanlara kısaca bu ozet gecicem :) 2 senelik evliyim ve 2.5 aylık bi bebeğim var. Madem bu illetle uğraşıyorsun nasıl bebeğin var diye dusununler olabilir belki. O tamamen şans eseri oldu diyebilirim. 2 senedir eşimle denemelerimiz oluyordu ama her defasında ben kendimi resmen kitledigim için bi türlü birleşme yasayamamistik denemeler esnasında bebeği nasıl tutturduk onu da bilmiyorum :) hamile kaldigimda normal doğum yapmak için kendi kendimi ikna ediyordum sürekli normal dogurursam bu hastalıktan kurtulmuş olurum diyodum ama malesef yine korkularimin esiri sonucunda sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra artık canıma tak etmişti ve buraya üye olup nerdeyse yazilananlarn büyük bölümünü okuyup bilgi aldım. Burdaki bu arkadaşımız da sağolsun ilgilendi benle ama egzersizleri bir türlü yapamiyordum ve yapamadım da ztn. Ama sonunda mutlu sona ulaştım. Ve kendi kendime BASARDİMMMM. kesinlikle herşeyin beyinde bittiğini anladim ve eşime de 2 sene boyunca yasattigim şeyler yüzünden artık bunun böyle gitmemesi gerektiğini düşünüp dün gece bi deneme yaptık. Esin desteği gerçekten çok önemli eşim beni gerçekten çok rahatlattı birleşme öncesinde. Ve ben söylemeden hiçbirşey yapmadı acidigi zaman acıdi dediğim yerde durdu ve ben kendi kendime hep acimicak birşey yok herkes yapıyor ve bundan zevk aliyorlar benim neyim eksik bu korku niye diye kendimi yatistrdim ve olduu. Gerçekten hiç bisi yokmuş bunca zaman kendimi boşuna kasmisim ve korkmusum 2 sene boyunca boşuna eziyet etmisim ikimizide. Çok şükür ben yendim darısı sizin başınıza. Ama tek soylecegim şey kesinlikle kafada bitirin olayı ve çok rahat olmaya çalışın eşinizden de destek isteyin en önemlisi bu
Mrb! Hangi siteye uye oldunuz acaba? Ve 1 hafta cok kisa bi sure! Bunu nasil basardiniz! Nolur banada yardimci olun! Lutfeeeenmerhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Hayirli olsun canim:))))[/QUOTE]E="sevda0601, post: 38947875, member: 633260"]Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM
Canim parmakta hangi asamadasin yani Iki parmak falan yapabiliyor musun.birde genellikle hangi pozisyonda deniyorsunuzkızlar banada yardım edin 1 yıllık evliyim bizde tam aşamadık bu sorunu parmak egezersizi yapıyorum penisin yarısı giriyor ama çok canım acıyor biran önce bitsin istiyorum. bebek istiyorum artık ama bu sorunu tamamen çözmem lazım çünkü artık eşimde sorun halini alıyor
Cok mutlu oldum senin adina! Nasil basardin binsanu nolur banada yardim edin[/QUOTE]Hayirli olsun canim:))))
Cok tesekkur ederim! Yazdiklariniz bana yardimci oluyo! Cok sag olun! Buna cok ihtiyacim var! Ben cok mutsuzum!arkadaşlar size doktorun bana verdiği egzersizleri yazmak istiyorum bellki işinize yarar.
önce sdce bi aynayla vajinaya bakıyosunuz inceliyosunuz. benim o konuda pek bi problemim yoktu yani rahatça bakabiliodum. sonra içeri girmeden yüzeysel olarak kremle masaj yapıosunuz dairesel hareketlerle. hatta bunu eşinizede yaptırın. bunu yaparken ama bacaklarınızı olabildiğince açıyosunuz. kendinizi kötü hissettiğiniz an bırakın yada elinizi sabitleyin. burundan nefes alın ağızdan verin. sabah öğle akşam kegel egzersizleri yapın. daha sonrada parmak egzersizlerine geçilio. dediğim gibi benim 1.ve 2. seansım arasında 3gün vardı. 3gün boyunca bunları evde yaptım . 2.seansımda doktor parmağını soktu. çok kötü oldum başım döndü falan ama içerdeydi. şimdi buna çalışıyorum. orda içinde yabancı bi cisim olma hissine alıştırmam lazım kendimi.
herzmn yardımcı olmak isterim
Canım ilk geldiğim de beni cesaretlendiren sendin. Her ne kdr egzersizleri yapamamis olsm da sonuc gzl :)) ınş herkes kurtulurCanim.cok sevindim.darisi diger arkadaslara.yardimci olabildiysem ne mutlu bana:)
Insallah canim.bu mutlulugu herkes yasar:)Canım ilk geldiğim de beni cesaretlendiren sendin. Her ne kdr egzersizleri yapamamis olsm da sonuc gzl :)) ınş herkes kurtulur
Bi sey soracam p... ben koyuyodum ditosun ya ..bende hep esim koyuyor ben cesaret edemiyorum obu oeaya yerlestirmeye. Acaba obda mu hata yapiyorum. Daha mi rahat oluyor sen yerlestirinceDun gece artik tamamen bittigini anladim.cunku hic ugrasmadan hemen girdi.elimi artik aktif kullanmiyorum.cunku bu zamana kadar elimle yerlestirip biraz cabalayinca giriyordu.simdi ise p......yolunu buluyor derlerya aynen oyle.esinde bazi sorunlar olan arkadaslar uzulmeyin.vajiyi yenince esler de kendine geliyor.sertlesme,erken bosalma gibi.artik p....girmesi siradanlasiyor zamanla.ayni parmak gibi ilk girdiginde hissedilen nasil zamanla yok oluyorsa kasilmalarda zamanla gdciyor.evleneli kac yil oldu diye gecmisi dusunmeyin ve biran once calismalara baslayin.alttaysaniz eger esinizin beline bacaklarinizi dolayin bene gore en kolay yolu bu.
