Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bencede öyle yap cünkü genişlediği zaman kucuk aparatın 1 veya 2 büyü daha kolay ve rahat girio.. :)

Kizlar dua edin bana bu gece esli deneme yapicam dualarinizi eksik etmeyin ins biter bu iskence bu gece bitmesi icin cabaliycam umarim biter..
Canim benim bende bu gece deniycem bakalim hayirlisi insallaaaaah oluuurrr!!!!!! Dua edelim bir birimize nooluuur!!!! Allahim yardimcimiz olsunnn!!!!

Merhabalar, bende 6 aylık evliyim hala eşimle birlikte olamadık, egzersizleri yazmış olmalısınız ancak o kadar çok sayfa var ki bulamadım. Ayrıntılı olarak verilen bir konu linki varsa yardımcı olabilir misiniz?

Canım özelden yaz istersen ayrıntılı bir şekilde ne yaptığını ben yardımcı olayim sana egzersizlerde

P..s le yarisina kadar oluyor eşimi durduruyorum onda inme oluyor pre....tif kullanıyoruz napmaliyim devamı için yardım lütfen ??
Bebe yağı sürüyorum canım ya da zeytinyağı yarısını aldıktan sonra yavaş yavaş git gel yap esin sönmez hafif hafif git gel yaptıkca da arkada kapalı sandığın o yolda açılıyor canım benim öyle oldu

mantar bende de oluyordu onun hapı var canım içiyorsun geçiyor..

Biliyorum cnm içmediğim hap kalmadı geçip geçip tekrar başladı 3 ay çektim,vaji.da bu sebepten arttı benim,ilk evlendiğimde bu kadar kötü değildim mantardan sonra iyice hassaslaştım eşime dokunamıyo bile

canım senin yazdıklarını da okuyodum bende iyiki bu yok diyordum adetten sonra bende de oldu şimdi ne yapıcam bilemedm yarıda kaldık doktor bişey dedi mi sana gerçi bn daha doktora gitmedm mantar mı değil mi bilmiyorum onun mantar olduğunu doktor mu anlıyor biz de bilebilir miyiz

Kızlar söyle bi durum oldu.p....s hepsini girdiğini hissettim ama elinle bi yoklayayim dedim girmiş mi diye disardaydi ucu.anlamadik girdi mi girmedi mi.ben bakarken eşim kendini çekti de mi çıktı acep ???

Aparat yada başka bişey nasıl kullanabiliyorsunuz. ben oraya bişey girme ihtimalini düşünmediğim için yapamıyorum bi türlü onları kullansam esimlede birlikte olurdum ki zaten

Aparat yada başka bişey nasıl kullanabiliyorsunuz. ben oraya bişey girme ihtimalini düşünmediğim için yapamıyorum bi türlü onları kullansam esimlede birlikte olurdum ki zaten
canım aynı şeyi bizde düşündük bizde hissettik bunları bahane ettik başka yöntemler bulmaya çalıştık ama sonuç yine egzersiz dünyanın en pahalı doktoruna gitsende bu böyle onca para verdim sonuç burdaki egzersizlerin aynısı çıktı oyüzden oyalanmadan vajinana bakmakla ve dokunmakla başla orayı tanı sonra 1 parmak 1 boğum dene yada aparat ağlarsın sızlarsın bn bunu yapamıcam dersin ama geçer zaman geçtikçe yaptığını göreceksin nefes al verirken ittir sadece cesaret

Verdiğin cesaret için teşekkür ederim. Egzersizleri yaptım bende ama parmak olayına gelince hep bıraktım malesef günlerde geçti gitti 9 ay oldu artık eşimde bende çok bunaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…