Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

NASIL ÇÖZÜCEZ NASIL MUTLU OLCAZ HIÇ BİLMİYORUMM TIKANDIM KALDIM RESMEN RUH GIBIYIM HİÇBİŞEYDEN ZEWK ALMIYORUMM KIMSEYEDE BISEY DIYEMIYORUMM
Canim bu gunler geliyor gececekde bi bakmisin yikmus....ben yeni yenen birisi olarak soyluyorum. Sadece dayan ve calis....ben parmak egzersiz duzenli olarak yapmadim. Hergun nefes egzersiI yaptim...evde denemedigim pozisyon kalmadi... simdi guluyorum kendime.... ayseye kolay gelen sana zor gelir. Iyuzden rahat ettgin pozsiyonu bul....nasil oldugunun onemi yok bunu bana ozelden bir arkadas yazmisti...yeterki mutlu ol....

işte ben artık mutlu olamıyorum artık hemen olsun ıstıyorum daha gücüm kalmadı yaa

Kızlarrr lütfen bana yardım edin!! 9 aylık evliyim. Dr.a gittim ve hala bâkire olduğumu söyledi hala şoktayım. Kızlık zarım normalden kalınmış.zedelenme varmış sadece,şimdi bildiğin korkudan kasıyorum kendimi ilişki esnasında. Acayip bi acı duyuyorum. Yapamıyorum lütfen yardım edinnnn

nasıl yani ilişkiye normal bi şekilde girebiliyormusun pki

Evet herhangi bi sorun olmuyor. Ama şimdi daha çok strese girdim. Çok da şaşkınım. Şimdi de isteksizce kasıyorum kendimi nasıl olcak bilmiyorum

nasıl yani ilişkiye normal bi şekilde girebiliyormusun pki
Canm bole bi sorunun olanlarin kizlik zarini aliolar die bliorm normal iliskiye grebliosan bnce sorun yk esine izah et brlikte gdin ve aldr bnce kalin oldgu icn aci oluo olablir bnde biyerde okumstm

Benimde hiç kan gelmiyor defalarca hepsi girdi hatta yavaş yavaş git gel yapıyoruz ama kanama yok duruyor mu ki kızlık ya dursa ne olur diyorum kendi kendime

Kızlar bazılarınızdan hiç kan gelmeyebilir çok normal, ilişkiye girebiliyorum ama kan gelmiyor acaba anormal bir durum mu diye düşünmeyin. Öyle düşündüğünüz gibi kanlar da akmıyor, sadece birkaç damla açık kırmızı bir sıvı geliyor. Böyle şeyleri düşünüp motivasyonunuzu bozmayınız lütfen :)

Arkadaslar ben bısı kesfettım sizinle paylasmak ıstıyorum belkı yardımım dokunur. Ben artık tek parmagımı rahatca ıcerı sokabılıyorum hem de sonuna kadar. Hiç sokamayan arkadaslar parmagınızı vajına agzına getırın ve orada tutun. Kasılma gecene kadar elinizi çekmeyin. Bekleyin dakikalarca sürsün bırakın.Bi süre sonra kasılma kendılıgınden azalıyor.Ve vajina kendiliğinden yavaşca acılmaya baslıyor. Kasılma gecmeden SAKIN elinizi cekmeyın. Amac beynınıze aslında orda bı agrı olmadıgını,durumun tamamen psikolojik kökenli oldugunu öğretmek. Emin olun bi süre sonra kasılma azalıyor ve vajinanın deliği kendiliğinden açılmaya baslıyor. Kasılma gecınce elinizi geri çıkarın. Sonra tekrar yerlestırın ve ACI GECENE KADAR elinizi cıkarmayın. Acı azalacak emin olun. Ben su an bu aşamadayım ve vajina kısmı artık kendiliğnden açılıyor. Sonraki aşamada ne olacak bilmiyorum ama şimdilik durum bu. Elini bile değdiremeyen arkadaslar tavsıyem bu egzersizi yapın. Bide yaparken hafif ıkının

Ben de aynı durumdaydım. 2 yıllık evliydim o zamanlar. Kadın doğumcum bakiresin deyince kaynar sular döküldü beynimden. Halbuki kanama olmustu ılk ılıskıde. Demek zedelenmeymıs bendeki. 2 sene bide dusun o yuzden uzulme cnm. Kendını kasmaman ıcın de parmagını orana koy ve kasılma gecene kadar bekle. Bi bakmıssın vajina deliği kendiliğinden açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…