Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende hiç yapamıcağımı sanmıştım ama öyle değilmiş:))) kendine güvenip ben bu işi yapacağım dedikten sınra hiç bişe kurtulamaz elimizden:)))

Birde kızlar k. Bakmayın cok özürdiliyorum ; eş denemelerinde handi pozisyonda yapıyorsunuz ? Bn bacaklarımı iki yana acp kaldırıyorm kndıme cekıyorum böyle ypnca otomatik kafamda olmucak olmucak dıe red edıyorum kendımı sıkıyorum yermde duramıyorum . Eşimde bu pozisyonun dışında olmazdıoszler nasl yapıyorsunuz

Nasıl rahat ediyorsan o pozisyonda yapabilirsin. Ben eşimin üzerinde sırtımın ona dönük olduğu pozisyonda yenmiştim, denemediyseniz tavsiye ederim.

Sıkma kendini, canım yanacak diye düşünme, yanmıyor. Zihnin inanmak istese de acıya, sen engel ol acı, sancı, ağrı yok, hepsi hayali düşünceden ibaret duygular, korktuğun için var olduğunu sandığın hisler.

Arkadaşlar çok şükür ben de yendim artık tamamen alabiliyorum hafif git gel yapmaya da başladık egzersiz kesin çözüm kendinize güvenin nasıl egzersiz yapacağını bilmeyenler soruları olanlar varsa yazsın lütfen özelden buradan yazınca görmeyebiliyorum

Kızlar sakın nasıl olursa olur diyip pes etmeyin üzerine gidin... ben son 10günde üzerine gittim ve oldu. Zaten kendimede egzersize başladığımda demiştim 10günün var math yenmek için diye:) sonuç 5gün çalıştım 5güb adet dönemim ve yendim :))

tebrik ederim canım yaaaaaaAAAAA çok mutlu oldum! adet döneminden sonra darısı bana, ona, şuna, tüm yenemeyenlere inşallahhhh

tebrik ederim canımmm :) çok sevindim. bizlerde atlatırız inşallah

Kizlar dua edin bana bu gece esli deneme yapicam dualarinizi eksik etmeyin ins biter bu iskence bu gece bitmesi icin cabaliycam umarim biter..

Çabalıycam diyen dillerini sevsinler senin Canım benim, Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, dualarımız seninle, sizinle, hepinizle ^*^ umarım biter, umarım..

Çabalıycam diyen dillerini sevsinler senin Canım benim, Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, dualarımız seninle, sizinle, hepinizle ^*^ umarım biter, umarım..
seni cok seviyorum tsk ederim cnm ins olur ins dediginiz herseyi aldim butun malzemeler hazir sira firina vermek kaldi oda olcak ins

seni cok seviyorum tsk ederim cnm ins olur ins dediginiz herseyi aldim butun malzemeler hazir sira firina vermek kaldi oda olcak ins

Kuzum ben de seni çok seviyorum

Harika, her şey tamam o halde, biraz cesaret fırını yakmak için, korkularını at gitsin fırına cayır cayır yansın :) Başarabileceğini biliyorum, olacak inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.

bu is olsun ilk sana haber vercem ayyy heycan yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…