- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.381
DUALARIMIZ SIZINLE CANIMKızlar bugün deneyeceğiz dua edin ne olur
cnm ilaç ın adı ne söyler misinSelam kizlar. Öncelikle bu dertten muzdarip herkese Allah yardim etsin diyorum. Ben de 1.5 sene cektim ceken bilir. Bundan kurtulur kurtulmaz çözümünü her yere yazicam demiştim ama sözümü tutamadim işim bitince bu siteye girmedim bile uzun zaman. Derdi bitince insanin aklina bile gelmiyor. Şimdi herkesten özür diliyorum gecikme icin.
Ben master yapmis bir biyologum ama cahil gibi davrandim kendi kendime çözerim dedim ne cozebildim ne ugrastim ne doktora gittim. İşin garibi cinsellik oyle buyuk bir deniz ki penis vajinaya girmeden de dibine kadar yasanabiliyor. Bu sebeple esim de cok umursamadi. Ama zaman zaman deneme anlarimizda benim bacaklarimi kasmam onu itmem kendisini cildirtabiliyodu. Mahfoluyodu her sey.
Neyseki bi gun üşenmeyi birakip doktora gittim. Ilgiyle ve sefkatle dinleyip hemen muayene koltuguna aldi beni. Spekulumu gosterdi bunu sokucam hic acimiycak dedi. Yalvardm hayir onu sokmayin lutfen dedim. Tamam dedi birakti daha minik bi alet gosterdi ucu permatik ucu kadardi bunu sokucam dedi tamam dedim. Soktu hic acimadi. Sen vajinismus degilsin dedi. Eger olsaydin mumkun degil bunu da sokturmazdin dedi. Senin zarin cok esnek dedi bu sebeple tam olarak kurtulamiyosun dedi. Ben hep iyi bisey sanardim esnek zari sasidim kaldim. Sana agri verme nedeni de bir turlu zardan kurtulamaman dedi. Bi krem verdi. Bunu icine dogru sür ve dene dedi. Ben hic inanmadm tabi cunku jel denemekten krem bebek yagi denemekten bunalmistim artik. Verdigi sey kayganlastirici bile degildi ise yaramaz sandim. Ve umutsuzca denedim. Eşim uzerimde ve icimde ama hicbir aci hissetmiyorum sadece gobek deligimin yaknlarnda penisin varligini hissediyorum o kadar. Meger ilac aciyi uyusturma etkisine sahipmis. Esim o kadar mutluydu ki o an basardik iste dedi ve o ani anlatamam. Sonra cikti icimden ve aman allahim kan revan içindeyim. Yapim geregi korkagim zaten kan gorunce aglamaya basladm sevindim aslnda. Hep bi kana odaklanma halim vardi cunku. Ertesi gun yine kremle denedik yine cok kanadi. 3. Kez denedimzde yine kanadi. Ve sonunda zarin tamamindan kurtuldum. Istanbulda yasayanlar icin dr.adi verebilirim. Vajinal muayene cok onemli cok iyi karsilamasi lazim doktorun.
