Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 2. aparatı da rahat alıyorum ama 3-4 gün sonra adet olucam adetten sonra egzersize devam edenler bi gerileme yaşamadınız değil mi?

9 ay sonra oldu ama oldu çok şükür. Önemli olan kafada bitirmek bişeyleri. Inanin hiç korkulacak bişey değilmiş ilk baştaki kasilmalarim tam yok olmadı ama yavaş yavaş azalıyor. Inşallah herkes bu sorunu aşar huzura kavuşur. Çok iyi anlıyorum o günleri yaşamayan bilemez.

Egzersizlerim cok iyi gidiyor parmak egzersizlerini basariyla tamamladim es parmagini da alabiliyorum fakat p.. alamiyorum cok kalin geliyor sanki esnemiyor orasi lutfen bana yardim edin

Egzersizlerim cok iyi gidiyor parmak egzersizlerini basariyla tamamladim es parmagini da alabiliyorum fakat p.. alamiyorum cok kalin geliyor sanki esnemiyor orasi lutfen bana yardim edin
canım düşündüğün gibi değil gerçi bende senin gibi düşünüyordum önce küçük aparatla yapıyorum sonra orta aparatı uğraştım zorlanıyormuş gibi oldum amann dedm en iyisi 3. aparat orta aparattan daha rahat ilerliyor tek srun cesaret denedikçe göreceksin

offf kızlar cok yoruldum gercekten yaa korku gitmiyo ya nasıl giriş olucak orası dar geliyo sankı 2 parmak oluyo ama p.. se gelince giremicek gıbı gelıyo napıcam ben bu hafta bu işi bitirmem gerekk bızden beklentıler cogaldı artık herkezten aynı lafları duymaktan yoruldummm çok mutsuzumm yaaa

aynen benımde ya

Canım korkacak bir şey yok . bak penis girmeden evvel eşin yapabiliyorsa iki parmağını yerleştirsin.Tam penisin gireceği zamanda parmağını ceksin sende bu arda kas gevset yaparak kendini rahatlat..

Bende yine yanma kaşıntı ve akıntı başladıı ;((((
o tamamen psikolojik yanma falan olmuyor..
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?

2 parmak alabiliyorsanız peniste aynı onun gibi bir şey..
hatta sıcak ve kemiksiz olduğu için çok daha rahat oluyor korkmayın..

Arkadaşlar özel mesaj atın yapamayanlar yardımcı olmak istiyorum . Yeneceksiniz inanın eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar bize bizden başka kimseden fayda yok . Ben 4 senedir çektim bu illeti Hadi yeneceksiniz birazcık cesaret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…