Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 silahşörler sizi

Ne güzel bir dayanışma var aranızda, bayıldım doğrusu, meleklerim benim

Çok doğru yönlendiriyorsunuz birbirinizi, maşallah dostluğunuza
ya gurur duydum yeminle:)) saolasın adanis...beni de bu güzel ve sorundan kurtulmuş başarılı kızlarla bir andın ya... insallah ben de onlar gibi yenicem:) cok destek oluyorlar bana mocici ve de crescent2425:) kızlar iyiki warsınız gerçekten teşekkür ederim..

Sayende canım benim bu sıkıntıdan herkes kurtulsun işte evde heryerde okuyorum inşallah gerçekten yardımcı olabiliyorumdur

Canımsın, verdiğin bilgiler çok doğru, eminim kızlara bir yararı olduğuna. Herkes kurtulsun canım, kökünü kurutalım şu illetin.

canım benim sende iyi ki varsın sende kurtulup aramıza katılacaksın seninle daha da güzel şeyler konuşup sohbet edecez inşallah o günü bekliyoruz

benim eşim bu hafta hep geceyarısında geliyo.. ben mırın kırın ediyomuyum!!:) .. bi saat bi saattir.. ki bi de yeni yenmişsin hertürlü yapman lazım, çok ayıp:)) bi de ben yenmeye çalışıyom ona ragmen uğraşıyom gecenin bi köründe :)
bence bişey olmaz iki gün yapmayınca da; sen gerçekten bu konuda pek rahat diilsin sanırım.. o yüzden bence bi saat az uyuyun ama içiniz rahat olsun:)

:) zaten kocacım gelsin uyutmayı düşünmüyorum yapmamız lazım cnm bizde gece yarılarına kadar ugraşıyoruz iyice alışıyım diye ee kolay değil bu işler cicim darısı sana inşallah :)rahatım aslında ama sadece başa dönmekten korkuyorum başka korkum yok

inşallah canım teşekkür ederim.. korkma bişeycik olmaz:)

:)) ilk başlarda bende öyleydim daha fazla çabaladıkça çözüm üretmeye çalışıyosun
umarım öyle olur ya.. hani demişsin ya p.. yi yarısına kadar alıyodum ama kalçamı hareket ettirince yönüne doğru rahatça ilerledi diye.. ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez mesela. odun gibi kalırım diye düşünüyorum ..o kadar çok detay varki.. ben böyle bir aritmetik işleyiş görmedim ya:)) tecrübe edindikçe ilerleyeceğim galiba..

cnm başını aldıktan sonra p.si aşağı doğru hafifçe it aşağı doğru kayıp gittini göreceksn bn öyle yapıyrm kayıp gidiyor dene istersen

Ay ne guzel seyler yaziyorsunuz kizlar imrendim size insallah ben de dahil herkes yener bu illeti.aranizdaki dayanisma cok guzel ben umutsuzluga kapiliyorum bazen egzersizleri yaparken allah hepimizin yardimcisi olsun ins.
inşallah cnm bnm rahat ol umutsuzluğa kapılma inan ve güven kendine insan oğlunun yapamayacağı hiç birşey yok güven ve azimle devam et sonucunu alacaksn:)

Ay ne guzel seyler yaziyorsunuz kizlar imrendim size insallah ben de dahil herkes yener bu illeti.aranizdaki dayanisma cok guzel ben umutsuzluga kapiliyorum bazen egzersizleri yaparken allah hepimizin yardimcisi olsun ins.
canım azıcık umutsuz oldugunda bile gözlerini kapat nefes al derin derin... benim de çok umutsuzlandığım oluyo mesela egzersiz yapıyorum bi gün rahat oluyo bi gün zorlanıyorum hepimiz yaşıyoruz inan .. öyle sıkıldığımı zorlandığımı hissedince ben kendimi banyoya atıyorum mesela su iyi geliyo sıcak su daha iyi geliyo banyodaykende derin derin nefes alıyorum.. banyodan çıkınca tekrar egzersize devam ama:) başka çare yok yenene kadar bu böyle diyip avutuyorum kendimi::)

Gurur duymalısın zaten kendinle, yeneceksin sen de ve gelip diğer meleklerimize yardımcı olacağın günler bile gelecek. Ben inanıyorum.

cnm başını aldıktan sonra p.si aşağı doğru hafifçe it aşağı doğru kayıp gittini göreceksn bn öyle yapıyrm kayıp gidiyor dene istersen
deniycem bu gece .. dün bi süre pozisyon arayışındaydık.. sıkılmadan hemde... bugünde başını girdirmek için uğraşacağım bakalım.. inşallah

deniycem bu gece .. dün bi süre pozisyon arayışındaydık.. sıkılmadan hemde... bugünde başını girdirmek için uğraşacağım bakalım.. inşallah
inşallah cnm acıdığını hissettiğin an hemen kaçma üstüne git bu gece bitirmeden gelme buraya gözüme gözükme bak:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…