Ilacin adi anestol pomad. Aslinda hemoroid agrisi cekenlerin kullandigi bisey. Ama gelin gorun ki derdimin dermani buymus. Akliniza takilabilir vajinal yuzeye zarar verir mi gibi. Asla. Etkisi hemen geciyo zaten. Birlesmeden once elinle ic kisma kadar yediriyosun hemen uyusuveriyo. Sonra birlesmeden 10 dk sonra filan uyusukluk geciyo. İlk denemede ben elimle yetisebildivm yere kadar yedirdim ve ne buyuk bi mucizeydi hicbir sey hissetmedim. Ilık ılık kan gelmese ne oldugunu anlamiycam. Fiyati da cok uygundu 3 tl civari saka gibi:)cnm ilaç ın adı ne söyler misin
hımm bn onu aldım ilk önce faydasını pek görmedim ya iç kısmına sürmedm deliğin etrafına sürmüştümIlacin adi anestol pomad. Aslinda hemoroid agrisi cekenlerin kullandigi bisey. Ama gelin gorun ki derdimin dermani buymus. Akliniza takilabilir vajinal yuzeye zarar verir mi gibi. Asla. Etkisi hemen geciyo zaten. Birlesmeden once elinle ic kisma kadar yediriyosun hemen uyusuveriyo. Sonra birlesmeden 10 dk sonra filan uyusukluk geciyo. İlk denemede ben elimle yetisebildivm yere kadar yedirdim ve ne buyuk bi mucizeydi hicbir sey hissetmedim. Ilık ılık kan gelmese ne oldugunu anlamiycam. Fiyati da cok uygundu 3 tl civari saka gibi:)
olacak inan kendine cnm :)Çok sağolun inşallah bu sefer olur Rabbim herkese yardım etsin :)
Ben ikinci denememde etrafina surdum yine acidi. O yuzden icine kadar yedirdim hep. Bi de hemen umutsuzluga kapilmayin kremsiz aciyabilir ilk zamanlar ama sonra alisiyo vajina ve acimiyo. Yani kremi acidigi sure zarfinda kullanabilirsinizhımm bn onu aldım ilk önce faydasını pek görmedim ya iç kısmına sürmedm deliğin etrafına sürmüştüm
içine sürsem acır ya bn yarıya kadar alıyrm zaten az kaldı bitmesine cnmBen ikinci denememde etrafina surdum yine acidi. O yuzden icine kadar yedirdim hep. Bi de hemen umutsuzluga kapilmayin kremsiz aciyabilir ilk zamanlar ama sonra alisiyo vajina ve acimiyo. Yani kremi acidigi sure zarfinda kullanabilirsiniz
Hafif yakiyo mentollu gibi ama aninda uyusuyo o aciya dayanabilirsin aslinda. Ama dedigim gibi benim doktorum bana sen vajinismus degilsin dedi. Sadece zarim kalin ve esnek old.icin ben oyle sanmisim hep. Eger vajin.olsaydim psikologa yonlendirecekti. Bu da soyle anlasiliyo eger kendi parmagini sokabiliyosan aci cekmeden degilsin. Yani tek sorun aciysa cozum krem. Ama sorun vajinanin her seyi reddetmesiyse cozum psikolog.içine sürsem acır ya bn yarıya kadar alıyrm zaten az kaldı bitmesine cnm
Aynen cnm!! Insallahhhh!!!!İyiki sende varsın canım burdakiler gerçekten terapiden öte bende gittim psikologa daha çok psikolojimi bozdu paramamı yanayım zamanımamı bilemedim ama Rabbim bi sınavındaydık ve çok şükür yapabildik sizlerde yapacaksınız kurtulmayan yok
Ister istemez dusunuyosun vallaa cnmm!! Istee hep aklimizda oldugu icin!!Mazerty ilişki sırasında o anı düşünme..... Yani böyle en iyi hissetiğin anı düşün.... Benim kuzlık zarım bozulduğunda anlamdım bile ....ben sivilce sıkamam onun sivilce acısı bile ondan daha fazla ya...
Relaxxxxxx
Super! Denemeye devam et. İş sadece agrida kitlenirse o zaman cozumu bu krem. Inan bu kreme.başı girerken acıyo sonrası pek deil daha yeni olmaya başladı zaten cnm
Aynen cnm bizde dun gece deneyemedik! Hafta sonu oldugu icin annemlere davetliydik! Ordanda gec gelince cok uykumuz vardi uyuyakaldik! Insallah bu gece deneyebiliriz!!!biz oynamadık mı yeminle agladım mutluluktan bnde 1.5 senelik evliyim bunlar daha yeni yeni olmaya başladı cok büyük bişey bizim için dün gece yapmadık adam işten geç gelince kaldı bugün artk sen ne yaptın dün gece yaptınmı ara verme cnm devam durmak yok
gece deneme varmı cnm ne yaptın dün gece yaptınmıIster istemez dusunuyosun vallaa cnmm!! Istee hep aklimizda oldugu icin!!
bu gece deneme yapıcaz o zamn yine sürcem kremiSuper! Denemeye devam et. İş sadece agrida kitlenirse o zaman cozumu bu krem. Inan bu kreme.
bizde bu gece denicez cnm bakalım haber ver bna :)Aynen cnm bizde dun gece deneyemedik! Hafta sonu oldugu icin annemlere davetliydik! Ordanda gec gelince cok uykumuz vardi uyuyakaldik! Insallah bu gece deneyebiliriz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?