- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.801
Haklısın aslında kız ne bilem ya artık çok caresizim onu bile diyorum sanki hiç mutlu edemiyom gibi geliyo , cok seviyorum onu bunu haketmiyo
Haklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyiceBöyle şeyleri aklından çıkar bence :) iyice kendine baskı yapıyorsun daha da zorlaşıyor. Zaman tanı kendine rahat rahat sakin sakin illa ki olacak bi gün merak etme
Nazlım suçluluk psıkoljısıne bürünme bak çok anlayışlı bı eşin var mutlu ol sana destek olduğu ıcın bak gör yencez bu hastalığı Allah'ın ıznıyleHaklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyice
5 ay canimNe kadar oldu evleneli?
İnşallah canım insallahNazlım suçluluk psıkoljısıne bürünme bak çok anlayışlı bı eşin var mutlu ol sana destek olduğu ıcın bak gör yencez bu hastalığı Allah'ın ıznıyle
Bende ağustos sonu gıbı evlendım aynıyız ınsaallah yenerız canım.5 ay canim
İş Arkadaşlarım çevrem bebek dusunmuo Msnz dıe sormaya başladılar bu da rahatsız etmeye başladı bıde hastalıkla uğraşırken cevremın Baskısı merakı benı daha da çok yıprattı
Sınırda derken?bayan için sınır kaç yaş?eşimde çok istiyor bebeğimiz olmasını ama ben biraz çekimserim bu konuda.Öyle olsa da panik yardımcı olmuyor daha da zorlaştırıyor durumu biliyorsunuz. Eninde sonunda olacağını biliyorsunuz. O yüzden hiç bütün hayatınızı buna endekslemeden çalışmalara devam edin derim...
Sınırda derken?bayan için sınır kaç yaş?eşimde çok istiyor bebeğimiz olmasını ama ben biraz çekimserim bu konuda.
Tek parmaktan sonra ilişkiye girmem kolay olur mu peki tam esnemedigi içinBence iki parmak yerine eşinizi deneyin:) benim için iki parmak gerçek ilişkiden daha zor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?