Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elbetteki öyle ama insan yine de eşiyle ilk olsun istiyor

Kızlık zarı konusunu gözümüzde büyüttüğümüz için bu hale geldik yeşimcim. Önemli olan aparat ve ya parmakla bozulması değil, önemli olan sağlığına kavuşup mutlu olman. Ben yendikten sonra jinekolojik muayene esnasında bozuldu zarım, eve gittiğimde iç çamaşırımda pembe renkli birkaç damla sıvı gördüm ve idrak ettim. Umrumda bile olmadı, yenmiştim çünkü. Bunları düşünme, yenmeye odaklan sadece.

Haklısın ama yinede tedirginim ne yapacağımı bilemiyorum internetten araştırdım bi doktor buldum ancak 2.500 tl ücret istiyor. Çevremdekilerde çok para gerek yok diyorlar iyice kafam karıştı her an aklımda bu durum artık eşimde söylenmeye başladı 6 ay oldu sabrediyor

Onların söylediğini bizler de söylüyoruz aslında. Bizim yaptıracağımız egzersizlerle kendi gücünü gör bence,buna daha sonra karar verirsin. Hepimize itici geldi egzersiz yapmak, başlarda yapamayız, nasıl olur ki diye sormadan edemedik kendimize ama yendik çok şükür. Ben egzersiz yapıp da yenemeyen ya da ilerleyemeyene rastlamadım. Bu derdin bir çözümü var o da bol bol egzersiz yapmak.

merhaba arkadaşım bursada netten araştırdığım kadarıyla çiğdem tezcan öneriliyor ben ona mesaj attım hemen döndü bende fiyatlarını merak ediyorum öğrenirsen banada haber verirsen sevinirim hakkında çok güzel şeyler yazılmış sende araştır istersen

Merhaba canım bende ciğdem tezcanla görüşmüş ilk muayene 250 tl sonra paket olarak alıyorsun 2500 tl 6 seans birdede çözsen o parayı ödüyosun canım bana cok geldi

Nacizane fikrim tv izlerken yada yatarken bile eşinizle birbirinize dokunun eşinizin penisini önce bir kabullenin tanıyın ben bakmaya korkardım düşünün ki nasıl girecek önce kabullenme olmalı çıplak yatin değsin size bir şekilde kasılmalarınız bir nebze azalacak biraz açık oldu ama çözüme giden her yol mübahtır

Ben

Hala bakireyim parmakla yada aparatla deneyipte kızlıgıma zarar veririm diye korkuyorum
zatn ilk eşinle olacak canım. öyl düşünme önemli olan bu sorunu yenmemiz. düşün tam 1hafta oldu yeneli ama 1buçuk aylık evli olmama rağmen o kadar çok kafaya takmıştım ki 1haftadır rahat uyuyorum...

canım bende bir sürü doktor araştırdım hatta gittiğim doktorlarda oldu.. ilk gittiğim doktor bana parmak egzersiziyle başlamalısın dediğinde odadan nasıl çıktığımı anlatamam.. evet kısa zamanda çözüm bulan başarılı doktorlar var doğru ama herşey sende bitiyio gerçekten.. ve şundan da o kadar eminimki burda aldığın desteği inan onlardan alamıyosun...çünkü burda gerçek hisler var aslında hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.. benzer şeyler hissediyoruz...bence burdaki kızlardan yardım al gerçekten o kadar destek oluyorlarki her konuda.. baktın çok zorlanıyosun sonra düşün doktora gitmeyi...

ADANiS Canim sana çok mu yukleniyoruz bilmiyorum ama sunu biliyorum hepimiz sanaduaciyiz:) benim de yine sana bir sorum olacaktı tlfndn giriyorum o yüzden nasil ozel mesaj atacagimi bilemedim yanlis bisey yaparim diye korktum buradan yazıyorum. Öncelikle yenmeye calisan arkadaşların affina siginiyorum onlara ayip etmek istemiyorum ama ben bir ay önce yenen biri olarak birşey soracagim. Canim 2.5 yillik evli oldgmz için uzun zamandır çocuk hasreti geliyoruz ama elimizden birşey gelmiyordu. Simdi çok şükür deneyebiliyor ve umutla na biliyorum. İlk yendigim andan itibaren korunmuyoruz ama olmadi bir yerde kayganlastiricilarin sprmlere zarar verdiğini ve hamileliği engellediğini okumuştum. Ben hala bebeyagi kullanyrm çünkü hicbir islaklik olmuyor bende. Ön sev..de bile zevk alamadigim için sanirim bu sorunu yasiyorum normal ilişkide zaten henüz kendimi tam rahatlatamdgm için zevk olayi olmuyor.. Esimi seviyorum ama bu ön sev de niye zevk ve islaklik olayi olmuyor anlamıyorum belki tecrübe bilmiyorum. Yani kaygnlastrci kullnmk zorundayim ne zamana kadar bilmiyorum ama bebeğimde olsun istiyorum bir fikrin ve onerin var mi cnm k.bakma cçok ayrintiya girdim

canım kuruluk olmasın bu? bol bol su içiyor musun?
kayganlaştırıcılar sperm yavaşlatıyor sadece, sperme zarar vermiyor aslında.

Canım ben hergün burayı sessiz sessiz okuyordum herkes yapar ama ben yapamam dedim gittim bir psikologla görüştüm banatek bir seansla nile çözenileceğini ama yaşımız o kadar aceleci davranmamıza gerek olmadığından bi kaç seans gitmemizi söyledi ve paket 3000 dolar üzerinden istedi cçve sırf eşim istiyo diye kredi çekip gittik adam 3ay oyaladı bizi sözde hipnozla çözecekti yurtdışına vs gittiğini söyledi vs en son öyle bişey dediki hiç ni yerde duymadım çok korktum ağladım zırladım ölüm gider diye neyse psikolojim berbat oldu ve pişman oldum keşke önce burda yazılanları okusaydımda son çare olarak doktora gitseydim diye geneli bu durumumuzdan çareaizliğimizden yararlanıyorlar hepsi aynı değil tabiki ama ben böyle bi pişmanlık yaşadım anlatayım dedim bi fikir sahibi olabilirsin

Kardelencim, yüklenin istediğiniz kadar hiç sorun değil canım . Evet kayganlaştırıcı ya da bebe yağı kullanman doğru değil, onları kullanmayı bırakmalısın. Islaklık olmuyorsa yeterince hazır olmuyorsun demek ki ilişkiye, haz almıyorsun başlarda bu yüzden ıslanmıyor, gerçi sen de bu yüzden olduğunu yazmışsın, sebeplerini çok iyi biliyorsun canım. Ön sevişmeyi çok uzun tutmayın ama daha önceki eşli denemelere göre birazcık daha uzun tutun. Uyarın birbirinizi, dokununca keyif aldığın noktaya odaklansın eşin, mümkün olduğunca keyif almaya çalış. Biraz açık oldu ama başka türlü anlatamazdım bitanem. Sen bebek sahibi olmayı bir görev gibi görüyorsun şu anda, böyle düşündüğün için ilişkiye odaklanamıyorsun. Rahat ol, sen rahat olup zevk alırsan meleğin kendiliğinden gelecek zaten, stres yapma hayatım.

İlişkiden sonra sırtüstü uzan, dizlerini kendine doğru çek 10 dakika kadar yat, spermin rahime ulaşmasını kolaylaştırmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…