- 10 Kasım 2014
- 169
- 86
- 53
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.361
Ayyy tebrik ederiiimm!! Sevindim adinaa!! Ne zamandan beri ugrasiyodun canim? Nasil yendin? Biraz acarmisin? Bizede tiyo olsun :)veee sonundaaaaa..
yendim çok şükür.yenenlerin yazdiklarini okuyodum"bu muymus" diyolardi....hakikaten BU MUYMUS???bikac hafta oncesine kadar agridan devam edemiyodum.bikac kez parmak egzersizinden sonra o ilk esle denemede oldu.oldugunu bile anlamadim.jel yardimida var tabi...Rabbim herkesin bu vb sıkıntısını gidersin ins
Ayyy tebrik ederiiimm!! Sevindim adinaa!! Ne zamandan beri ugrasiyodun canim? Nasil yendin? Biraz acarmisin? Bizede tiyo olsun :)[/QUOTE
teşekkür ederim.Parmak egzersizlerini yaptim.kayganlastirici jel kullandim.one 1 daha sonra 1,5-2 ve son olarak 3 parmaga gectim.uc parmaga alistirdim kendimi.vajina enteresan bi organ.egzersiz yaparken kendini kasiyodu bazen.elimi cekmiyodum kendimi sakinlestirmeye calisiyodum ve devam ediyodum.sonuc BASARI....hiiicccc korkmayın.vajina cok esnek kendinizi kasmayin.demekle olmuyo biliyorum.egzersiz yaparken kendinizle konusun ve israrla devam edin.
insaallahhhhhh..teşekkür ederim...ve bir "bu kadar mıymış, bu muymuş" mesajı daha
Harikasın, tebrikler canım benim amin darısı meleklerimizin başına
İyiki sende varsın canım burdakiler gerçekten terapiden öte bende gittim psikologa daha çok psikolojimi bozdu paramamı yanayım zamanımamı bilemedim ama Rabbim bi sınavındaydık ve çok şükür yapabildik sizlerde yapacaksınız kurtulmayan yokInsallah cnm yaaa!! Dogru soyluyosun gercekten bakamiyodum resmen tansiyonum dusuyodu terliyodum falan o durumdaydim yaniii!! Ama bizi sizler motive ediyosunuz vallaaa!! Kac sene doktora gittim bi isime yaramadi!! Iyiki varsiniz! Ilacim oldunuz!
veee sonundaaaaa..
yendim çok şükür.yenenlerin yazdiklarini okuyodum"bu muymus" diyolardi....hakikaten BU MUYMUS???bikac hafta oncesine kadar agridan devam edemiyodum.bikac kez parmak egzersizinden sonra o ilk esle denemede oldu.oldugunu bile anlamadim.jel yardimida var tabi...Rabbim herkesin bu vb sıkıntısını gidersin ins
canım senin yazdıklarını da okuyodum bende iyiki bu yok diyordum adetten sonra bende de oldu şimdi ne yapıcam bilemedm yarıda kaldık doktor bişey dedi mi sana gerçi bn daha doktora gitmedm mantar mı değil mi bilmiyorum onun mantar olduğunu doktor mu anlıyor biz de bilebilir miyiz
Tebrikler yıldızlı pekiyi...bu muymus hıhhhhh... Çok güzel bi duygu degıl mi....hayırlısıyla bi de bebişlerimiz olsun inşallah,,,,,,,veee sonundaaaaa..
Mazerty ilişki sırasında o anı düşünme..... Yani böyle en iyi hissetiğin anı düşün.... Benim kuzlık zarım bozulduğunda anlamdım bile ....ben sivilce sıkamam onun sivilce acısı bile ondan daha fazla ya...Ayyy tebrik ederiiimm!! Sevindim adinaa!! Ne zamandan beri ugrasiyodun canim? Nasil yendin? Biraz acarmisin? Bizede tiyo olsun :)
biz oynamadık mı yeminle agladım mutluluktan bnde 1.5 senelik evliyim bunlar daha yeni yeni olmaya başladı cok büyük bişey bizim için dün gece yapmadık adam işten geç gelince kaldı bugün artk sen ne yaptın dün gece yaptınmı ara verme cnm devam durmak yokOooo sevindimmm vallaaa canim supersiiin!!!! Ben o asamaya gelsem sevincten kalkip oynariz heralde esimle karsilikliHahah kan gorursem cooook sevinirimm ben yaaa korkmayinnn! 3 yillik evliyim ve hala bakireyim ben cnm o yuzden gercekten kan gorsem coook sevinirim!!! Sen beni bile gecmissin vallaa masallah sana tebrik ederimmm!!!!
