Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim nerden takılmışsın söyle belki yardım ede bilirim

ağlama... çünkü ağladıkca çaresizleşirsin duvarlar üstüne üstüne gelir :) azimli ol ..

ağlama... çünkü ağladıkca çaresizleşirsin duvarlar üstüne üstüne gelir :) azimli ol ..
Haklisin cnm bende o kadar çok takmazdim olur birgün mutlaka derdim ama bugun denemede esimin tavrini gorunce bu durumun aslinda ister istemez aramizin actigini gördüm ilerde artik oda bikacak bazen düşünuyorum başka bir kadinla evlenseydi acaba daha mi mutlu olurdu diye

Ben aynı günde parmak egzersizini bitirdimm canım öle bi zararı olmadı olacağını sanmıyorum

Kesinlikle bende eşiminkine yakın aparatı rahat aldıktan sonra bu işi çözdümm

Evet canim iyi olur lutfen ozelden yazarmisin?
Cnm özelden yazamadiğim için burdan yaziyorum önce bende kurtulmus deilim ama buraya kadar nasil geldim onu anlatim. Ben ilk iliskiyi balayinda yasadim ondan once hep erteliyoduk yani dügunden bir hafta sonra iliski oldu kan geldi baya ama canimda o kadar yandi ki kendimi kasmaktan sürekli istemdişi esimi itiyormusum bacaklarimla ellerimlede ittim yarisi girdi kusura bakmayin acik acik yaziyorum kan geldi ben sevindik kurtuldum diye çok mutluydum ama daha sonra 3 gün pespese tekrar denedik onlardanda kan gelfi ama ilk günkü gibi deildi daha sonra esim ara verdik bi kaç gün balayi bitti eve geldik ama bende ayni acilari yadayacak cesaret yoktu istemiyordum korkuyordum esim bi uzmana gidelim dedi once kadin doktoruna gittik alttan muayne etti ama gel bana sor kendimi ister istemez kasiyorum gazli bezle kizlik bozulmamis srnin kizligin ileride dedi daha sonra psikologa gittik oda parmak egzersizi verdi bi umutlendim bu is olcak die birinvi bogumu soktum miğdem bulana bulana ilk bogimda biraktim dayanamadim daha sonra esim denefi rahattim onda 3 parmak bile soktum dedi yavas yavas güveniyordum artik kendime esiminde destegi cok oldu daha sonra es denemesinde gectik ilk giriste pek avimiyor ama sonrasi çok aciyor

kegel egzersizi ve nefes egzersiziyle istemsiz kasılmalarını engelleyebilirsin. kegel egzersizi vajina kaslarını güçlendirmek ve kaslarına söz geçirebilmen için gerekli.
Çok teşekkür ederım canım sanırım sadece nefes egzersızı yaparak başlıyorum o da yeterlı olmuyor ondan erken kasılma oluyor.bıde söylediğin gıbı denıcem.

canim ozur dilerim ama esin p...si belki dogru yondeileriletmiyor popo yonunde ileriletmesi lazim. onu mutlaka de. belki ondan acimis kitlemissin kendini hadi bide boyle deneyib haber var hadi bebegim sakin umitsiz olmaguzel haberlerini bekliyoruz
Egzersızı fazla yapmadığım ıcın sanırım bıde senın soyledıgını denıcem tatlım çok teşekkür ederım umarım başarılı olurum.

parmak egzersızı yaparak başladım sankı orası p..sı almıcak gıbı çok dar eşim de ısteklı davranmadı bende artık bı an önce olsun ıstıorum sabrım kalmadı,zaman gecıo ben de hıc bı ılerleme yok Kafayı yıcemzaman gectıkce nasıl hamıle Kalırım acaba dıe düşünmeye başladımoff

Hamıle kaldıktan sonrada tedavı olabılırım, sureklı ertelıorum eşımde ole oldu her gün bısı buluyorum egzersız de bırazcık yapıp bırakıyorum sureklı bı bahane...bu sekılde tedavı olamıcagımı bende bılmıorum Inanı ne sabrım ne de gücüm kaldı

Ankara da tedavı Görüp onerdıgınız bı doktor var mı en son çare artık doktora gıtmek ne yapacağımı bılemez oldum

Uzun zamandir yazamadim kizlar bu arada jinekologa gittim muayene oldum bisy yok dedi konuştu biraz onun konuşması rahatlatms olacak ki tek parmagı başardım sonra iki parmakta bir boğum oldu ama dun hiçbirini yapamadım basa dondum ağladım zirladim eşime bosanalim bn yapamicam dedimartık ne gücüm ne sabrm var bigün yapıyorum tek parmak bigun olmuyo bide çok dar sanki orası parmagım bile zor sigiyo pnis nasıl sıgacak bilmiyorum kafayı yiyecem

Aynı durumdayım nazlım inşallah yenerız bu hastalığı Allah yardımcımız olsun

Kizzzz nazli ne bosanmasi ...kocani hangi kadina birakacaksin yok oyleeee yokkkkk...Basaracagiz bunu...baska yolu yokkkkkkk.bol dua ile.... duymayayim bi daha boyle seyler hiiiiiiii

Aynı durumdayım nazlım inşallah yenerız bu hastalığı Allah yardımcımız olsun
İnsallahhh canim aminama piskoloji kalmadı yani şükür ki ne sabırlı anlayisli kocam var hep destek oluyo ve umut veriyo yoksa bırakmıştım çoktan bide tabi burdan yenmis bi arkadasim var beni tanimadan cok destek oluyo sağolsun , sayelerinde inşallah yenerım, yeneriz yani. bayram etcem ogün bununla yaşamaya başladım aklımda fikrimde bu var

Kizzzz nazli ne bosanmasi ...kocani hangi kadina birakacaksin yok oyleeee yokkkkk...Basaracagiz bunu...baska yolu yokkkkkkk.bol dua ile.... duymayayim bi daha boyle seyler hiiiiiiii
Haklısın aslında kız ne bilem ya artık çok caresizim onu bile diyorum sanki hiç mutlu edemiyom gibi geliyo , cok seviyorum onu bunu haketmiyo

Aynen canım yenecegız Allah'ın ıznıyle burda bağırarak başardım yazmak ıstıorummm bende en kısa zamanda ınsaallah canım benım Allah bızlere de bebek li Olmayı nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…