- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.341
Cok sagol canim hastaligim biter bitmez hepsini denicem umarim olur önceden hic umudum yoktu basaracagima dair ama böyle sizinle konusunca insan rahatliyo gerçekten bu zamana kadar kimseye anlatamadigimiz herseyi burda birbirimizle paylasiyrz tanimasakta hepimiz burda gönülden beraberz ins basarirz bizde diger arkadaslarimiz gibi mutlulugumuzu da paylasirz insCanım ben eşimin sırtüstü uzandığı, benimde onun üzerinde ona sırtımı dönük olduğum pozisyonda yenmiştim, çok rahat bir pozisyondu benim için. Pozisyon kişiye göre değişen bir durum, sen en rahat olduğun pozisyonu bulmaya çalış.
Aklıma gelenleri yazayım.
Yatağınızın en kenarına gel, eşin dizüstü çöksün, bacaklarını hafif arala, p..s senin kontrolünde olsun, istediğin zaman al, istediğin zaman durdur.
Yere bağdaş kursun eşin sende kucağına otur, bacaklarını eşinin beline dola, bu pozisyonda kontrol eşinde.
Poponun altına yastık koymadan, misyoner pozisyonu tekrar deneyin.
Üstte yapamıyorum deme, bilimsel araştırmalar eşli denemede başarı oranının benim yendiğim pozisyon olduğunu gösteriyor. Yine de kişisel bir durum, rahat edemeyebilirsin her pozisyonu dene canım.
Adanis benim durumu okudun mu ustlerde bak :) seninde fikrini alayım bugün yapacam hepsini:)))
Cok sagol canim hastaligim biter bitmez hepsini denicem umarim olur önceden hic umudum yoktu basaracagima dair ama böyle sizinle konusunca insan rahatliyo gerçekten bu zamana kadar kimseye anlatamadigimiz herseyi burda birbirimizle paylasiyrz tanimasakta hepimiz burda gönülden beraberz ins basarirz bizde diger arkadaslarimiz gibi mutlulugumuzu da paylasirz ins
Canim eşim de girdi diyor ama emin olamıyorum yine de öyle mi sandık acaba diye :) bugün bitecek ama dua edin :))Canım bazen tam girdiğini zannederiz fakat ancak yarısını alabilmişizdir. Tam giriş sağlanınca eşin bunu sana emin bir şekilde söyleyecektir, endişe etme. İnşallah serpilciğim, güzel haberlerle bekliyoruz seni.
arkadaşım bunu bir hastalık olarak görmeyin öncelikle. evet buna birisim verilmiş ve dr lara göre bu bir hastalık. çünkü isim koyulunca durum vahimleşiyor bizim gözümzde aaa hastayız biz deyip elimizde imkanımız varsa dr 3 bin de dese kurtulmak için veriyoruz.Merhaba herkese :)
Bende yazdıklarınızı okuyunca acaba bendemi vajinusmusum dedim kendime ve kalakaldım öylece. Benim sorunum şu eşim giriyor birleşme yaşadık doktora kan gelmedi olmadı diye gittiğimde öğrendim ama eşim girdiğinde tamamını alamıyorum canım acıyor 2-3 cm dışarda kalıyor. Doktor muayenesindede doktor aletle denerken bi noktadan sonra çok acıdı böyle olunca çok acıyo işte demiştim orasının rahmim olduğunu ondan acıdığını söylemişti. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca endişeye düştüm açıkcası. Bizde çocuk istiyoruz uğraşıyoruz. Eğer böyle bi sorunum varsa beklemiyim boşuna(( .
arkadaşım bunu bir hastalık olarak görmeyin öncelikle. evet buna birisim verilmiş ve dr lara göre bu bir hastalık. çünkü isim koyulunca durum vahimleşiyor bizim gözümzde aaa hastayız biz deyip elimizde imkanımız varsa dr 3 bin de dese kurtulmak için veriyoruz.
sizin zaten büyük çoğunluğu oluyor biraz kendinizi kasıyor olabilirsiniz. bir defasında zeytinyağ ile bir deneme yapın iki deneme size yetecektir Allahın izniyle.
bebek konusuna da engel değil merak etmeyin.
fiziksel bir durum yok yani.tamamen psikolojik korkular.
birde eşiniz sizi giriş ve sonrasında aynı ön sevişmede olduğu gibi uyarmaya devam ederse daha rahat bırakırsınız gevşediğinizde rahatça ilerler pns.
bu arada pozisyon hangisi üstte mi deniyosunuz altta mı?
birde zar esnek olabilir yada zar evet vajina girişinde 1, 1.5 cm kadariçerde ama ortasında delik olan bir yapıya sahip ve bu deik pns in kalın yeri şuan girmediği için yırtolma olmamış olabilir. yada esnek zar dediğimiz zarın ortasındaki delik zaten pns kalınlığından geniştir bu zarlarda doğumda yırtılır sıkıntı edilecek bişey değil yani.
rica ederim arkadaşım ne demek. sormak istediğiniz birşey olursa özelden de sorabilirsiniz. her zaman seve seve cvp larız.Çok çok çok teşekkür ederim. Bizimki biraz sabırsız ön sevişme falan yok direk odaklanıyo kızıyorum biraz biraz anlamaya başladı inşallah hallolur. Ben o bi kez rahatladıktan sonra bi 10-15 dk. sonra istekli olmaya başlıyorum 2.sinde 3.sünde daha rahat oluyo ama ona rağmen sonuna kdr tam girmiyo.
rica ederim arkadaşım ne demek. sormak istediğiniz birşey olursa özelden de sorabilirsiniz. her zaman seve seve cvp larız.
