- 5 Aralık 2014
- 251
- 142
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.741
Yapay penisi alabiliyorsan sen yenmissin kii penisi daha rahat alırsınn beyninde bitirmelisin yapay giriyosa normali girmez mi hiçççaynen gerçi benim kızlık zarı delindide sadece eşimle yapamıom doktora gittigimde rahatca yapay penisi ala biliom içime
Aparatla çalışıyormusun?Bende az önce ılık bu duş aldım egzersız yaparak başladım .hersey normal vajına gırısı esnek parmak egzersızımdede problem yok tam Eş denemesıne gectım kendını kilitledi Sanki, ıstemsız olarak kasılma oldu kontrolümün dışında bı duvar var sankı nasıl yencem ben bu hastalığı kontrol edemıyorum sinirlerım bozuldu bı de bebek düşünüorum bunu yenemıom bebegım nâsı ossun
kegel egzersizi ve nefes egzersiziyle istemsiz kasılmalarını engelleyebilirsin. kegel egzersizi vajina kaslarını güçlendirmek ve kaslarına söz geçirebilmen için gerekli.Korkum fln yok ama ıstemsız kasılmalarımı nasıl yencem onu bılmıorum
canim ozur dilerim ama esin p...si belki dogru yondeileriletmiyor popo yonunde ileriletmesi lazim. onu mutlaka de. belki ondan acimis kitlemissin kendini hadi bide boyle deneyib haber var hadi bebegim sakin umitsiz olmaguzel haberlerini bekliyoruzBende az önce ılık bu duş aldım egzersız yaparak başladım .hersey normal vajına gırısı esnek parmak egzersızımdede problem yok tam Eş denemesıne gectım kendını kilitledi Sanki, ıstemsız olarak kasılma oldu kontrolümün dışında bı duvar var sankı nasıl yencem ben bu hastalığı kontrol edemıyorum sinirlerım bozuldu bı de bebek düşünüorum bunu yenemıom bebegım nâsı ossun
ayni benim gibisin hadi ben yeniyorum yavasca sen de gel arkamdan hadii hep destek tam destek inan inan ki korkulacak bisey yok :)Klınıkten randevu aldım bı Sürü Ücret talep ettıler ve sonunda ıyılesme garantisi de yok sımdıde o kadar para verecek durumum yok sızlerı okuyarak yenmeye Çalışıyorum ama hep aynı yerde sayıyorum.
girerde ben girdirmiomYapay penisi alabiliyorsan sen yenmissin kii penisi daha rahat alırsınn beyninde bitirmelisin yapay giriyosa normali girmez mi hiççç
süpersin bak bir yerlerden başlamışsın ne güzelEvet canim bende bunu ilk defa yaptim bugun! Ikininca aciliyor! Oraya dokandim! Kotu oldum! Agladim hemen giyindim!! Of Allah yardimcimiz olsun! Ilerledikce, biseyler yaptikca buraya yaz olurmu! Bende yazicam! Bir birimize destek olalim canim!!!
Evet tam basladim! Adetim gelcek!süpersin bak bir yerlerden başlamışsın ne güzel
adete kadar durmak yok..Evet tam basladim! Adetim gelcek!
Aynen öyle!!!!adete kadar durmak yok..
yarın deniycem ön sevişmeyi uzun tutp bebek yagı sürüp bacaklarımıda iyice acıp eşimin beline dolayıp eşiminkini elimle kendim yerleştiricem olur mu acabaAciyo bi yerde takiliyom filan diyosanz hemen pes etmeyin bende esimle ilk once oyle oldu ilk girerken cok hafif bi aci aslinda aci da degil ama tuhaf hissettim tam birakacaktm dedim hayir birakmiycam bu sefer cesaretimi topladm sonra tamami girmis hc farketmedim gerisinin oyle uzuuun bi bosluk oldugunu bilmiyodum saniyorum ki yirtarak girecek.yani korkmayn birazcik dayanin gerisi zaten uzun bi koridor gibi rahatca giriyo hc bisey anlamazsnz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?