- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.255
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.841
ARKADAŞLAR BELKİ POZİSYON YANLIŞTIR BEN NE ZAMANKİ POZİSYONU DEĞİŞTİRDİM O ZAMAN RAHAT ETTİM.. Bunu sizin için yaptım , uyduruk oldu ama elimden ancak bu kadarı geldi..Eki Görüntüle 1393120
inşallah tek isteğim bu.. belki buda başka bir bakış açısı olur diye yazdım. hemde tam giriş olup olmadığını erkek daha iyi görüyorçok iyi bir açıklama olmuş ellerinize sağlık deneme yapan arkadaşlarımıza destek olur :)
Olacak.yapcaksin canimbugün iki parmak olacakkk
İnşallah canim :) olursa da sayende olacakOlacak.yapcaksin canim
Canım sen yeni yendin sana bir sorum olacak ben de yenmeye başladım p.nin başını tamamen alabiliyorum artık ama ilerisi biraz aciyor senin nasıl oldu ilk seferdeOlacak.yapcaksin canim
Hey siz ikiniz bana da yardım edin bakiöİnşallah canim :) olursa da sayende olacak
Tabi ki canımm :) ama bn sadece bi parmak yapıyorum sorun olursa yaz ozeldenHey siz ikiniz bana da yardım edin bakiö
çok teşekkür ederim :)canım bende iki parmağı küs şeklindeyken alamamıştım yan yana olunca benim için daha rahat olmuştu tabi bu kişiden kişiye değişebilir sen nasıl rahatsan o şekilde dene önemli olan sensin canım :)
çok teşekkür ederim :)
Off bende ayniyim canim! Aradan 3 yil gecti! Koskoca 3 yil!!! Ve ben yine bakireyim !!! OfffHaklısın canım eşim de diyo çok büyütüyosun ondan da olmuyo rahat ol zamana bırak nasılsa olcak diyo da işte birbirimizi cok iyi anliyoz burda çok zaman geçti diye panik yapıyom iyice
Canım benım de aynı boğum boğum ve kıvrımlı vajınanın anatomık yapısı o şeklide sannkı o olmasa daha rahat olcak gıbıKızlar bişey soracam ilk girişte bi et parçası var sanki ustte ve bn egzersiz boyunca onu hep hissediyorum,sanki o olmasa daha kolay girecek gibi ikindigimda da görüyorum zaten.o neve sizde de öyle mi yoksa bnde mi oyle
egzersız lerı denemıs miydin?Off bende ayniyim canim! Aradan 3 yil gecti! Koskoca 3 yil!!! Ve ben yine bakireyim !!! Offf
Buraya uye olali bir hafta oldu! Tam egzesizlere baslamistim ki reglim geldi malesef! Ben vajinama bakamiyodum bile! Ama simdi bakabiliyorum inceleyebiliyorum! Ve sadece dokunabildim! Ve cok kotu oldum! Daha sokamiyorum! Ama iste reglim geldi devam edemedim cnm! Bittikten sonra hemen geri baslicam insallah!!egzersız lerı denemıs miydin?
Canım ben de senın gıbıydım başlangıç olarak vücudunu tanımaya çalış muzık dınleyerek ayna karşısında serçe parmağının ılk bogumunu almaya çalış sonra ıkıncı boğum bunun yanısıra nefes egzersızlerı ve kegel egzersızı yap bolca sonra gevsedıgınde vajına kendını bırakıp rahatça parmak egzersızıne ızın verecektır.Buraya uye olali bir hafta oldu! Tam egzesizlere baslamistim ki reglim geldi malesef! Ben vajinama bakamiyodum bile! Ama simdi bakabiliyorum inceleyebiliyorum! Ve sadece dokunabildim! Ve cok kotu oldum! Daha sokamiyorum! Ama iste reglim geldi devam edemedim cnm! Bittikten sonra hemen geri baslicam insallah!!
Burnundan derin nefes aliyorsun sonra balon sisirir gibi ufleyerek nefesini veriyorsun agzindan bu senin rahatlamani saglayacaknefes egzersizlerini nası yapıonuz ben hiç yapmıomda
yani burundan alıp agızdanmı verıonuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?