- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.241
Bende hiç yapamıcağımı sanmıştım ama öyle değilmiş:))) kendine güvenip ben bu işi yapacağım dedikten sınra hiç bişe kurtulamaz elimizden:)))Kızlar bakın math yendiğinde ne yazmış, çok basit olduğunu söylemiş. Tıpkı sizlerin de düzenli olarak egzersiz yapıp yendiğinizde, buraya gelip ayyy ne basitmiş yazacağınız gibiEgzersiz yapıp da bu dertle baş edemeyene rastlamadım, er-geç yeniyorsunuz canlarım ama 1 ay, ama 3 ay ama 5 ay sonra. Yenme süresinin bir önemi yok, mühim olan yaşama kaldığınız yerden, bembeyaz bir sayfa açarak devam edebilmeniz. Lütfen ertelemeden, pes etmeden devam edin, elbet bir gün kökünden söküp atacaksınız şu vajinismus denilen illeti. Sorularınız olursa her zaman buradayız ben ve arkadaşlarım seve seve, elimizden geldiğince yanıtlarız sorularınızı.
eczaneden buldum canım ama 3-4 ay önce almıştım.. başka uyuşturucu spreyde aynı işlevi görür bence ilk sıkınca çok yanma oldu yanma geçince deneyebilirsin.[/QUOTE bi kaç eczaneye söledm üretilmediğini sölediler. İstanbul anadolu yakasında depolara sordurdm yokmş
Nasıl oldu tebrklertebrik ederim canım darısı başıma inşallah
Birde kızlar k. Bakmayın cok özürdiliyorum ; eş denemelerinde handi pozisyonda yapıyorsunuz ? Bn bacaklarımı iki yana acp kaldırıyorm kndıme cekıyorum böyle ypnca otomatik kafamda olmucak olmucak dıe red edıyorum kendımı sıkıyorum yermde duramıyorum . Eşimde bu pozisyonun dışında olmazdıoszler nasl yapıyorsunuz
tebrik ederim canım yaaaaaaAAAAA çok mutlu oldum! adet döneminden sonra darısı bana, ona, şuna, tüm yenemeyenlere inşallahhhhKızlar sakın nasıl olursa olur diyip pes etmeyin üzerine gidin... ben son 10günde üzerine gittim ve oldu. Zaten kendimede egzersize başladığımda demiştim 10günün var math yenmek için diye:) sonuç 5gün çalıştım 5güb adet dönemim ve yendim :))
Herkese inşallah:)))) hrmencecik yensinler:)))tebrik ederim canım yaaaaaaAAAAA çok mutlu oldum! adet döneminden sonra darısı bana, ona, şuna, tüm yenemeyenlere inşallahhhh
kızzzz cesaretlenn birazzzz bende senin gibiydimm ama apratları alabiliom... bir yerden başlaaa... :)
tebrik ederim canımmm :) çok sevindim. bizlerde atlatırız inşallahKızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
Çok sevindim senin adına :) inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruz dua edin bizim içinBende hiç yapamıcağımı sanmıştım ama öyle değilmiş:))) kendine güvenip ben bu işi yapacağım dedikten sınra hiç bişe kurtulamaz elimizden:)))
tebrik ederim canımmm :) çok sevindim. bizlerde atlatırız inşallah
Rabbim herkes en kısa zamanda kurtarsın bu dertten inşallahÇok sevindim senin adına :) inşallah bizde en kısa zamanda kurtuluruz dua edin bizim için
Kizlar dua edin bana bu gece esli deneme yapicam dualarinizi eksik etmeyin ins biter bu iskence bu gece bitmesi icin cabaliycam umarim biter..
seni cok seviyorum tsk ederim cnm ins olur ins dediginiz herseyi aldim butun malzemeler hazir sira firina vermek kaldi oda olcak insÇabalıycam diyen dillerini sevsinler seninCanım benim, Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, dualarımız seninle, sizinle, hepinizle ^*^ umarım biter, umarım..
Ben sıcak suya oturduktan sonra 7-8 defa sıkıp o bölgeye sıcak kompleks yapıp tekrar sıkıyodum 7-8 defa ilk sıktıgında yanma oluyo sonraki sıktığında geçiyorKızlar vemcaine aldm nasl kullanıcm dozunu nadl ayarlıcam bilen varmı
seni cok seviyorum tsk ederim cnm ins olur ins dediginiz herseyi aldim butun malzemeler hazir sira firina vermek kaldi oda olcak ins
bu is olsun ilk sana haber vercem ayyy heycan yaptimKuzum ben de seni çok seviyorum
Harika, her şey tamam o halde, biraz cesaret fırını yakmak için, korkularını at gitsin fırına cayır cayır yansın :) Başarabileceğini biliyorum, olacak inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?