Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende iki parmağı küs şeklindeyken alamamıştım yan yana olunca benim için daha rahat olmuştu tabi bu kişiden kişiye değişebilir sen nasıl rahatsan o şekilde dene önemli olan sensin canım :)

ARKADAŞLAR BELKİ POZİSYON YANLIŞTIR BEN NE ZAMANKİ POZİSYONU DEĞİŞTİRDİM O ZAMAN RAHAT ETTİM.. Bunu sizin için yaptım , uyduruk oldu ama elimden ancak bu kadarı geldi..Eki Görüntüle 1393120

çok iyi bir açıklama olmuş ellerinize sağlık deneme yapan arkadaşlarımıza destek olur :)

Kızlar bişey soracam ilk girişte bi et parçası var sanki ustte ve bn egzersiz boyunca onu hep hissediyorum,sanki o olmasa daha kolay girecek gibi ikindigimda da görüyorum zaten.o neve sizde de öyle mi yoksa bnde mi oyle

Haklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyice
Off bende ayniyim canim! Aradan 3 yil gecti! Koskoca 3 yil!!! Ve ben yine bakireyim !!! Offf

Kızlar bişey soracam ilk girişte bi et parçası var sanki ustte ve bn egzersiz boyunca onu hep hissediyorum,sanki o olmasa daha kolay girecek gibi ikindigimda da görüyorum zaten.o neve sizde de öyle mi yoksa bnde mi oyle
Canım benım de aynı boğum boğum ve kıvrımlı vajınanın anatomık yapısı o şeklide sannkı o olmasa daha rahat olcak gıbı

egzersız lerı denemıs miydin?
Buraya uye olali bir hafta oldu! Tam egzesizlere baslamistim ki reglim geldi malesef! Ben vajinama bakamiyodum bile! Ama simdi bakabiliyorum inceleyebiliyorum! Ve sadece dokunabildim! Ve cok kotu oldum! Daha sokamiyorum! Ama iste reglim geldi devam edemedim cnm! Bittikten sonra hemen geri baslicam insallah!!

Canım ben de senın gıbıydım başlangıç olarak vücudunu tanımaya çalış muzık dınleyerek ayna karşısında serçe parmağının ılk bogumunu almaya çalış sonra ıkıncı boğum bunun yanısıra nefes egzersızlerı ve kegel egzersızı yap bolca sonra gevsedıgınde vajına kendını bırakıp rahatça parmak egzersızıne ızın verecektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…