- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.101
Oldu Canm ve çok rahattı çok az bi kanamam oldu ve canım hiç yanmadı çok kolay oldu ama ikinci olmadıKızlaaarr banada yardım edin lütfen 9 aydır evliyim 1 kere ilişkiye girebildim gerisi gelmiyo yapamıyorum lütfen yardımcı olun
Evet canım sadece jel su an kendim bile inanamıyorum cok sukur ama dort gun ara verdim gribim suan inşallah yine sikinti cekmemegzersiz yapmadan mı başardın ne güzel sadece jel yardımıyla mı yaptın cnm
canım düşündüğün gibi değil gerçi bende senin gibi düşünüyordum önce küçük aparatla yapıyorum sonra orta aparatı uğraştım zorlanıyormuş gibi oldum amann dedm en iyisi 3. aparat orta aparattan daha rahat ilerliyor tek srun cesaret denedikçe göreceksinEgzersizlerim cok iyi gidiyor parmak egzersizlerini basariyla tamamladim es parmagini da alabiliyorum fakat p.. alamiyorum cok kalin geliyor sanki esnemiyor orasi lutfen bana yardim edin
Ben egzersizde yapamyrumEgzersizlerim cok iyi gidiyor parmak egzersizlerini basariyla tamamladim es parmagini da alabiliyorum fakat p.. alamiyorum cok kalin geliyor sanki esnemiyor orasi lutfen bana yardim edin
Kızlar dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun. Bakın ne kadar zor şeyler yaşoyoruz li bi sürü günümüz var. Anneler günü kadınlar günü regl günü yumurtlama günü vaji günü
Dilimdesiniz betülcüm, her zaman dualarım sizinle ^^
aynen benımde yaofff kızlar cok yoruldum gercekten yaa korku gitmiyo ya nasıl giriş olucak orası dar geliyo sankı 2 parmak oluyo ama p.. se gelince giremicek gıbı gelıyo napıcam ben bu hafta bu işi bitirmem gerekk bızden beklentıler cogaldı artık herkezten aynı lafları duymaktan yoruldummmçok mutsuzumm yaaa
NASIL ÇÖZÜCEZ NASIL MUTLU OLCAZ HIÇ BİLMİYORUMM TIKANDIM KALDIM RESMEN RUH GIBIYIM HİÇBİŞEYDEN ZEWK ALMIYORUMMaynen benımde ya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/NASIL ÇÖZÜCEZ NASIL MUTLU OLCAZ HIÇ BİLMİYORUMM TIKANDIM KALDIM RESMEN RUH GIBIYIM HİÇBİŞEYDEN ZEWK ALMIYORUMMKIMSEYEDE BISEY DIYEMIYORUMM
Canım korkacak bir şey yok . bak penis girmeden evvel eşin yapabiliyorsa iki parmağını yerleştirsin.Tam penisin gireceği zamanda parmağını ceksin sende bu arda kas gevset yaparak kendini rahatlat..offf kızlar cok yoruldum gercekten yaa korku gitmiyo ya nasıl giriş olucak orası dar geliyo sankı 2 parmak oluyo ama p.. se gelince giremicek gıbı gelıyo napıcam ben bu hafta bu işi bitirmem gerekk bızden beklentıler cogaldı artık herkezten aynı lafları duymaktan yoruldummmçok mutsuzumm yaaa
o tamamen psikolojik yanma falan olmuyor..Bende yine yanma kaşıntı ve akıntı başladıı ;((((
Egzersizlerim cok iyi gidiyor parmak egzersizlerini basariyla tamamladim es parmagini da alabiliyorum fakat p.. alamiyorum cok kalin geliyor sanki esnemiyor orasi lutfen bana yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?