NASIL YENDİN BANA DA YAZARMISINTebrikler yıldızlı pekiyi...bu muymus hıhhhhh... Çok güzel bi duygu degıl mi....hayırlısıyla bi de bebişlerimiz olsun inşallah,,,,,,,
tamam canım çok sağolCanım ben daha önce olduğum için başlayınca anlıyorum hemen,yanma aşırı kaşıntı ve kızarıklık varsa yoğun ve süt kesiği gibi beyaz parça parça akıntın varsa mantarsın demektirhemen bi doktora görün derim hap krem falan veriyorlar eğer eşin korunmuyorsa onun da ilaç kullanması gerekir canım
canim cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza ins. Bu kadar basit mi gercekten ve hangi pozisyon da basardin bizede yardimci olabilir misinMazerty ilişki sırasında o anı düşünme..... Yani böyle en iyi hissetiğin anı düşün.... Benim kuzlık zarım bozulduğunda anlamdım bile ....ben sivilce sıkamam onun sivilce acısı bile ondan daha fazla ya...
Relaxxxxxx
Rica ederim canım ben o kadar çok çektim ki artık vajinismusla mantarın bi bağlantısı mı var acaba diye düşünmeye başlamıştım ki bazen gerçekten olabiliyo,bu arada parmak egz.denedim az önce ucu çok rahat giriyo sonra dapdar bi yer var oraya parmağımı ittirmeye çekiniyorum sizde de böyle bi his oldumu???tamam canım çok sağol
Canim gercekten basit buradaki arkadaslarimiz defalarca anlatti kolay oldugunu bende inanmiyodum.ben hep madde madde yaziyorum yine yazacagim cunku ben cok sikinti yasadim sizler hemen atlatin sitiyorum.canim cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza ins. Bu kadar basit mi gercekten ve hangi pozisyon da basardin bizede yardimci olabilir misin
Bu arada misyoner de yendim canim benim bacagimi aciyorum esim girince dizlerimi kiriyorumcanim cok sevindim senin adina darisi bizim basimiza ins. Bu kadar basit mi gercekten ve hangi pozisyon da basardin bizede yardimci olabilir misin
cok haklısın canim bende suan zeytinyagla 3 parmaga kadar alabiliyorum sona yaklaştım gibi geliyor ama hala icimdeki korkuyu atamiyorum bizlerede dua et canim cok ihtiyacimiz var gerçektenCanim gercekten basit buradaki arkadaslarimiz defalarca anlatti kolay oldugunu bende inanmiyodum.ben hep madde madde yaziyorum yine yazacagim cunku ben cok sikinti yasadim sizler hemen atlatin sitiyorum.
1 bence ilk olarak esinizde sizin kadar vajili bence yani yuzde 60 sizde ise yuzde 40 onlarda sikintili. Cunku ne siz ne onlar daha once boyle bir sey yasamadiginiz icin bu oluyor. Bir psikiyatristin makalesinde eslerin bayanlara nasil davranmasi gerektigini abalatan bir yazi buldum. Erkekler kabul etmiyor ama onlar dinlememeis gibi olsada sizi can kulagiyla dinliyor esim tv izlerken dinlemek sitemesede sesli sesli okuyodum. Bi baktim 1.2.3. Girmeye calisan adama yavas yavas beni arahatlata rahatlata basalamaya basladi.
2 ben en zorlandigm asamyi buldum burada arkadaslarin biri yaziyor kan tavana sicrayacak. Yok bir daha yuruyemeyecegim vb ben oranin yirtilmasindan korkuyodum bunun icin vaji tesimleri varya anitomi ilk seferede gozumu kisa kisa bakiyodum aynen vaji deligime bakarken de boyleydi:) hep ona baktim ve geceleri hep o ani dusundugumde kendimi kitlerken her gce o ani dusunup guzel bi sey olduguma beynimi alistirdim
3 cok dua etyim inanilmaz hemde aglaya zirlaya hergun fetih suresi okudum her rekatinda 21 ihlas ile iki rekat namaz kildim sadati kirama fatiha okudum ismi azam okudum...beni inanilmaz rahatlatyi
4 vaji deligini incelemek kegel bunlar kacinilmaz olmasi lazim bence parmak egzersizi ben sadece serce parmagimi yaptim ve 2 parmak ama aparata yapamadim cunku p... yumusacik hemen giriyor anlamiyosun
Uzun uzun yazdim kusuruma bakam ama ben boyle atlatyim tabi en basta burdaki arkadaslarim adanis deniz asya kaderim melis ... hep bana destek olsdu....
korkma kendine güven cnm beynini rahatlat korku yok güzel haberler ver bizeKızlar bugün deneyeceğiz dua edin ne olur
Dualarimiz seninle tatlim basaracagz ins mutlu haberlerini alirz ins. Hastaligm biter bitmez bende denemek istiyorum ihtiyacimiz olan sey biraz cesaretKızlar bugün deneyeceğiz dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?