Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım şimdi eşimin takıldım dediği yer zar mı vajina girişi mi anlamadım :/
Canım eşinin takıldığı yer senin kendini kasman ve ilerlemesini engellemenden dolayı takıldıgı yerde nefes al ver ve ıkın oda aşağıya.doğru eğim yapsın bunun faydası çok emin olun ben aylarca yarıya kadar aldım eğim yap diyodum eşim yapamıyodu misyoner pozisyonda rahattım ve elimle yarısına kadar aldıktan sonra hafif kalçamı kaldırdım ve aşağıya ittirdim canım biraz açık oldu ama yardımcı olabilmek istiyorum

Zarının yapısıyla ilgili eğer esnekse zatrn ilişkide bile bozulmayabilir yada benimki gibi hemen bozulacak bişeyse kanaman olabilir burda çogu kişi bu egsersizi yapıyor ve inan bazısı daha kalınını alıyor bozulmuyor kimi parmağını kalınlaştırıyor bozulabiliyor ben ilk başladığımda sayfanın ilkinden başladım ve çalışmama ragmen hergün yüzlerce sayfa okudum başarı hikayelerini kaydettim türlü yollar öğrenmeye çalıştım sizde öyle yapabilirsinşz yada doktora gidip zarınızın yapısını öğrenebilirsinşz ben öyle yapmıstım

Doktora gittim zar yapım ince ve vajina girişinin 2 cm ilerisindeymiş çok kolay olabilceğini söyledi fakat aşırı kasılmamdan dolayı canım yandığı için o noktaya gelemedim.bu siteyi yeni öğrendim binlerce yazı var okumaya çalışıyorum ama yoğun çalışmaktan çokta fırsatım olmuyor..tecrübeli biri olarak başlangıç için tavsiyeniz varsa sevinirim.

bende yorganı ısırdım ama kar etmedi canım yaa dayanmaya çalıştım kasmışım eşimde dayanamadı b.şldı. ordayken nefes egzersizi yapmam gerek dimi.eğim vericez mi ordada peki

Canım öyle yapınca da çıkıyor yaaa.ben kımıldadığım anbişeyler yapayım dediğimde çıkıyor put gibi duruyorum mecburen

Canım öyle yapınca da çıkıyor yaaa.ben kımıldadığım anbişeyler yapayım dediğimde çıkıyor put gibi duruyorum mecburen
Yarısına kadar alamıyosun ozaman canım baş kısmı giriyodur bende öyle yapıyodum ıkınma ve nefes egsersizi yapıyomusun? Ayrıca eşin tam olarak ner ey e kadar ilerlediğini o an kegel yaparak anlayabilirsin o an sık nerde hissettiğini.sor sonra derin nefes al verirken Biraz daha ilerlesin ıkınabildiğin kadar ıkın bunları denedin mi

ıkınıyorum canım nefes egzersizlerini de adanisin dediği gibi yapmaya çalışıyorum. eşime de soruyorum hep nerde falan diye eşim hep girdi şimdi bak şöyle oldu falan diyor. anlamadım ben yaa offf sadece ucu girmiş ols eşim yarısı girdi demez herhalde

Ozaman tam takıldığı noktada hemen pes etmeyin biraz bekleyin ve derin nefes al ver ıkın aşağı eğim verip deneyin canım bence daha kolay olacaktır inanıyorum ümitsizliğe kapılma sakın er geç olacak sadece türlü yöntemler denemek lazım yada pozisyon değiştirebilirsin

Canım yaa dün gece denedik zarın oralara geldiginde eşim ama dayanamadı b...di içime hamile kalma şansım var mıdır ki en son 27sinde regl olmuştum bir hafta sürmüştü. Atlatmadan kalmak istemiyorum yaa

Canım zarı hissetmen mümkün değil, ince bir tabaka o, vajina girişinin 1-2 cm içerisinde. Tabii hamile kalman mümkün, sürtünme yoluyla yapılan birleşmede bile hamile kalanlar var. Henüz belli değil, şimdiden bunları düşünme, eşli denemeye devam edin birtanem.

çok sağol canım. eve gideyim egzersiz yapıcam pes etmek yok tabikiiii :)

acı gerilme hissettim orası zannettim birde eşim takıldı deyince orasıdır dedim ama içinde olunca bide

Bu ne cehalet, bakire olmadığını düşündüğü bir insanla ne diye evlenmiş o zaman, sen niye mahcup oluyorsun ya, ilişkiye girememen senin suçun mu? Eşin önce senin hakkındaki düşüncelerini düzeltmeli, bu adamla aynı evin içerisinde iyi duruyorsun, ben olsam kapı dışarı etmiştim. Kendine güven biraz, mahcup olacak biri varsa o da eşin, bir vicdanı varsa tabii.

Canım birazdan sana mesaj atacağım, egzersizlerini nasıl yapman gerektiğini ayrıntılarıyla anlatacağım. Şu kızlık zarı meselesine takılma, egzersizlerini eşinle beraber yap, zar bozulursa gözleriyle görür. Önemli olan senin sağlığına kavuşman, zar bozulursa bozulsun bunun hiçbir değeri yok.

acı gerilme hissettim orası zannettim birde eşim takıldı deyince orasıdır dedim ama içinde olunca bide

Vajinanın yapısı biraz eğimli, mutlaka o eğimli yerde takılmışsınızdır. Oraya geldiğinizde sen ıkın, ve p..si aşağı doğru almaya çalış kalça hareketleriyle, kolayca ilerleyecektir.

Kuzum ne kadarının girdiğine emin değilsen, elinle kontrol et ya da eşin kontrol etsin eliyle, en iyi bu şeklide anlaşılır.

kızlar kızlar bn bi gün ara verdm bu gece yine yapıcaz ara verince başa dönmem inşallah (oolallaa cnm bnm eşim ikidir bna b..şalıyo dayanamıyo adamlar kaç ayın acısını çıkartıyorlar hamile kalırsak da yapcak bişi yok cnm geçmiş olsun artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…