- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.121
Canim cok sevindim. Darisi diger arkadaslarin basinaUOTE="svedrif90, post: 39833995, member: 604997"]Elhamdülillah yendimmmmm elhamdülillah Rabbimeeeee
Çok şükür canım, çok-çok-çok-çok mutlu oldum
Allah başka keder, dert göstermesin sana.
Bana sordun sanırım . canım ben 4.5 yıllık evliyim 2 gün oldu yeneli. Yazık olmuş 4 seneme :/ Bitti çok şükürN kadar zamanda yendn canm
Canim cok sevindim. Darisi diger arkadaslarin basina
Sabrili canim sen ne yaptin ilerleme var misıracalııı
Canim bu gunler geliyor gececekde bi bakmisin yikmus....ben yeni yenen birisi olarak soyluyorum. Sadece dayan ve calis....ben parmak egzersiz duzenli olarak yapmadim. Hergun nefes egzersiI yaptim...evde denemedigim pozisyon kalmadi... simdi guluyorum kendime.... ayseye kolay gelen sana zor gelir. Iyuzden rahat ettgin pozsiyonu bul....nasil oldugunun onemi yok bunu bana ozelden bir arkadas yazmisti...yeterki mutlu ol....NASIL ÇÖZÜCEZ NASIL MUTLU OLCAZ HIÇ BİLMİYORUMM TIKANDIM KALDIM RESMEN RUH GIBIYIM HİÇBİŞEYDEN ZEWK ALMIYORUMMKIMSEYEDE BISEY DIYEMIYORUMM
işte ben artık mutlu olamıyorum artık hemen olsun ıstıyorum daha gücüm kalmadı yaaCanim bu gunler geliyor gececekde bi bakmisin yikmus....ben yeni yenen birisi olarak soyluyorum. Sadece dayan ve calis....ben parmak egzersiz duzenli olarak yapmadim. Hergun nefes egzersiI yaptim...evde denemedigim pozisyon kalmadi... simdi guluyorum kendime.... ayseye kolay gelen sana zor gelir. Iyuzden rahat ettgin pozsiyonu bul....nasil oldugunun onemi yok bunu bana ozelden bir arkadas yazmisti...yeterki mutlu ol....
nasıl yani ilişkiye normal bi şekilde girebiliyormusun pkiKızlarrr lütfen bana yardım edin!! 9 aylık evliyim. Dr.a gittim ve hala bâkire olduğumu söyledi hala şoktayım. Kızlık zarım normalden kalınmış.zedelenme varmış sadece,şimdi bildiğin korkudan kasıyorum kendimi ilişki esnasında. Acayip bi acı duyuyorum. Yapamıyorumlütfen yardım edinnnn
N guzelll n kadar zamanini aldi cnmBana sordun sanırım . canım ben 4.5 yıllık evliyim 2 gün oldu yeneli. Yazık olmuş 4 seneme :/ Bitti çok şükür
Canm bole bi sorunun olanlarin kizlik zarini aliolar die bliorm normal iliskiye grebliosan bnce sorun yk esine izah et brlikte gdin ve aldr bnce kalin oldgu icn aci oluo olablir bnde biyerde okumstmnasıl yani ilişkiye normal bi şekilde girebiliyormusun pki
Çookkk teşekkür ederimmmm canım.. Kuş gibiyim uçuyorummmmşımarmak serbestmi
Kızlarrr lütfen bana yardım edin!! 9 aylık evliyim. Dr.a gittim ve hala bâkire olduğumu söyledi hala şoktayım. Kızlık zarım normalden kalınmış.zedelenme varmış sadece,şimdi bildiğin korkudan kasıyorum kendimi ilişki esnasında. Acayip bi acı duyuyorum. Yapamıyorumlütfen yardım edinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?