Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın aslında kız ne bilem ya artık çok caresizim onu bile diyorum sanki hiç mutlu edemiyom gibi geliyo , cok seviyorum onu bunu haketmiyo

Böyle şeyleri aklından çıkar bence :) iyice kendine baskı yapıyorsun daha da zorlaşıyor. Zaman tanı kendine rahat rahat sakin sakin illa ki olacak bi gün merak etme

Böyle şeyleri aklından çıkar bence :) iyice kendine baskı yapıyorsun daha da zorlaşıyor. Zaman tanı kendine rahat rahat sakin sakin illa ki olacak bi gün merak etme
Haklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyice

Haklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyice
Nazlım suçluluk psıkoljısıne bürünme bak çok anlayışlı bı eşin var mutlu ol sana destek olduğu ıcın bak gör yencez bu hastalığı Allah'ın ıznıyle

Bide doktorumun dedigi bişeye çok hak verdim , bu topraklarda yetistigimız için bu geliyo başımıza baska ulkede cok zor buna rastlamak , yalan yanlis o kadar çok şey duyuyoruz ki artık bilinçaltına yerleşiyo iyice dedi.dogru

İş Arkadaşlarım çevrem bebek dusunmuo Msnz dıe sormaya başladılar bu da rahatsız etmeye başladı bıde hastalıkla uğraşırken cevremın Baskısı merakı benı daha da çok yıprattı

İş Arkadaşlarım çevrem bebek dusunmuo Msnz dıe sormaya başladılar bu da rahatsız etmeye başladı bıde hastalıkla uğraşırken cevremın Baskısı merakı benı daha da çok yıprattı

Aa onlara ne canım. O kadar zamanda niye bebek düşünceksiniz ki hemen zaten. Düşünmüyoruz daha bi kaç yıl diyin

Bu hastalığı yenemeyınce daha bı hassas olup alıngan oluyorum sanırım ıcıme atıp üzülüyorum çevremden çabuk etkılenıyorum işte yenmıs olsam bu hastalığı ,bu kadar duygusal davranmazdım canım.

Serencım yaşım doğurganlık ıcın Sınırda o Yüzden bı an önce bu hastalığı yenıp bebek sahıbı olmak stresım üzüntüm panıklemem Cevremın sozlerınden etkılenmem sırf bu Yüzden.

Öyle olsa da panik yardımcı olmuyor daha da zorlaştırıyor durumu biliyorsunuz. Eninde sonunda olacağını biliyorsunuz. O yüzden hiç bütün hayatınızı buna endekslemeden çalışmalara devam edin derim...

Sınırda derken?bayan için sınır kaç yaş?eşimde çok istiyor bebeğimiz olmasını ama ben biraz çekimserim bu konuda.

Sınırda derken?bayan için sınır kaç yaş?eşimde çok istiyor bebeğimiz olmasını ama ben biraz çekimserim bu konuda.

Bayan için en doğurgan çağ 20'li yaşlar. Sonra aşamalı olarak azalmaya başlıyor. 30-35 arası ile yirmilerin sonları arasında çok fark yoktur. Fakat 35'ten sonra doğurganlık daha hızlı azalmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…