- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.821
bnmde yeni oldu cnm daha 3 gün oldu yapali giriş aciyo iste kremi birakiym o zaman yağ la devam edeyimYok canım bebe yağı falan mantar yapıyo diye biliyorum krem kullanmadım ama doğal olduğu için zeytinyağı kullandım çok şükür.şikayetim yok bende girişte hala zorlanıyorum yeneli çok olmadı ama alışmaya çalışıyorum
Canim o konuda hic korkun olmasin bir kere olduktan sonra devaminda da olur araya regl donemi girsede birsey degismez ama kendine olan guvenini kazanmak icin hergun yapmaya calisin yaptikca ve oldugunu gordukce daha da motive olacaksinizdün birz daha hızlı git gel yaptık fazla değildi ama bna göre hızlıydı bugün cok değil ama hafif bi ağrım var ara da vermek istemiyrm yine yapamam diye
bnde onun için hergun yapiyrm sanki tekrar basa doncem saniyrm ara verince bugün yapmicaz bi gün ara verelim dedik bakalim ara verince yapabiliyor muyum diyeCanim o konuda hic korkun olmasin bir kere olduktan sonra devaminda da olur araya regl donemi girsede birsey degismez ama kendine olan guvenini kazanmak icin hergun yapmaya calisin yaptikca ve oldugunu gordukce daha da motive olacaksiniz
Evet bide bunu denemelisin baktın kremle daha rahatsın alışana kadar kullanırsın canım önce hergün denedik hergün biraz daha rahattım emin ol sende farkedeceksinbnmde yeni oldu cnm daha 3 gün oldu yapali giriş aciyo iste kremi birakiym o zaman yağ la devam edeyim
biliyrm cnm bizde hergun yapiyrz zaten sadece bugün yapmicaz bi gün ara verelim dedk bakalim değişiklik olacakmi ara verince eskiye dönmem inşallah cnmEvet bide bunu denemelisin baktın kremle daha rahatsın alışana kadar kullanırsın canım önce hergün denedik hergün biraz daha rahattım emin ol sende farkedeceksin
Bu konuda hic suphen olmasin canimbnde onun için hergun yapiyrm sanki tekrar basa doncem saniyrm ara verince bugün yapmicaz bi gün ara verelim dedik bakalim ara verince yapabiliyor muyum diye
İnsallah bizde mecburi ara verdik eşim rahatsızlandı biraz iyileşssin inşallah gerisi olur bi kere olduysa artık olur demişti adanis gerçektende oluyor canımbiliyrm cnm bizde hergun yapiyrz zaten sadece bugün yapmicaz bi gün ara verelim dedk bakalim değişiklik olacakmi ara verince eskiye dönmem inşallah cnm
inşallah cnm bi bitseydi ya yarin zeytin yağla yapicam inşallah bu daha iyi olurBu konuda hic suphen olmasin canim
inşallah cnm Bnm eskiye dönmek istemiyrmİnsallah bizde mecburi ara verdik eşim rahatsızlandı biraz iyileşssin inşallah gerisi olur bi kere olduysa artık olur demişti adanis gerçektende oluyor canım
canım ben de hep zeytinyagı kulanıyorum... ama cem keçenin kitabında bebeyagı kullanın yazıyodu hemde 6-7 hafta suruyo yanlış hatırlamıyosam o kitapta..ben zeytinyağı kullanıyorum doğal ama sonuçta herşeyin fazlası zarar.. bi an önce kurtulup tamamen bırakmak lazım... inşallah..............inşallah cnm bi bitseydi ya yarin zeytin yağla yapicam inşallah bu daha iyi olur
canım ben de hep zeytinyagı kulanıyorum... ama cem keçenin kitabında bebeyagı kullanın yazıyodu hemde 6-7 hafta suruyo yanlış hatırlamıyosam o kitapta..ben zeytinyağı kullanıyorum doğal ama sonuçta herşeyin fazlası zarar.. bi an önce kurtulup tamamen bırakmak lazım... inşallah..............
canım ya bende ilişkiye girdikten sonra bi karın ağrısı oluyo ve 2saat kadar sürüyor sebebi ne acaba yyaHmm anladm cnm bi zeytin yağ bi krem kullanalim bari bnde biran önce bitsin istiyrm cnm ya sikildm bunlari kullanmaktan zarari olur diye de korkuyrm allah korusun
Acaba ilk kez oluyor diye mi oluyo ki bnde olmuyo cnm biraz yanma oluyo sonra hemen geciyo esin git gel yaptikca rahime agzina baski yaptikca mi agriyo ki yanlis bisi demek de istemiyrm eger devam ederse doktora bi git istersen cnmcanım ya bende ilişkiye girdikten sonra bi karın ağrısı oluyo ve 2saat kadar sürüyor sebebi ne acaba yya
6-7hafta suruyor derken bebeyagi, ne kastettin Cnm anlamadim. Yendikten sonra 6-7 hafta boyunca mi kullanblrsiniz diyor?canım ben de hep zeytinyagı kulanıyorum... ama cem keçenin kitabında bebeyagı kullanın yazıyodu hemde 6-7 hafta suruyo yanlış hatırlamıyosam o kitapta..ben zeytinyağı kullanıyorum doğal ama sonuçta herşeyin fazlası zarar.. bi an önce kurtulup tamamen bırakmak lazım... inşallah..............
hmm yok canım...10 adımda vajinusmus diye bir kitabı var doktorun.. kitapta bir çift vajı sorunu için doktora gidiyo.. yanlış bilgi olmasın diye baktım şimdi ilk seans 29 kasım son seansları yani başardıkları seans 29 ocak yani 2 ay gibi bir süre.. bu egzersizleri yaparken kullandırıyo bebe yağını...hani doktor onu önermiş bebeyağı kullananlara örnek olsun diye yazdım.. ya bunun bir süresini doktor veremezki bence sonuçta rahatlayana kadar kullanılabilir.. kayganlaştırıcı kullanmaktansa zeytinyagını tercih ediyorum ben .. bebeyagıda sonuçta ne kadar dogal olabilir diye düşünüyorum.. ama hepsi uzun vaadede sıkıntı olabilir.. rahatlayıp bırakmak en doğrusu herşeyin fazlası zararlı.. suyun bile:)6-7hafta suruyor derken bebeyagi, ne kastettin Cnm anlamadim. Yendikten sonra 6-7 hafta boyunca mi kullanblrsiniz diyor?
olabilir canım ilişki sırasında yok ama sonra oluyo ve çnce şiddetli bi ağrı sonra hafifleyerek geçiyor.Acaba ilk kez oluyor diye mi oluyo ki bnde olmuyo cnm biraz yanma oluyo sonra hemen geciyo esin git gel yaptikca rahime agzina baski yaptikca mi agriyo ki yanlis bisi demek de istemiyrm eger devam ederse doktora bi git istersen cnm
Cnm Bende de ilk denemelerden sonra kasiklarimda agri olmustu ozellikle sol kasigimda karnimin altina dogru yani hatta bazen batma gibi oluyordu sonra doktora gittim cocuk istiyoruz diye bu agriyi da sordum vucudun iliskiye yeni yeni alisiyor boyle agrilar olabilir dedi belki seninki de oyle biseydir[/QUOTE]OTE="math27, post: 40009172, member: 586010"]canım ya bende ilişkiye girdikten sonra bi karın ağrısı oluyo ve 2saat kadar sürüyor sebebi ne acaba yya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?