- 19 Ağustos 2013
- 98
- 59
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.781
canim nerden takılmışsın söyle belki yardım ede bilirimBanada yardim edermisiniz ben yarida takiliyorum kac ay oldu psikolojim bozuldu artik herseye evde ağliyorum herseferinde olacak diyorum olmuyor eşimle ister istemez gerginlikler yasiyoruz. Allah büyük dert vermesin bu hallolur ama herkes gibi bende normal olmak istiyorum ama demekki buda bizim sinavimiz
ağlama... çünkü ağladıkca çaresizleşirsin duvarlar üstüne üstüne gelir :) azimli ol ..Banada yardim edermisiniz ben yarida takiliyorum kac ay oldu psikolojim bozuldu artik herseye evde ağliyorum herseferinde olacak diyorum olmuyor eşimle ister istemez gerginlikler yasiyoruz. Allah büyük dert vermesin bu hallolur ama herkes gibi bende normal olmak istiyorum ama demekki buda bizim sinavimiz
Haklisin cnm bende o kadar çok takmazdim olur birgün mutlaka derdim ama bugun denemede esimin tavrini gorunce bu durumun aslinda ister istemez aramizin actigini gördüm ilerde artik oda bikacak bazen düşünuyorum başka bir kadinla evlenseydi acaba daha mi mutlu olurdu diyeağlama... çünkü ağladıkca çaresizleşirsin duvarlar üstüne üstüne gelir :) azimli ol ..
Ben aynı günde parmak egzersizini bitirdimm canım öle bi zararı olmadı olacağını sanmıyorumaa ayni günde yapa bilirmiyim iki parmağı? bak onu bilmiyordum çokteşekkür ederim canım. yarın tek parmakdan ikiye geçerim. aslında bu gün geçmek istedim ama dedim belki olmaz belki zarar olur diye durdurdum kendimi. o zaman yarın iki parmak da çalışmayı denerim. çok teşekkür ederim. inşallah en kısa sürede bununla uğraşan tüm arkadaşlar yensin bitirsin bunu. amin
Kesinlikle bende eşiminkine yakın aparatı rahat aldıktan sonra bu işi çözdümmKizlar bisi diycem gulmeyin ☺ ben parmak ve cesitli boylarda aparatlarla gayet rahatim aci diye bisi yok zaten sadece esimle yaparken agri cekiorum oda kastigimdan kesin....
diyorum ki esimin p..ni capini olcsem iple falan o kalinlikta bi aparat yapsam onu alabilirsem sorun cozulur diye dusunuyorum
Cnm özelden yazamadiğim için burdan yaziyorum önce bende kurtulmus deilim ama buraya kadar nasil geldim onu anlatim. Ben ilk iliskiyi balayinda yasadim ondan once hep erteliyoduk yani dügunden bir hafta sonra iliski oldu kan geldi baya ama canimda o kadar yandi ki kendimi kasmaktan sürekli istemdişi esimi itiyormusum bacaklarimla ellerimlede ittim yarisi girdi kusura bakmayin acik acik yaziyorum kan geldi ben sevindik kurtuldum diye çok mutluydum ama daha sonra 3 gün pespese tekrar denedik onlardanda kan gelfi ama ilk günkü gibi deildi daha sonra esim ara verdik bi kaç gün balayi bitti eve geldik ama bende ayni acilari yadayacak cesaret yoktu istemiyordum korkuyordum esim bi uzmana gidelim dedi once kadin doktoruna gittik alttan muayne etti ama gel bana sor kendimi ister istemez kasiyorum gazli bezle kizlik bozulmamis srnin kizligin ileride dedi daha sonra psikologa gittik oda parmak egzersizi verdi bi umutlendim bu is olcak die birinvi bogumu soktum miğdem bulana bulana ilk bogimda biraktim dayanamadim daha sonra esim denefi rahattim onda 3 parmak bile soktum dedi yavas yavas güveniyordum artik kendime esiminde destegi cok oldu daha sonra es denemesinde gectik ilk giriste pek avimiyor ama sonrasi çok aciyorEvet canim iyi olur lutfen ozelden yazarmisin?
