Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende az önce ılık bu duş aldım egzersız yaparak başladım .hersey normal vajına gırısı esnek parmak egzersızımdede problem yok tam Eş denemesıne gectım kendını kilitledi Sanki, ıstemsız olarak kasılma oldu kontrolümün dışında bı duvar var sankı nasıl yencem ben bu hastalığı kontrol edemıyorum sinirlerım bozuldu bı de bebek düşünüorum bunu yenemıom bebegım nâsı ossun

Aparatla çalışıyormusun?

Klınıkten randevu aldım bı Sürü Ücret talep ettıler ve sonunda ıyılesme garantisi de yok sımdıde o kadar para verecek durumum yok sızlerı okuyarak yenmeye Çalışıyorum ama hep aynı yerde sayıyorum.

canim ozur dilerim ama esin p...si belki dogru yondeileriletmiyor popo yonunde ileriletmesi lazim. onu mutlaka de. belki ondan acimis kitlemissin kendini hadi bide boyle deneyib haber var hadi bebegim sakin umitsiz olmaguzel haberlerini bekliyoruz

ayni benim gibisin hadi ben yeniyorum yavasca sen de gel arkamdan hadii hep destek tam destek inan inan ki korkulacak bisey yok :)

Kızlar merak ettiğim bir şey var. Parmak egzersizi yaparken aynada bakıp mı yapıyorsunuz yoksa bakmadan mı? Ben baktığımda dokunamıyorum bile. Ama görmeden de nasıl yapılır bilemiyorum.

Evet canim bende bunu ilk defa yaptim bugun! Ikininca aciliyor! Oraya dokandim! Kotu oldum! Agladim hemen giyindim!! Of Allah yardimcimiz olsun! Ilerledikce, biseyler yaptikca buraya yaz olurmu! Bende yazicam! Bir birimize destek olalim canim!!!
süpersin bak bir yerlerden başlamışsın ne güzel

yarın yumurtlama gunum eşime dedim mumla azıcık girdi diye o da diyor yarın biraz daha yanı 1 saat falan ön sevişmeyi uzun tutalım olsun bitsin sen yerleştir ben yavaşlça ieliyim diyor olur mu bilmiyorum

yarın deniycem ön sevişmeyi uzun tutp bebek yagı sürüp bacaklarımıda iyice acıp eşimin beline dolayıp eşiminkini elimle kendim yerleştiricem olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…