Esim bana sey demisti sen hic bakma ben koyayim sen sadece yat demisti ama ben kendimi daha cok kasmistim.cunku kontrol ben de olsun Istiyodum. Bence surasi onemli.on sevisme devam ederken bir kac saniyelik bir ara veriyoruz ama esim hala ustumde oluyor.ben iki parmagimi sokuyorumaz bisey bekletiyorum girisi hissediyorum.p....tutup giriste ikiniyorum biraz girince hani bu ilk kisma kadar. Sonra elimi cdkip bacaklarimi beline doluyorum.kasildigim noktayi gecene kadar p....elimle kontrol ediyorum ilk baslarda yanma olunca hemen tutuyodum p....ama artik bunlara gerek kalmadi cunku alistim.kayganlastirici da kullanmiyorum artik.Bi sey soracam p... ben koyuyodum ditosun ya ..bende hep esim koyuyor ben cesaret edistiyomiyorum obu oeaya yerlestirmeye. Acaba obda mu hata yapiyorum. Daha mi rahat oluyor sen yerlestirince
Ilk evlendigimizde p... girise bile yaklastiramiyordum .Esim bana sey demisti sen hic bakma ben koyayim sen sadece yat demisti ama ben kendimi daha cok kasmistim.cunku kontrol ben de olsun Istiyodum. Bence surasi onemli.on sevisme devam ederken bir kac saniyelik bir ara veriyoruz ama esim hala ustumde oluyor.ben iki parmagimi sokuyorumaz bisey bekletiyorum girisi hissediyorum.p....tutup giriste ikiniyorum biraz girince hani bu ilk kisma kadar. Sonra elimi cdkip bacaklarimi beline doluyorum.kasildigim noktayi gecene kadar p....elimle kontrol ediyorum ilk baslarda yanma olunca hemen tutuyodum p....ama artik bunlara gerek kalmadi cunku alistim.kayganlastirici da kullanmiyorum artik.
Hayirli olsun canim:))))[/QUOTE]E="sevda0601, post: 38947875, member: 633260"]Kizlar oncelikle bana yardimci olan KADERİMMM YAGMURZERRESI AHULUMM VE ISMINI SAYAMADIGIMMMM ARKADASLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERIMMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUN DUN GWCE ITIBARIYLE YENDIMMMMMMMMMM BU ILLETIIIIIII INANIN KORKTUĞUM KORKUTTUKLARI.KADAR HIC DEGIL ACI SIZI KAN FILAN OLMADIIIII ÇOK ŞÜKÜR YENDIMMMMM ALLAHIM TEZ VAKITTE SIZDE YENERSINIZZZZZ INANIN ESIME SORDUM OLDUMU DIYE VE OLMUS SASIRDIM VE HALA SASKINIM
Canim cok sagol cevap verdigin icin garip ve sacma sapan seyler sordugum dabln cevap vermezsin sandim tsk ederim tekrarEsim bana sey demisti sen hic bakma ben koyayim sen sadece yat demisti ama ben kendimi daha cok kasmistim.cunku kontrol ben de olsun Istiyodum. Bence surasi onemli.on sevisme devam ederken bir kac saniyelik bir ara veriyoruz ama esim hala ustumde oluyor.ben iki parmagimi sokuyorumaz bisey bekletiyorum girisi hissediyorum.p....tutup giriste ikiniyorum biraz girince hani bu ilk kisma kadar. Sonra elimi cdkip bacaklarimi beline doluyorum.kasildigim noktayi gecene kadar p....elimle kontrol ediyorum ilk baslarda yanma olunca hemen tutuyodum p....ama artik bunlara gerek kalmadi cunku alistim.kayganlastirici da kullanmiyorum artik.
Olur mu oyle sey csnim.burda herseyi birbirimize sormak Icin variz.aklina takilan herseyi sor:)))Canim k sagol cevap verdigin icin garip ve sacma sapan seyler sordugum dabln cevap vermezsin sandim tsk ederim tekrar
BEN AGZERSİZ YAPAMIYOUM SANKİ ORADA BİŞEY VAR MIŞ GİBİ EL SUREMİYORUM XYLCAINE DİYE BİR SPREY DUYDUM NE KADAR ETKİLİ BNİLMİYORUM ALMAYA DA UTANIYORUM NAPACAM BİLMİYORUMKızlar yardımcı olabilirim egzersizler için mutlaka egzersiz yapın ve bitmeden eş denemesi kesinlikle yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?