ön sevişme aslında çok önenmlidir kadın daha zor hazırlanır bu duruma ama tabi ki çok fazlada uzun tutmamak gerekir. ben özelden yarın hatırlatırsanız yazarım olmazmı? çıkış saatim geldi iki cümleyle geçiştirmek istemem. muhtemelen henüz hazır olmadığınız içinde hafif yanma gibi hissediyosunuz dolayısıyla kendinizi sıkıyorsunuzdur yanılıyor muyum?
Aynen tabir ettiğiniz gibi. Yanma oluyor. Bi eşim rahatladığında içimdeyken kasılmaları olurken acıyo :) ama ilk günlere göre çok şükür. Bu da doktora gidip ilişkinin gerçekleştiğini öğrendikten sonra rahatlamamla oldu aslında. Burdaki dostluklar gerçekten çok başka. Her kim kurduysa bu siteyi Allah razı olsun :) .
bnce daha hazir deilsin esli deneme icin cnm egzersizlere devam etmelisinya bu eş uygulaması gerçekten başka bişiy.. egzersizimi yapıyorum ve kendimce başarılı sayılırım:) yani bana göre öyle.. egzersizle esnetebildim mi ..belki henüz diil ama mesela mumdan aparat yapıyorum bunu alacaksın diyorum kendime biraz ugraşıyorum ediyorum belki bir iki saat ama sonunda alabiliyorum.. ama eş durumu yok... olmuyo.. pozisyonların nerdeyse çogunu denedim.. ama yok yani hiç alamıyorum..o da piskolojik galiba.. mesela ben talepkar olmadığımı farkettim..eşime hadi bi de şöyle deneyelim diyemiyorum ..egzersiz yaptığım zaman bile utana sıkıla anlatıyorum..önce o bi adım atsın diye bekle bekle olmuyo bu işler...ögrencek çoook şey var....kızlar isterseniz gerçekten yapabilirsiniz diyosunuz ya...ben onu şimdi anladım :)) ya ben hiiiiiiç istememişim aslında.... yani istemişim de ama öyle kendi kendime kendi içimde...vajinusmus oldugumu anlayınca da bunu çözülecek bir problem gözüyle bakmışım hep.. çözmeye çalışıp durdum ama ne fayda olmayınca olmuyo işte.... istemeyince olmuyo yani
o yuzden mi böyle hissediyorum bilmiyorum bakalım görücez zamanla.. ne zaman hazır olduğumu anlayacağım mesela egzersiz yapıyorum..ne zaman eş denemesine hazır olacagımı nerden anlayacağım...bnce daha hazir deilsin esli deneme icin cnm egzersizlere devam etmelisin
egzersiz bitince esli denemeye gec yine olmazsa devam et ama egzersizlerin bitince esli denemelerde yap zamanla p..si de alicaksiN cnmo yuzden mi böyle hissediyorum bilmiyorum bakalım görücez zamanla.. ne zaman hazır olduğumu anlayacağım mesela egzersiz yapıyorum..ne zaman eş denemesine hazır olacagımı nerden anlayacağım...
Oooo sevindimmm vallaaa canim supersiiin!!!! Ben o asamaya gelsem sevincten kalkip oynariz heralde esimle karsiliklicnm bnm dun gece yariya kadar oldu az kaldi hepsi olcak bnden kan fazla gelince esim korktu devamini yarin yapalim dedi bnde tirstim biraz aslinda bnde biraktim kandan dolayi yoksa hepsini yapacaktim cok da aci olmadi p..si asagi dogru ittim ve cok rahat girdi cnm sende dene bi
Insallah cnm yaaa!! Dogru soyluyosun gercekten bakamiyodum resmen tansiyonum dusuyodu terliyodum falan o durumdaydim yaniii!! Ama bizi sizler motive ediyosunuz vallaaa!! Kac sene doktora gittim bi isime yaramadi!! Iyiki varsiniz! Ilacim oldunuz!Canım nerdeyse tüm pozisyonları deniyosun hangisinde ilerleme kaydediyosan ona devam et sen kendine bakıcaksın kimi üsteyken dener kimi alttayken en rahat hangisiyse sen çok yakınsın inan bana hatırlıyorum yazdıklarını bakamıyodun bile çok ilerledin çok büyük başarı ben senin yaptıklarını yapamadım bile emin ol üstüne giderde hergün denersen başaracaksın
veee sonundaaaaa..
yendim çok şükür.yenenlerin yazdiklarini okuyodum"bu muymus" diyolardi....hakikaten BU MUYMUS???bikac hafta oncesine kadar agridan devam edemiyodum.bikac kez parmak egzersizinden sonra o ilk esle denemede oldu.oldugunu bile anlamadim.jel yardimida var tabi...Rabbim herkesin bu vb sıkıntısını gidersin ins
veee sonundaaaaa..
yendim çok şükür.yenenlerin yazdiklarini okuyodum"bu muymus" diyolardi....hakikaten BU MUYMUS???bikac hafta oncesine kadar agridan devam edemiyodum.bikac kez parmak egzersizinden sonra o ilk esle denemede oldu.oldugunu bile anlamadim.jel yardimida var tabi...Rabbim herkesin bu vb sıkıntısını gidersin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?