Çok teşekkür ederım canım sanırım sadece nefes egzersızı yaparak başlıyorum o da yeterlı olmuyor ondan erken kasılma oluyor.bıde söylediğin gıbı denıcem.kegel egzersizi ve nefes egzersiziyle istemsiz kasılmalarını engelleyebilirsin. kegel egzersizi vajina kaslarını güçlendirmek ve kaslarına söz geçirebilmen için gerekli.
Egzersızı fazla yapmadığım ıcın sanırım bıde senın soyledıgını denıcem tatlım çok teşekkür ederım umarım başarılı olurum.canim ozur dilerim ama esin p...si belki dogru yondeileriletmiyor popo yonunde ileriletmesi lazim. onu mutlaka de. belki ondan acimis kitlemissin kendini hadi bide boyle deneyib haber var hadi bebegim sakin umitsiz olmaguzel haberlerini bekliyoruz
Bende hep aynı Seyı dusunuorum acaba büyü fln mı var olmuyor bol bol dua ve egzersız el ınsaallah yenerız bu hastalığı canım.girerde ben girdirmiombazende ne gelio aklıma bilionmu acaba bana okudularmı hani büyü felan olurya
Aynı durumdayım nazlım inşallah yenerız bu hastalığı Allah yardımcımız olsunUzun zamandir yazamadim kizlar bu arada jinekologa gittim muayene oldum bisy yok dedi konuştu biraz onun konuşması rahatlatms olacak ki tek parmagı başardım sonra iki parmakta bir boğum oldu ama dun hiçbirini yapamadım basa dondum ağladım zirladim eşime bosanalim bn yapamicam dedimartık ne gücüm ne sabrm var bigün yapıyorum tek parmak bigun olmuyo bide çok dar sanki orası parmagım bile zor sigiyo pnis nasıl sıgacak bilmiyorum kafayı yiyecem
Kizzzz nazli ne bosanmasi ...kocani hangi kadina birakacaksin yok oyleeee yokkkkk...Basaracagiz bunu...baska yolu yokkkkkkk.bol dua ile.... duymayayim bi daha boyle seyler hiiiiiiiiUzun zamandir yazamadim kizlar bu arada jinekologa gittim muayene oldum bisy yok dedi konuştu biraz onun konuşması rahatlatms olacak ki tek parmagı başardım sonra iki parmakta bir boğum oldu ama dun hiçbirini yapamadım basa dondum ağladım zirladim eşime bosanalim bn yapamicam dedimartık ne gücüm ne sabrm var bigün yapıyorum tek parmak bigun olmuyo bide çok dar sanki orası parmagım bile zor sigiyo pnis nasıl sıgacak bilmiyorum kafayı yiyecem
İnsallahhh canim aminAynı durumdayım nazlım inşallah yenerız bu hastalığı Allah yardımcımız olsun
Haklısın aslında kız ne bilem ya artık çok caresizim onu bile diyorum sanki hiç mutlu edemiyom gibi geliyo , cok seviyorum onu bunu haketmiyoKizzzz nazli ne bosanmasi ...kocani hangi kadina birakacaksin yok oyleeee yokkkkk...Basaracagiz bunu...baska yolu yokkkkkkk.bol dua ile.... duymayayim bi daha boyle seyler hiiiiiiii
Aynen canım yenecegız Allah'ın ıznıyle burda bağırarak başardım yazmak ıstıorummm bendeİnsallahhh canim aminama piskoloji kalmadı yani şükür ki ne sabırlı anlayisli kocam var hep destek oluyo ve umut veriyo yoksa bırakmıştım çoktan bide tabi burdan yenmis bi arkadasim var beni tanimadan cok destek oluyo sağolsun , sayelerinde inşallah yenerım, yeneriz yani. bayram etcem ogün bununla yaşamaya başladım aklımda fikrimde bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?